Kanonýr Håland do Bayernu nepůjde, podle Kahna si ho klub nemůže dovolit

13.05.2021, 09:54
Aktuality
Erling Håland (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Mind games

Reagovat
Spalovač šancí

Má výkupku?

Reagovat
pantondavo

Az za rok myslim a uplne legracni.

Reagovat
PH8

Legrační 65 mil liber.

Reagovat
Spalovač šancí

To by se mohl zaplatit prodejem Simy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

No vzhledem k posledním přestupům je to pořád legrační, ale měl jsem za to, že to bylo 45 mega euro, takže jo, je to míň legrační, ale pořád ok cena za takovýho hráče, uvidíme, jak na tom kluby budou a kdo si ho bude moct dovolit.

Reagovat
bobis21

Mělo by to být 75m eur platné od příštího léta

Reagovat
PH8

Jojo, 65 mil liber je cca 75 mil eur.

Reagovat
PH8

Neříkám, že to není málo za takového hráče. Jen pro hodně top týmů mimo Anglii je to pořád částka, kterou prostě teď nemají.

Reagovat
10

hlavně to je částka bez provize Raiolovi

Reagovat
PH8

Je to výkupka, ale já si umím představit, že tenhle parazit bude mít podíl na hráčově mzdě, bonusu, nebo u výkupky rovnou uvedenou přirážku pro sebe.

Reagovat
Bucky

Tak on si hlavně vyjedná podpisový bonus s novým klubem. Kdo ho bude chtít, bude muset nějaké "drobné" pustit jemu.

Reagovat
10

100%, tak to má u všech hráčů...třeba u Pogby to bylo £41m, tady bych se nedivil podobný částce

Reagovat
Salfovic

Vždyť se psalo o jeho požadavcích, otázkou jak to bylo důvěryhodné.

20 mil pro něj, 20 mil pro Halandova otce a pro mladého plat 30 mil ročne.

Reagovat
PH8

Taky táta roku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč parazit prosím tě? Nedělá náhodou jen dobře svůj job?

Reagovat
PH8

Práci dobře dělá agent, který zajistí hráči angažmá, kde má co nejlepší podmínky a hlavní kritérium je sportovní stránka, aby mu tYm seděl. Parazit je agent, který tlačí hráče do přestupů, ze kterých bude mít největší fee. Já myslel, že my 2 už jsme spolu diskutovali?

Reagovat
smazaný uživatel

"já si umím představit, že tenhle parazit bude mít podíl na hráčově mzdě"

Jakoze Haaland bude muset ze svych penez platit Raiolovi za jeho sluzby? Wow, to je naprosto nevidany koncept tohle.

Reagovat
PH8

To opravdu není standardní koncept aby měl agent podíl na mzdě. Standard je, že má samostatnou smlouvu, kde má fee za své služby.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč si myslíš, že hráči jako Pogba, Haaland či Donnarumma u parazita jsou, když je podle tebe do něčeho tlačí a okrádá na mzdě?

Reagovat
PH8

Protože má dohody a smlouvy s top týmy kam může své hráče snadno dostat. Ty smlouvy má díky tomu že má hodně skvělých hráčů, které ty týmy chtějí. Od všech si bere provize jako krava. Bez lidí jako je Mino by bylo fotbalu líp. Nebo tobě přišli přestupy De Lighta, Moise Keana nebo třeba Vladimíra Weisse fotbalově v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ty hráče nenutí, aby s ním podepsali. Ten člověk to ve svém oboru prostě umí. Nikdo nenutí ty kluby, aby mu ty provize dávali. Za to, co se ve fotbale děje nemůže Raiola, ale sami kluby

Reagovat
pantondavo

No ono ani v Anglii, reálně si ho může dovolit City, PSG nebo Real. Barca se současným kádrem dost těžko a nemyslim si, že by chtěl do ManU, Chelsea nebo Liverpoolu.

Reagovat
Beči

Jak je řečeno v článku - momentálně ho ani nepotřebují a ještě nějaký ten pátek potřebovat nebudou. Vzhledem ke stylu hry jaký Lewandowski praktikuje, tak může na podobné úrovni vydržet klidně ještě další 3-4 roky.

Reagovat
Gazdo

Problem ale nastane ked sa Lewa zrani a to ani nemusi byt jeho vinou. Staci ked ho nejake prasa prebrusi a ma po kariere. V tom pripade Bayern nema nahradu

Reagovat
Spalovač šancí

Má ovšem smysl z takového důvodu si držet dva worldclass hráče na jednu pozici?

Reagovat
Dufan

se systémem na jednoho hroťáka a velikosti bayernu by měli... ikdyž kvalita týmu celkově by měl abýt hlavní....Ale haland je asi zbytečnej luxus. zase bych si tam dokázal představit i ještě lepší variantu než Motinga... jak ot mají v akademii? nějaký talent? Zirkzee je myslím na hostovačce v itálii.

Reagovat
Reggie

Hlavně je to nesmysl, protože žádnej world class útočník ti nebude sedět celou sezónu nebo půl sezóny na lavičce...

Reagovat
Dufan

jasně a Lewa by to taky nebral. kvalitní backup jje vždycky potřeba

Reagovat
Rich

Víš co, to je problém, to se táhne od doby, co v Bayernu nehraje Gomez a Mandžukič... To byli top útočníci, kteří, když se jeden zranil naskočil druhý, jenomže to byla ta sezóna 2013. Od té doby hraje Lewa číslo 1 a on je trochu problém, že když se zraní, tak prostě není kdo by ho gólově zastoupil, ano je tam Muller a Chupo, ale druhý zmiňovaný nemá na celý zápas odběhat... A když vypadl Gnabry, tak jediný Musiala má tah na bránu. Coman není zakončovatel a Sané je hrozný tuto sezonu... Čili tak... Osobně si myslím, že by stálo za to přivést k Lewovi někoho, kdo je o level lepší než Chupo a v zápasech se střídat s Lewou... Ideálně podle mě Kramarič nebo Silva, s tím, že až by Lewa odešel, tak Silva by to po něm převzal.

Nagelsmann chce posílit tým a přivést číslo 2 útočníka, čili jsem zvědavý... Haaland je nereálný, tuhle sezonu určitě.. Pokud se Bayernu nepodaří prodloužit s Lewou, tak příští rok by se o něj pokusili... Pokud ale Lewa zůstane, tak minimálně 3-4 roky bude na top úrovni.. Jinak Lewa ví moc dobře, že dává sice góly, ale když by odešel, tak je poloviční bez Mullera, který má veliký podíl na jeho gólech.

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Axelrose

Tak prý bude volný Krmenčík.

Reagovat
Salfovic

Určitě by nebyl horší než Chupo.

Reagovat
Beči

Za 1300 minut má 9 gólů, tak nevím proč z něj každý dělá absolutního nekopu.

Reagovat
Psy_cho

Málokdo dá více gólů v přepočtu na čas na hřišti. Kvůli čemu ho brali, to splnil do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

Smysl to ma, ale neznam worldclass utocnika, ktery by sel do bayernu s tim, ze bude backup za Lewu

Reagovat
smazaný uživatel

nenažranost fans, druhého útočníka má mít velkoklub kvalitního a třebas i srdcaře, ale world class učitě ne, proč by to dělal... tohle neni fifa nebo FMko tyvole

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Reggie

Hlavně je to nesmysl, protože žádnej world class útočník ti nebude sedět celou sezónu nebo půl sezóny na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Ale zase může vyhrávat trofeje což v bezvýznamném Hoffenheimu Kramarice nic takového nečeká.

Reagovat
Reggie

Tak to už je o prioritách samozřejmě. Pak je taky otázka, koho počítáme mezi world class.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Kramaric asi úplný world class není. Ale jako druhý útočník do top klubu více než kvalitní. V Bayernu by se druhý kvalitní útočník uživit dál, ale jak říkáš je to o prioritách hráče ale i klubu. Loni tuším Kramaroce Bayern chtěl ale nebyl ochotný za něj dát 40 mega tak provedli Motače zadarmo no. Ten paradoxně dopadl s těch tří fail příchodu nejlépe když tam počítám ještě Costu a Sarra.

Reagovat
Reggie

Jako druhý by byl určitě skvělý. Někdo tu debatu začal Haalandem, který si určitě nepůjde za někoho sednout. Jinak souhlas.

Reagovat
Rich

Zajímavost, podle zdrojů Costa není ani s Bayernem už, je v Brazílii a nechce o Bayernu slyšet... Prej dostal málo šanci na to, aby vůbec mohl něco hrát... Navíc na trénink několikrát přišel o 15-20 minut pozdě... Jak jsem Costu bral a chtěl, aby zůstal v Bayernu, než odcházel, tak jsem rád, že bude pryč.. Nechuťák jeden...

K tomu ostatnímu, já si myslím, že Bayern by se měl pokusit o toho Kramariče pokusit, za mě, když by vypadl Lewa, tak by ten tým dokázal táhnout, navíc zná Německo, čili i to by hrálo do karet... Jenomže je to nereálný, vedení Bayernu prohlásilo, že přivedlo Upamacana, Nagelsmanna za peníze, do toho Omar Richards a ostatní tři hráče, co potřebuje přivést budou vyřešení, buď hostováním nebo zadarmo... Bayern potřebuje pravého beka, záložníka za Tolissa, křídlo na pravou stranu... Já jenom doufám, že vedení nerupne v bedně a nepodepíšou Wijnalduma.

Reagovat
smazaný uživatel

costa je hráč na hovno, běžec, který se pořádně ani neprosadil v juventusu, šachtar strop, chvilkovou formu v bayernu neberu

Reagovat
Rich

Je to škoda, doteď si pamatuji jeho první zápas v Bayernu proti Hamburgu a byl skvělý, rychlý hráč, kombinovaný a prostě skvělá posila... Na začátku sezony byli dva typy fanoušků Bayernu: skeptičtí a ty co byli rádi, že přišel, bohužel ti skeptičtí měli pravdu... A mě opravdu mrzí Perišič, sice starší hráč, ale rozhodně o několik tříd lepší než Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

perišić je nedoceněný hráč, který ztratil své nejlepší roky v Interu milán, ideální hráč na lavičku velkoklubu, snese to a má přístup na to aby zabojoval o základ

Reagovat
Rich

Velice platný hráč... Minulou sezonu hrál v základu v Lize Mistrů za Bayern, na to že byli fanoušci skeptičtí, tak makal od začátku do konce. Výborná posila v podobě hostování, akorát jeho plat moc veliký... Ale škoda Flick ho chtěl udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Psy_cho

Perišič se mi líbil, ale byl dost drahý. Škoda ho.

Reagovat
Rich

20 milionů tuším... Ale to nebyl hlavní problém, to byl ten jeho vysoký plat na hráče, který by seděl na lavičce, to bylo moc... Na druhou stranu. Tím, že ho Bayern nekoupil, tak to dopadlo, jak to dopadlo, naprosto zpackaná sezona, kdy se sice podařilo získat trofeje, ale Ligu mistrů neobhájit...

Reagovat
Psy_cho

Na druhou stranu má Bayern vždy v pořádku finance a není zadlužený. A nevím zda by Perišič zvrátil utkání "blbec" s PSG doma, nevypadli, že by byli horší.

Reagovat
Rich

Perišič hrál přímočaře, není jako Sané a Coman... Sané se asi zvedne, ale Coman bude vždycky takový ten nahravač... Za mě obrovská chyba, že ho nepodepsali... Doufám, že na další sezonu přijde na křídlo někdo lepší jak Costa...

Reagovat
Beči

Reagovat
vladino10

Reagovat
Beči

Samozřejmě, ale Halaand ti nepůjde leštit lávku pro případ, že se Lewa zraní.

Reagovat
Gazdo

To som tym ani nechcel povedat ja napr ani Haalanda do Bayernu nechcem

Reagovat
db18

Reagovat
PH8

"Je mi líto, ale kdo mluví o Hålandovi v Bayernu, tak nepochopil situaci." Překlad: Buď si ho vezmeme za rok za 65 milionů, nebo za 3 roky zdarma.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

ne protože tři roky v BVB nebude a odejde spíše do zahraničí a bayern zkusí třeba po konci Lewy zás nezáviď

Reagovat
PH8

Tak ať jde zatím do Atlética, tam ho naučí bránit

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona nebo juventus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LeonardoUžoa

A Raiola se nechá ostrouhat na provizi z velkého přestupu?

Reagovat
PH8

On si loupne na podpisovém bonusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale i ve světě! https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
RadekVonCZE

Vyplněno

Reagovat
Radek Voltr

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Radek Voltr

Rusko

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
Zephyr

vypadni s tím spamem

Reagovat
PH8

Najednou jsme ti dobří

Reagovat
Kocour Klapuška

Moc nechapu duvod toho serazovani. Lepsi by byla otazka, ktere zeme by vadily

Reagovat
Rich

Osobně bych uvítal, aby Lewa zůstal ještě 4 roky, aby mu byla nabídnuta nová smlouva.

Reagovat
Bakary3

Oli, tak si počkám na konec smlouvy, ne?

Reagovat
Csaplárova past

Ten by se přece zaplatil na dresech

Reagovat
irik

Reagovat
Salfovic

Požadavky té svině si nebude moct dovolit asi nikdo

Já stejně nedokážu pochopit, proč kluby s sebou nechají takhle vorat agenty. Proč se sakra nedomluví na tom, že při přestupech budou platit jen prodávajícímu klubu a žádným třetím a dalším stranám.

Reagovat
Acquanni

Protože ty agenty chtějí hráči, ví, že jim zkušený agent domluví lepší podmínky než by to zvládli sami a navíc s tím vyjednáváním nemají takové starosti, řeší to za ně agent. A na druhou stranu i agent dokáže klubu pomoct přesvědčit hráče, aby šel právě k nim, samozřejmě ne zadarmo, ale prostě může se ten agent hodit i klubu, ne jen hráčům.

Reagovat
ACSeRw!n

bienvenido a Madrid

Reagovat
stas87

Tak a je hotovo, po rokoch sa vracia Bochum a doplni ju Kiel. Uff, to bude dost sympaticka dvojica na postup, za posledne roky asi najviac z mojho pohladu. Kiel spravil vynikajucu robotu, chceli postupit ale az kym budu mat vylepseny stadion, takze nemusi hrat svoje domace zapasy na inom stadione mimo Kiel. Tim im ostane rovnaky, nemaju vela hracov na hostovanie, vlastne len Hauptmann sa vrati po sezone do Kölnu. Nahradit vlastne musi len van den Bergha, tam je predpoklad toho, ze mu musi priviest nahradnika, pretoze ma 34 rokov a uz nie je najrychlejsi.

Bochum ma v kadri pre mna zaujimave mena, uplne zeriem Bella-Kotchapa. Ten mal dlho hodnotu na TM 2 miliony euro, keby vtedy Baumann zacal rokovat, mohol ho mat za tri ci tri a pol miliona, aktualne uz ma pät milionov, oni navyse postupuju a mozu si povedat kludne aj 8 ci dokonca 10 mega. Bochum ma na sestke Losillu a Tescheho, dokopy maju 68 rokov, tam by tiez potrebovali posilnit, inak maju dost hracov okolo 25 rokov, niekolko hracov co maju 28-30 a prave Losillu s Teschem. Ale jednotka v utoku je Zöller, to je hrac ako Terodde, na 2.BL skvely ale BL? To uz moze byt nad jeho sily. Ten kader co maju teraz, ten sa mi paci a veril by som im ze mozu hrat cast sezony mimo posledne dve miesta. Skratka ze nebudu prikovani na uplnom dne tabulky, neodvolaju po serii zlych vysledkov trenera a nebude to jasne uz v polke marca.

Reagovat
Spasitel

Za Bochum som rád ale som zvedavý s kým bude hrať baráž Furth tam to je ešte zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Kiel hrál neskutečně už v poháru, zaslouží si postup a doufám, že se udrží.

Reagovat
Rudnevs

Našli by sa aj lepší kandidáti, ale Kiel a Bochum sú fajn.

Stále tak nejak dúfam, že Fürth zaváha s Fortunou (ktorá sa tiež bude musieť snažiť a dúfať, že to HSV nedá) a HSV vyhrá oba zvyšné zápasy, čím by sme mali HSV aspoň v baráži.

Reagovat
stas87

Podla mna HSV strati uz v Osnabrücku, pretoze nezvlada tieto typy zapasov. Ale ono je to asi jedno, pretoze HSV by v barazi vypadlo zrejme s kazdym. Skor si myslim, ze Fürth strati teraz v Paderborne ale Fortunu porazi.

Reagovat
Rudnevs

Uvidíme ako to bude, zas treba povedať, že HSV má pod Hrubeschom celkom impulz (videli sme proti Clubu), takže asi už nebude tak jednoducho strácat’, čiže podľa mňa ak Fürth stratí, tak to môže vyjsť

Reagovat
JozkokozleJ

V 3. lige to vyzera zatial na Dresden a Rostock. To by bolo super. Snad to takto vydrzi.

Reagovat
stas87

Tam prajem Hanse viac ako Dynamu, ideal za mna prve dve miesta Hansa a 1860, baraz Dresden.

Reagovat
JozkokozleJ

Rostock mi je z BL z obdobia prelomu tisicroci blizky a i v tom regione som viackrat bol, takze im tiez celkom fandim. A Dynamo sa snad na dalsi pokus etabluje v 2.BL na dlhsi cas. Predsa len, je to za rohom. 1860 je mi popravde celkom ukradnuty.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To by boli asi všetci v Dortmunde padnutí na hlavu, ak by Erlinga pustili do Bayernu. Osobne si myslím, že Erling si vybudoval k Dortmundu veľmi pozitívny vzťah a konkurenciu by neposilnil.

Reagovat
vladino10

Ako tiež si nemyslím, že skončí v Bayerne, ale ak to bude budúcu sezónu cez vykupku (čo je dosť pravdepodobné) tak argument "Dortmund ho do Bayernu nepustí" asi úplne neobstoji.

Reagovat
Stephanos

OT: Koukněte na můj web, hokej, fotbal a ostatní sporty + blog o Football Manageru, své dotazy nebo náměty, co zlepšit piště do komentářů. Díky :) http://twisport.cz/

Reagovat
irik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele