KAM ZAMÍŘÍ ROONEY?

17.02.2004, 19:49
Aktuality
Znovu se otevřela otázka - Kam půjde Rooney? O mladého teenagera jeví největší zájem Manchester United a FC Chelsea. Vedení Evertonu potvrdilo, že oba dva kluby se ho snažily získat již tuto zimu, ale prezident Philip Carter odpověděl: "Budeme jednat až po Euru 2004." A to je logické. Jestli se Rooney v anglickém národním týmu prosadí, jeho cena se o několik set milionů korun zvýší!

Několikrát se v anglických bulvárních listech objevilo, že Wayne Rooney už podepsal s Manchesterem United smlouvu, která by měla platit od 1.7.2004. Hráč a obě vedení však tuto informaci vyvrátili. "Žádnou smlouvu jsme nepodepisovali," brání se manažer United Sir Alex Ferguson.

"To bychom museli vědět, kdyby Wayne Rooney podepsal smlouvu s United," řekl prezident Evertonu Philip Carter. S touto nepotvrzenou informací nesouhlasí ani jeho kouč. "Je pravda, že nás Manchester United několikrát kontaktoval, ale to bylo vše," svěřil se David Moyes.

"S nikým jsem nic nepodepisoval," odřekl i Rooney.

Každopádně je už celkem jisté, že Rooney v létě z Evertonu odejde, ale stále se neví kam. Do Chelsea? Do Manchesteru United? K tomuto tématu se nevyjádřil ani manažer Ranieri. Že by už věděl, že z Chelsea v létě odejde?

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele