Kamara si poranil koleno, Aston Villa bude o Ligu mistrů bojovat bez něho

12.02., 20:35
Aktuality

Aston Villa se zřejmě bude muset v boji o Ligu mistrů ve zbytku sezony obejít bez záložníka Boubacara Kamary. Francouzský reprezentant utrpěl podle dnešního vyjádření klubu "závažné zranění vazů v kolenu". O postupu léčby se rozhodne po konzultaci se specialisty.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista se zranil v nedělním zápase s Manchesterem United. Poškození vazů potvrdilo dnešní vyšetření. Kamara tak s největší pravděpodobností nestihne ani letní mistrovství Evropy.

Kamara přišel do Aston Villy v roce 2022 z Marseille a stal se klíčovým hráčem. Pro klub z Birminghamu znamená jeho ztráta velkou ránu v boji o postup do Ligy mistrů. Momentálně mužstvu patří v tabulce páté místo, bod za čtvrtým Tottenhamem.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
pesky passer-by

Tohto Balroga z Morie budú postrádať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele