KANOUTE NA ODCHODU ZE SEVILLY

22.06.2007, 19:36
Aktuality
Agent útočníka Frederica Kanoutého nevyloučit možnost odchodu do anglického Porsmouthu. Reprezentant Mali v letošní sezoně nastřílel v dresu Sevilly 21 branek a není vyloučeno, že se opět vrátí do Anglie, kde už dříve působil ve West Hamu United a Tottenhamu Hotspurs...

Jeho agent Christophe Mongai řekl: "Fredi se chce do Anglie vrátit, pokud bude mít o něj Porsmouth zájem. Proč by tam neměl odejít? Jsou úspěšným týmem s trenérem Harrym Redknappem. Fredi o něm všechno ví, protože spolu pracovali už ve West Hamu, ale v Seville nastřílel hodně gólů, takže za něj budou chtít vysoké odstupné," dodal Mongai.

Kanouté měl v letošní sezóně nemalý podíl na skvělých výkonech Sevilly, když s ní dokázal obhájit prvenství v Poháru UEFA a svými brankami nakonec vystřílel třetí místo zaručující start ve třetím předkole Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*CeceFCB

mal Anglicku premier league az tak rad???ale Sevilla ho urcite za male prachy nepusti!

Reagovat
HOST*mysman

nevyloucil.zadnej agent tj. obchodnik nic nikdy nemuze vyloucit,vzdycky nekdo muze nebaidnout plno prachu,ale myslim ze zustane,v seville si ho vazej a PL se mu moc nedarilo.A po tech uspesich se sevillou?sice se rika nejlip odejit v nejlepsim ale podle zustane.

Reagovat
HOST*bruce

vidím, že náš zuřivý scum mysman je velmi obzenámený s anglickými reaáliemi.....můžeš mi nějak blíže specifikovat jak se Fredericovi v PL nedařilo?....ono být nejlepším střelcem svého klubu a stát se jedním z nejoblíbnějšch klubových hráčů je pro zuřivého malého scuma asi dost málo.....-)

ale tu vymyšlenou penaltu zrovna nemusel proměnit.....-

Reagovat
HOST*mysman

v seville se mu dari m¨nohme lip....

Reagovat
Marv

podle me je to spis typ na la ligu.. bejt jim tak zustanu jeste sezonu v Seville nez jit treba do West Hamu A jestli opravdu pujde do premier league tak doufam ze samozrejme skonci v Portsmouthu

Reagovat
HOST*españa

Jestli Capello odejde (bude vyhozen..) z Realu, tak podle Calderóna jsou kromě Schustera dalšími kandidáty na post trenéra Arsene Wenger, Michael Laudrup a Ronald Koeman

Reagovat
HOST*CeceFCB

Tak to by dufam Koeman neurobil!!!Fenomenalny hrac Barci by isiel trenovat Madrid!! Cital som o nom clanok v ktorom sa vyjadril, ze raz by chcel trenovat Barcu!

Reagovat
HOST*JJ

Kdybych byl fanoušek Realu tak bych měl strach z Wengera...se mi zdá že mladý hráče moc přeceňuje a starý moc brzo odepisuje

Reagovat
smazaný uživatel

Že hráčí takového kalibru z PD odcházejí. Síla Premier League je čím dál tím větší a jako by naše milovaná španělská ztrácela pomalu na síle.

Reagovat
HOST*df

neměj strach La liga určitě nestrácí lesk ani sílu ať si kupují do Anglie nejlepší hráče to jim stejně nepomůže ve španělsku a Itálii se ale pořád rodí výjmeční fotbalisté takže týmy z jihu perfektně doplňují kádry.Pohoda PL je jen umělá soutěž týmy vedou ruští majítelé a majitelé z Arábie atd. hráči anglicé národnosti nehrají za nejlepší kluby je to umělá soutěž nelíbí se mi to.každýho názor

Reagovat
HOST*bruce

PL je umělá soutěž? Ty jsi normální blázen.....:-))))....nejstarší ligová soutěž s nejvyšší návštěvností na světě je umělá....:-))))))....i Championship je daleko kvalitnější soutěž než taková Séria A a je srovnatelný s PD....:-)))....blázne

Reagovat
HOST*ital

Dej sem prosím svoji fotku.Takovej debil se musí vidět.Jo a znova se ptám kolik jsi viděl zápasů ze Série A???

Reagovat
HOST*

Taky se mi zdá že moc anglickejch talentů po trávnících v PL neběhá....napadáj mě jen Walcott a Bale

Reagovat
HOST*paulmunster

a to je ještě Bale Welšan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele