Kamenár chce odejít z Nantes

07.01.2011, 21:18
Aktuality
Slovenský brankář Ľuboš Kamenár je na odchodu z druholigového francouzského Nantes. Rodák z Trnavy dostává jenom minimum šancí a jak sám prozradil, rád by v lednu změnil dres...

23letý Kamenár přišel do Nantes před rokem a půl z Petržalky s cílem stát se týmovou jedničkou, jenomže se mu vůbec nedaří a letos nastoupil jenom k jednomu zápasu. V tom nahradil stálého člena záklaní sestavy, kterým je Guy N'Dy Assembé.

"Odchytal jsem všechny přípravné zápasy, ve dvou střetnutích jsem dokonce měl na rukávu kapitánskou pásku. Měli jsme dobré výsledky, nečekal jsem, že vypadnu ze sestavy. Když se z hostování vrátil kamerunský reprezentační brankář Assembé, dostal jsem se na vedlejší kolej. Řekli mi, že nedostanu šanci v áčku ani v rezervě, což mě samozřejmě šokovalo. Oznámili mi to týden před koncem přestupního období a neměl jsm tak šanci najít si jiné angažmá. Zůstal jsem v Nantes a půl roku dělal náhradníka, jasně mi dali najevo, že se mnou nepočítají," stěžuje si slovnský brankář.

Kamenár přiznal, že měl šanci Nantes dříve opustit, zájem měli Sparta Praha a Dinamo Záhřeb, s nimiž s nedohodl, a dokonce odmítl nabídku řeckého Iraklisu. "Dali mi možnost odejít do Iraklisu, ale odmítl jsem, měl jsem totiž informace, že to není nejvhodnější adresa. Tímto rozhodnutím jsem nepotěšil vedení Nantes," říká Kamenár, který by zvážil i případnou nabídku ze Slovenska.

Autor: Filip Kubaliak / profutbal.sk

Komentáře (17)

Přidat komentář
domingo

Měl by odejít, Assembé bude jenom africká gólmanská jednička, Nantes by byli hloupí, kdyby ho nenechávali chytat...

Reagovat
domingo

*jednou, ne jenom

Reagovat
smazaný uživatel

kamenator je lepsi ako nejaky assembe..

Reagovat
domingo

Reagovat
Godwinson

Nemám rád černý brankáře, ale

Reagovat
Darren Fletcher

skoda, je to velky talent, ktory zabil pol roka slubne sa rozvijajucej kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nezapomínej že bránkáři dozrávají později

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho na lávke ... mohol by ist chytat do ACS na miesto tych penzistov ...

Reagovat
rossoneri89

tohto chlapca som zvykaval vidat aj osobne a viem ze ked hral za Petrzalku tak sa nemal zle....takze nech sa radsej vrati nez aby tam zhnil na lavicke....

Reagovat
.13

tomu ver, myslim ze keby siel do Slovanu namiesto drevaka Putnockeho tak by to bolo super

Reagovat
$dolar$

Super, mame kridlo do repre

Reagovat
smazaný uživatel

tvl,Plzen testuje naky kopito rodingera,přitom by si mohla v poho koupit tadytoho borce,to fakt nechápu,nantes urcite za nej nebudou chtit moc a on bude určitě chtít jít do týmu kterej hraje nejlepší fotbal z celýho česko-slovenska a možná celý střední evropy :)

Reagovat
smazaný uživatel

jeho cena je podla transfermarktu 600 000 €...18 milionov SK

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ist niekam kde by pravidelne chytal , dozrel a snad raz z neho bude jano mucha 2

Reagovat
Darren Fletcher

Autor: Filip Kubaliak / profutbal.sk

Počet zobrazení: 985

to co znamena to profutbal.sk, akoze zdroj? lebo kubaliak tam redaktorom nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele