Kane se dva měsíce po operaci vrátil k tréninku

09.03.2020, 20:19
Aktuality
Harry Kane (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (72)

Přidat komentář
jk

Ten bude do třiceti úplně odvařenej.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bergwijn dohrál

Reagovat
jk

Útočník Steven Bergwijn přibyl na marodku Tottenhamu a čeká ho podle klubového vyjádření "delší absence".

Reagovat
Svatej

Wow, vám se to teda taky sype dost šíleně..

Reagovat
jk

Srát na to už. Nejhorší na tom ale je, že to José použije jako omluvu a chtě nechtě se na tu marodku při jeho hodnocení bude brát ohled. Fck

Reagovat
DieryVonry

No, tak když seš bez dvou nejlepších hráčů, bez jedinýho útočníka, odejde ti další opora minulých let a přebíráš tým se zraněným kapitánem, Tak jako sorry, ale jakou odpovědnost chceš vyvodit? A to, že má Dele nejhorší formu ze 4 sezón? v tomhle hejnu by žádnej kohout hned nekokrhal. Sezóna skončila před příchodem Josého.

Reagovat
jk

Minimálně bych od trenéra s takovou reputací čekal, že zvládne vymyslet něco kreativnejšího než taktiku nasazení více obránců než útočícího hráčů v soupeřově týmu. Kdyby se mu aspoň povedlo neinkasovat snad i to bych zkousnul ale zatím se ani tohle nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak Mourek snad poprvé začíná uprostřed sezony. Jinak vždycky začal v létě a dostal posily a přetvářel si kádr. Ne, že by byl nějaký extra stratég co se týče ofenzivní taktiky, vždycky hrál na to, že hráči vepředu to svojí individuální kvalitou zvládnou, ideálně rychlým přechodem do útoku. On není úplně známý tím, že by měnil taktiku - kromě zaparkování autobusu proti silnějším týmům.

Reagovat
Svatej

Reagovat
matZz

Já nechci bejt zastánce rozestavení s pěti stopery, ale když máš v kádru přesně 0 útočníků, tak tam těch možností moc nemáš. Kdyby se mu aspoň podařilo neinkasovat... to je jak kdyby tam hrál on sám. Pravidelně dostáváme góly po hrozných individuálních chybách. A není to jednom hráči. Prostě, nevím proč tohle shazovat na Mourinha.

Reagovat
jk

Hele já to rozestavení ale chápu. Taky je potřeba říct, že po tom prodloužení s Norwichem se muselo trochu zamíchat sestavou a hrozně se to lepilo. Ale on fakt úplně rezignoval na fotbal.

Jak se mi líbila ta hra na protiútoky tak to už je spíš hra na náhodu. Já jsem zvědavej co dneska, když prostě ten gól dát musíme.

Reagovat
matZz

rezignoval no... myslím, že proti Burnley nechtěl hrát na protiútoky, ale prostě rozestavení, jednotlivci... opět to nevyšlo. já to vidím jednoduše: čím víc budeme mít balón, tím menší šance, že inkasujem doufám, že Bergwijna nahradí Sessegnon

Reagovat
jk

Sess by měl hrát daleko víc. Ten tříobráncový systém je při těch absencích prostě alternativa. Ale hrát to s pěti stoperama. To je hrozný.

Reagovat
Talker

Vždyť tu marodku máme ještě horší - z 10 hráčů do zálohy/na křídla máme k dispozici akorát Williana, Pedra, Mounta a Barkleyho a k tomu máme zraněnou jedničku na hrot Jasně, je tu Gilmour, ale kdyby u nás byl Mourinho, tak si nekopne ani v poháru proti Grimsby, natož aby hrát v FA Cupu proti Liverpoolu nebo dokonce v lize, tam by hrál nějaký obránce.

Určitě bolí mít 2 klíčové hráče v ofenzivě zraněné (+teď se zranila zimní náhrada), ale nejsou v tom zdaleka sami - nás decimují zranění celou sezonu, MU snad na hřišti Pogbu nemělo a k tomu Rashford taky do konce sezony.

Reagovat
Dawon

koneckoncu treba i City maji tu marodku nemalou (ikdyz samozrejme tam ta kvalita a sirka kadru je trochu nekde jinde)

Reagovat
jk

Jako, že který z těch zraněných hráčů má alespoň podobný dopad na hru chelski jako má hra Kanea se Sonem pro spurs? Jako fakt je nějaký Odoi stejně klíčový hráč jako Son pro spurs?

Reagovat
Talker

Vy máte zraněné 2 hráče do základu (teď dokonce 3!!!), jaká to apokalypsa. Pokud můžete odpískat sezonu kvůli 2 zraněním, tak to je váš průser a vaše chyba.

My máme out všechny 3 záložníky a hraje tam Barkley na CM s 18tiletým mladíkem. Zranili se nám všichni ofenzivní hráči vyjma Pedra, Williana a Mounta. Zranila se nám jednička na hrot. Na lavičce jsme proti Evertonu měli 3 obránce, 2 18tileté mladíky a Batse.

MU mají out celou sezonu Pogbu, který je srovnatelný s těma dvěma, co se týče významu pro tým i Rashforda. My máme těch mimo asi 7 na 5 postech.

Ale ne, ublížené chudinky, které zahazují sezonu a stěžují si na zranění jste nakonec vy. Gratulace. Za poslední rok jste šli brutálně dolů a není to zraněním těch dvou - vždyť už někdy od lonského února jste v prdeli. Jasně, zranění nepomohla, ale jen by zakryla trošku ten problém, který máte - a to ten, že ten tým je vyčpělý, nic se s ním nedělalo a přestalo to fungovat.

Reagovat
jk

O MU se nebavím Rash s Pogbou mají na hru United srovnatelný dopad jako Kane se Sonem (účka se s tím ale dokázali vyrovnat).

Jinak supr analýza na tři odstavce. Ale kdo má stejný dopad na hru chelski jako Kane se Sonem pro spurs jsem se nedozvěděl.

Reagovat
Svatej

Wtf..

Reagovat
Talker

Nám chybí půlka základní sestavy. Vám 2 hráči. Kdo je srovnatelně postrádaný? Kante je jedním z nějlepších záložníků na světě několik let. Kovačič je letos taky world class. K tomu chybí i jejich náhrada/varianta do zálohy Jorginho.

K tomu dalších pár hráčů, kdy nám reálně chybí půlka základní sestavy do pole. Ale ne, 2 hráči do základu jsou mnohem horší situace.

Reagovat
janinho

chelsea nesledujem ale to sa ten kovacic az tak dobre rozohral ze je podla teba world class? az taku chvalu som tu na neho zase necital, ale s vynimkou zapasov proti Spurs som CFC videl asi len raz.

Reagovat
Talker

Já loni říkal, že nemá větší hodnotu, než Barkley (který přišel asi za 16 mega) Ale Sarriho systém mu absolutně neseděl, on ho cpal relativně vysoko.

Letos je na podobné úrovni, jako Matič nebo Fabregas v nejlepší formě u nás.

Reagovat
janinho

roman je proste biznisman... schvalne dosadil sarriho aby znizil cenu kovacica ale tak, sarri znizi cenu mnohych hracov. ten by nemal trenovat nikde mimo Neapola.

Reagovat
Talker

Tak pod ním vypadala většina hráčů hodně slušně, Kovačič je zrovna případ, který se posunul brutálně, ale tak on tam měl vedle sebe Jorginha a Kanteho, kteří ho níže nepustili a na AM vypadal tragicxky.

Reagovat
janinho

na toto mam iny nazor ale beriem ze CFC sledujem sporadicky. ale podla mna proste ak mas kanteho ktory je najlepsie DMko na svete tak je proste hlupost davat 60 mega za jorginha a kantemu potom hladat nove pozicie. ale to som tu uz riesil X krat a vzdy mi tu bolo nakoniec vynadane do kokotov

okrem toho keby sarri ostal, tak o CHO pridete zadarmo. ja tomu sarrimu mimo neapola proste nepridem na chut. v chelsea sa mi nepacil a vyhrat ligu s juve nie je ziadne velke umenie.

Reagovat
Talker

Já k němu mám neutrální postoj. Nenadchnul mě ale ani nijak nezklamal, doručil, co se očekávalo (a možná víc díky vítězství v EL). Pro mě je sice pod Contem (takticky), ale ne zas nějak brutálně.

Každopádně jsem rád, že odešel a nastoupil Lampard (za něj jsem radši než za všechny předchozí trenéry za poslední dekádu dohromady), protože i kdyby tahle sezona nevyšla, tak minimálně už teď víme, co v těch mladých hráčích je a na kom můžeme stavět. Všichni ostatní by se na mladé hráče vysrali a odehráli to s důhodcema.

Reagovat
janinho

jj, mate teraz velmi peknu kostru z mladych hracov + zopar starsich a to sa este pise ze budete skusat toho sancha...

zaujimalo by ma co je s loftus cheekom. bude este tuto sezonu hrat? ten sa mi spolu s hudson odoiom velmi pacili, ale minimalne RLC sa tych zraneni asi nevie zbavit.

Reagovat
Talker

RLC už byl na lavičce týden zpátky, odehrál 90 minut za rezervu. Lampard u těch dlouhodobých zranění (Rudiger, CHO, Kante) dal každému po návratu po zranění ještě 2 týdny individuální přípravu, takže by se měl pomaličku vracet.

U něj je to otázka. Tohle zranění byla smůla, podobně jako u CHO. Snad vydrží nezraněný. On má na to být hodně dobrý hráč, pokud se dá dohromady, jen asi díky svému rychlému růstu, kdy byl schopný zvládat individuální souboje s Yayou už v 18ti letech prostě zranitelnější.

Reagovat
janinho

a ten tomori co? na zac. sezonu som mal pocit ze na nom bude riadne stavat, ale odohral 10 kol, potom nic, potom 3 zapasy, potom zase nic. tiez bol zraneny? na livesporte pisu akurat 8-21.12. ale inak pisu ze bol fit.

Reagovat
Talker

On hrál do návratu Rudigera, pak ho Rudiger vyšoupnul ze sestavy. Ona se ta stoperská dvojice dost točí, bohužel žádná nehraje skvěle. Všichni čtyři dělají stupidní chyby, měl teď před týdnem šanci si říct o základ, ale opět tam několik situací nezvládl.

Reagovat
Mato178178

Čo je toto zase za kravinu že kvôli rýchlemu rastu je zranitelnejsi

Reagovat
Svatej

MATOOOOOOOOO

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Nějaký Odoi ne, ale zas si dovolím tvrdit, že zranenej Pulisic, Odoi, Abraham, Loftus Cheek, Kovacic a Kante jsou s obrovským přehledem větší zatez na hru než Son s Kanem...

Nehledě na to, že letošní Abraham není od letošního Kanea nijak daleko, podstatnou část jejich zdravý sezóny byl Tammy dost napřed.

Reagovat
jk

Z části se dá souhlasit s tím Abrahamem. I když co jsem viděl tak poslední dobou taky zrovna neměl formu. Ale to ani Kane. Jinak takhle můžeme počítat všechny hráče.

Nehraje nám Kane, Son, Sissoko, věcně zraněny Lamela, teď Bergwijn. Zdravý vlastně vydržel jen Lucas a Alli který je úplně bez formy a hraje fakt strašně. To mi jako nepřijde o tolik lepší než Willian, Pedro, mount a Barkley. Pokud k tomu vezmu ještě Girouda s Batsem... U spurs by se dalo počítat ještě s GLC ale ten hraje primárně na CM když je zraněny i Ndombelé.

Reagovat
Svatej

Jo, ta forma mu trochu odpadla, alespoň že herně byl snad až na jeden zápas pořád dost dobrej.. Proto to u něj a Kanea beru tuhle sezónu tak nějak srovnatelně..

Tak ve výsledku Bergwijn přišel teprve nedávno a zranil se až dneska, tam to vidím jako o něco lepší případ než Loftus Cheek (i když ten pro nás, alespoň dle minule sezóny, měl být rozdilovym hráčem, mezitím co Bergwijn se měl teprve rozjíždět)

Sissoka mužem srovnat s Kantem a Ndombele chyběl tak nějak podobně jako Barkley, alespoň mám dojem.

Ve výsledku je teda pro ty srovnání zůstává Son, Pamela, Celso a u nás Odoi, Pulisic, Kovacic, to mi přijde víc než vyrovnaný.. Jinak Lucase bych bral za oba náse kridelniky bez vahani

Reagovat
Svatej

Achjo, Lamela

Reagovat
jk

Pamela Ale jako já netvrdím že chelski nemá zranění. Jen s Talkerem nesdílím názor, že chelski je na tom nějak hůř. Když pominu hroty tak směrem dopředu tam stabilně zdraví jsou Alli s Lucasem, případně teda GLC. A prostě mi tohle nepřijde o tolik lepší než Willian, Pedro, mount a třeba ten Barkley, kterým se to lepí asi tak stejně jako u spurs GLC.

Reagovat
Talker

Já říkám, že to máme horší, protože reálně základ by vyjma Mounta a asi Williana nehrál od zálohy výš nikdo.

Reagovat
jk

Tak pokud je podle tebe horší mít na křídlo nikoho než Pedra tak to potom jo

Už se na to vyser. Z principu je ta tvoje pohádka chelski chybí půlka kádru a Spurs dva hráči nesmysl.

Reagovat
jk

*... podle tebe lepší mít

Reagovat
Talker

Pedro byl celou sezonu poslední volbou na křídlo, před ním byli CHO, Pulišič a Mount, který tam hrál radši než on. Už Sarri loni před něj posunul CHO. Takže ano, je to celkem tragédie.

Reagovat
Talker

Gilmour a Barkley jsou reálně 4.-5. volbou na CM. To jsou hráči, kteří by nebyli při standardní situaci ani na lavičce. Pedro byl taky většinu sezony na tribuně/lavičce, podle zranění. Giroud je taky dvojkou/trojkou.

Reagovat
ajouki

Chelsea má mimo celou zálohu: Kanté, Kovačič, Jorginho a Loftus-Cheek. K tomu až na Williana a Mounta všechny ofenzivní hráče, které Lampard bral pro základní sestavu (Pedro, Barkley, Giroud a Batshuayi by za normálních okolností byli upozaděni).

To, že třeba výborně zahrál Gilmour, tak to je řešení, se kterým přišel Lampard. Upravil i taktiku, že se více využívá nakopnutých míčů, aby využil předností Girouda.

Od trenéra, kterého jste udělali druhého nejlépe placeného na světě, bych také čekal nějaké řešení.

Reagovat
jk

Druhej myslitel

Tak to shrneme. Píšeš, že chelsea má mimo všechny ofenzivní hráče krom Willian, mount, Pedro, Barkley, Giroud, Basthuayi. A to je výrazný downgrade oproti spurs, kteří mají směrem dopředu k dispozici Deleho s Lucasem + GLC stáhnutý z jiné pozice.

Reagovat
Talker

Krásně jsi vyignoroval, že chybí všichni záložníci a CM hraje Barkley, který je spíš AM/box2box, takže je přesunutý podobině jako GLC.

Reagovat
ajouki

Schválně jsem začal komentář tím, že Chelsea chybí celá záloha. Chybí hráči, kteří odehráli 99 % všech minut, které pro střední záložníky byly vyhrazeny (minimálně zásadní zápasy Premier League a Ligy mistrů). Tedy srovnatelná situace s tím, že vám vypadli 2 útočníci, kteří odehráli 99 % minut pro útočníky.

Reagovat
jk

No ale tady nikdo netvrdí, že to je srovnatelná situace. Ale, že Spurs jsou na tom líp protože jim vypadli dva hráči základu a nemají si na co stěžovat

Jinak Spurs v těch pozicích chybí Sissoko a z velké části i Ndombelé. GLC taky neodehrál všechno a to nejen kvůli trestu. Stabilně zdravý je tam jen Winks. Wow

Reagovat
ajouki

Takže v záloze vám chybí opravdu jen Sissoko, zbytek je běžná rotace náročného programu. O trochu lepší situace než v ofenzívě Chelsea, kde chybí několik měsíců Odoi a Pulišič a nyní se přidal Abraham.

Když se přidává ke zraněným Bergwijn, tak to mění situaci, ale ten byl ještě pro poslední zápas k dispozici.

Ve výsledku vám poslední týdny chyběli 3-4 hráči, nic co by druhý nejlépe placený trenér neměl vykompenzovat.

Reagovat
jk

Ano. V záloze chybí spurs chybí jen Sissoko, zbytek běžná rotace.

Existuje nějaká stránka kde pro tyhle bludy čerpáte informace? Podle transfermarktu to asi nejde brát, tam má třeba Kovačič vinou zranění jen jednu absenci.

Reagovat
ajouki

Proč jste vlastně pustili Wanaymu, když máte v záloze takové problémy?

Reagovat
jk

A ještě by mě trochu zajímal ten výraz “mimo celá záloha”. World class Kovačič má letos 25 startů v PL a Jorginho 26. Z celkem odehraných 29 utkání. To asi nebude kvůli běžné rotaci jak píšeš co? A to ještě Jorginho teď absentuje kvůli žlutým kartám.

Reagovat
ajouki

Máš 2 místa, 3 hráče, tak asi některé zápasy hrát nebudou, ne? Pro zápas s Evertonem chyběli všichni, přesto hlavní trenér Frank Lampard nebrblal a se situací se vypořádal důvěrou v 18letého hráče, který předtím odehrál v lize pár minut. Co udělal Mourinho? Už minimálně 3krát stihl shodit odchovance, že na to nemá a raději nasazuje 5 stoperů.

Reagovat
jk

Ale to nikdo nerozporuje ty jantare. Já jen tvrdím, že na tom spurs co se týče zranění nejsou o nic míň paralyzovaní než chelski jak se mi tu s talkerem snažíte tvrdit.

Reagovat
Talker

Kane i Son mají 20 a 21 zápasů v PL. Sissoko taky. Winks taky. Ndombele naskočil do 19. To je celkem dost z těch 29.

U nás je mimo celou dobu RLC (loni po Hazardovi nejlepší hráč do ofenzivy), nejlepší stoper lonské sezony u nás (Rudiger) chyběl do půlky prosince (odehráno 13 zápasů) a chyběl Kante celý podzim a ted je zraněný taky (19 zápasů).

Já si na zranění nestěžuju, já jsem rád, že dostávají šanci mladíci. Díky zraněním a formě Alonsa a Emersona dostal šanci James. Díky zraněním a vykartovanému Jorginhov Gilmour. Díky zranění RLC a Barkleyho Mount. Díky zranění Rudigera Tomori. Díky banu Abraham.

Já tuhle sezonu přes všechna ta zranění hodnotím veskrze velmi pozitivně. Sice byl bych radši, kdyby nebyli zranění RLC, CHO a Pulišič, ale co se dá dělat.

Reagovat
Svatej

ten první odstavec je pěkně shrnutej

Reagovat
jk

To je prostě beznadějný Teď už je tam i Rudiger

Takže teda ta miska na vahách co tak dramaticky znevýhodňuje chelski je loni famózní RLC? Já už se ve vás totiž nevyznám

Reagovat
iamek

Vždyť Rudiger byl do zranění suverene nejlepší stoper týmu.

Reagovat
Mato178178

Ale vy máte Francúzskeho útočníka číslo jeden ako náhradu

Reagovat
Svatej

Kdyby Benzin nebyl vocas, tak Girouda do narodaku nikdy nepustil. Navíc Giroud byl jeden z mála hráčů, kteří i navzdory pořádným zápalu, byli slabým místem v narodaku..

Reagovat
iamek

Steven Bergwijn si poranil kotník a podle posledních zpráv se jedná o vážné zranění. Křídelníka Tottenhamu čeká delší pauza, manažer José Mourinho neočekává, že by fotbalistu měl v letošní sezoně ještě k dispozici.

Reagovat
Whitemedia

RIP

Reagovat
icefish

Ti toho chudáka úplně oddělají...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezona je už stejně v piči, má to radši doléčit pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je to jedno, pretože okamžite po zranení pojde hrať ME a odohraje každú jednu minútu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cédric Soares se konečně zapojil do tréninku se spoluhráči z Arsenalu. Portugalský obránce přišel v lednu na hostování ze Southamptonu a za londýnský klub ještě neodehrál ani minutu, znemožnily mu to problémy s kolenem. (abola.pt)

Takze je skutecnej

Reagovat
Front hell

Dokud ho neuvidím na hřišti tak nevěřím

Reagovat
krisa

druhý Kellner?

Reagovat
SunFells

Kallstrom?

Reagovat
krisa

ne, Kellner , o tom se jednu dobu taky "spekulovalo" jestli je to vůbec skutečná osoba

Kim je legenda Arsenalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele