Kanouté se po vyřazení Mali rozhodl ukončit reprezentační kariéru

21.01.2010, 10:15
Aktuality
Útočník Mali Frederic Kanouté se po vyřazení své země z Afrického poháru národů rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Zkušený forvard FC Sevilly oznámil, že jeho odchod z národního týmu souvisí právě s neúspěchem na africkém šampionátu v Angole.

"Takový je život. Omlouvám se, že jsem nedokázal pomoci tomuto mužstvu probojovat na Africkém poháru národů dále, což nyní znamená můj odchod," konstatoval 32letý útočník pro angolskou agenturu Angop.

Ve Francii narozený Kanouté si premiéru v národním dresu připsal v roce 2004 a v osmatřiceti zápasech zaznamenal dvacet tři branek. Na zmíněném turnaji se jedním gólem podepsal pod zázračné srovnání s Angolou a ve vítězném zápase proti Malawi se trefil již v první minutě. Ani to ale na postup do vyřazovací fáze nestačilo.

Autor: Pavel Mašlaň / fifa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sevillu jedině dobře! Pokud v Seville bude jště příští sezóně hrát...

Reagovat
honziss

Myslíš, že odejde?

Reagovat
honziss

Výborný útočník, patří k mým oblíbencům. Ta bilance 38/23 je hodně dobrá, ale odchod mu nejde zazlívat. Aspoň se bude moct plně soustředit na výkony v Seville.

Reagovat
Liquid

tady s tebou souhlasím

Reagovat
didosh

OUUUUUUUU

Reagovat
osobnostx

Před lety jsem Mali předpovídal nějaký úspěch, měli dobrou osu týmu, ale nic nepřišlo a čekám že se teď rozpadnou poměrně rychle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele