Kanoute potvrdil kontakt s Liverpoolem

15.05.2002, 13:47
Aktuality
Útočník West Hamu Freddie Kanoute potvrdil, že je v jednání s Liverpoolem. Do týmu Reds by měl přestoupit v případě, že se Liverpool nedohodne s Nicolasem Anelkou. Gerard Houllier už se na podmínkách přestupu dohodl s Anelkovým klubem Paris Saint-Germain a nabídl Anelkovi smlouvu, vzal si ale čas na rozmyšlenou, jestli ho chce koupit, nebo ne. Pokud se Houllier rozmyslí, že problémového Anelku nechce, sáhne pravděpodobně právě po dalším francouzském útočníkovi Kanoutovi.

Toho nejprve West Ham nechtěl prodat, nechá se ale asi přesvědčit nabídkou 14 miliónů liber. Kanoute by do Liverpoolu chtěl. "Liverpool o mě má zájem a já mám zájem také. Ve West Hamu se mi sice líbí, mám ještě dva roky smlouvu, Liverpool ale hraje o nejvyšší příčky," řekl Kanoute.

Liverpool se také stále nevzdává dalšího francouzského hráče, tím je Djibril Cissé z Auxerre. Cissé ale řekl, že odejít nechce a že chce s Auxerre příští rok hrát v Lize Mistrů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele