Kanada našla nové velení, povede ji americký trenér Marsch. Čeká ho Copa América

14.05., 11:02
Aktuality
Jesse Marsch při působení v Leedsu (© AFP)

Kanadské reprezentanty povede padesátiletý Američan Jesse Marsch, bývalý trenér Leedsu United, Lipska a rakouského mistra Salcburku. V pondělí o tom informoval svaz, který je jedním ze tří pořadatelů nejbližšího mistrovství světa v roce 2026.

Loni v srpnu skončil u kanadského týmu Angličan John Herdman, jenž s Kanaďany dokázal po 36 letech postoupit na světový šampionát. V Kataru jeho svěřenci skončili po třech porážkách v základní skupině, ale herně nepropadli.

Dočasně pak reprezentaci vedl Mauro Biello. Marsch ji nyní převzal pět týdnů před začátkem Copy América, do které Kanaďané vstoupí zápasem s argentinskými obhájci titulu a mistry světa. Ještě předtím je na začátku června čekají přípravné duely s Nizozemskem a Francií.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
veikko

To může fungovat. Za Biella i Herdmana prakticky neexistoval obranný systém, bylo to takové individuální bránění. Na tom snad kvalitní trenér jako Marsch zapracuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele