Kalou si pochvaluje Scolariho a těší se na olympiádu

17.06.2008, 10:36
Aktuality
Salomon Kalou je dalším z fotbalistů Chelsea, který si pochvaluje, že novým koučem jeho klubu bude Luis Felipe Scolari. Podle Kaloua může Scolari hráče Chelsea mnohé naučit.

Kalou, který na Stamford Bridge zamířil v roce 2006 z nizozemského Feyenoordu si myslí, že právě současný trenér portugalské reprezentace je tím pravým mužem pro Chelsea. "Vyhrál mistrovství světa a Portugalsko dovedl do finále posledního Eura. Má zkušenosti a ví jak jednat s těmi největšími hvězdami, takže je tu naprosto oprávněně," říká Kalou.

O Kalouově budoucnosti v dresu Chelsea se vedly debaty. Mluvilo se o odchodu do Interu Milán za José Mourinhem, který Kaloua do Anglie přivedl. 22letý fotbalista však všechny nejasnosti rozptýlil. "Mám kontrakt v Chelsea. Mourinho byl skvělý a přeji mu štěstí, třeba se ještě jednou někde potkáme. Teď ale zůstávám. Usadil jsem se a mám to tu rád," řekl Kalou, který by se měl spolu s mužstvem Pobřeží slonoviny představit na olympijských hrách v Pekingu.

"Na olympiádu už se moc těším. S Argentinou to bude vzrušující skupina," řekl Kalou, který ovšem přijde o začátek sezóny Premier League. Vedle obhájců olympijského zlata se "Sloni" utkají ještě se Srbskem a Austrálií.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příští sezona bude zajímavá Pokud nepřivede hromadu portugalců a brazilců,celkem se na to i těším

Reagovat
smazaný uživatel

peněz na rozhazování bude mít dost

Reagovat
blaugrana

v slapajach Rafu Beniteza a v PL bude vystupovat portuglaska repre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chelsea a MU by jí dohromady pomalu dali,my máme obranu,oni zálohu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele