Kalas neví, zda zůstane ve Fulhamu, nebo se vrátí do Chelsea

29.05.2018, 17:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (91)

Přidat komentář
smazaný uživatel

návrat do chelsea a hned obratem zpátky do champu kde by se mohl vyhrát ,stále náš velmi mladý perspektivní obránce

Reagovat
bruchy

Už nevěřím, že by se někdy chytil v PL. Je to hráč pro druhou ligu, a to ještě ne pro nejsilnější kluby. Rád bych ho viděl zpátky v Arnhemu.

Reagovat
dinss

Kolik si viděl jeho zápasu v Champu a v PL?

Reagovat
bruchy

V PL to vím přesně - 2. Ve druhé lize moc ne, občas na ni koukám až ke konci sezony a to Tomáš vždycky vypadne ze sestavy...

Reagovat
tnt03

Blbý je, že co si tak pamatuju, tak když nastoupil za Chelsea, tak podal dobré výkony. Seděl jenom vyloženě proto, že na jeho postu byli hráči, co měli prostě jméno. Já si myslím, že na PL má. Né v Chelsea, ale má na ní. Nějaký klub střed tabulky ;)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
forma

podepisuju.

Reagovat
Whitemedia

Odehrál u nás dva zápasy, to je hovno vzorek, podle kterého bys mohl soudit, jestli na PL má a nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to hráč Prem. L V ČR medii přehnaně kladně hodnocený v repr. " Bída"

Reagovat
Svatej

Proto prave do PL postoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds. Hull, Birmingham...víc bych to neviděl...je fakt špatnej, hodně toho chodilo přes něj

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
dave30

Loni prodloužil s Chelsea smlouvu do roku 2021. Jeho týdenní příjem je okolo 25 tisíc liber (samozřejmě hrubého, protože v Anglii hráči nejsou OSVČ). Takže za nějakých 150 milionů Kč do roku 2021 (samozřejmě hrubého) bych chodil po hostováních, kam by mě poslali...

Reagovat
PlackaSKS

v anglii bude na daních platit tak 55% při tomhle příjmu. nicméně i kdyby to bylo 70%, tak bych chodil naprosto kamkoli.. a ještě děkoval

Reagovat
dave30

Navíc při těchto odvodech bude brát po skončení kariéry slušnou rentu

Reagovat
PlackaSKS

tak už to bohužel vážně nefunguje

Reagovat
dave30

Proč ne?

Reagovat
PlackaSKS

protože důchod máš zastropovaný, zatímco odvody ne

Reagovat
dave30

Ani u nás není důchod zastropovaný... Nicméně neznám sociální a daňový systém v Anglii a nechám se rád poučit (to myslím vážně).

Reagovat
PlackaSKS

no, nechci tě zklamat, ale vzhledem k redukci vyměřovacího základu je u nás důchod zastropovaný. pro rok 2018 je to kolem 40 000Kč měsíčně... a v anglii je maximální důchod kolem 170 liber týdně, takže nějakých 700 liber měsíčně. tam mají ale poměrně silný sociální systém, takže máš šanci dostat příspěvky na bydlení, na děti (asi ne v případě důchodců), atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm 700 liber mesicne jako max. duchod v anglie ? To se mi nechce verit

Reagovat
PlackaSKS

to nemusíš, ale velká britanie má dlouhodobě nízké náklady na důchodový systém a to právě z důvodu nízké státní penze...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz nekdy cetl, ze prumerny muz ma 361liber tydne na penzi. Coz delal kolem 16,6tis.liber rocne a na prumerny zivot potrebuji kolem 21-25tis.liber. Takze museji si usetrit minimalne 50tis.liber bokem pred duchodu. Ale jsou i cisla kolem 300tis. ale to je asi celkove a do toho se pocitaji jak statni penze tak i usetrene penize nebo jine prijmy.

Nizke penze maji i USA - Social Security maji prumerne kolem 1.1k -1,5k dolaru/ mesicne, coz by odpovidalo tech 4tydny*361 liber. Obe staty maji nizke naklady na penze, ale zase jdou stedre jinde. Tyhle cisla jsou z roku 2011, kdy jsem se o tom jeste zajimal. Ale to uz bylo doba a muzu se mylit.

Reagovat
PlackaSKS

Já vím, že pár let zpátky byl průměrný starobní důchod v UK asi 12 tisíc kc (u nás tehdy kolem 11tisic)... Tohle se týká ale jen toho starobního důchodu. Reálně tam třeba svobodná matka dostane příspěvek 400 liber na bydlení (bydlela ve vlastním od rodičů) a dalších 600 liber měsíčně na to dítě, takže se jí ani nevyplatí jít do práce (a platit za péči o dítě v pracovní době). V UK jsem nějakou dobu žil, takže cerpám víceméně jen z toho co mi tamní domorodci řekli. V ČR jsem sice pracoval v daních, ale k hlavně DPH, takze tohle je pro mě jen hodně okrajové...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, je to dost casto zkreslene. Pac jsou ruzne limity, kdy ti uznaji prispevky. Dokonce treba v americe ti daji socialni byt zadarmo atd. Tech socialni benefity jsou spoustu. Ale ty penezni davaji minimum. V UK uz nemam prehled, ted mam prehled spise v Americe, kde mam pribuzne.

Je zajimave, ze vsude v anglicke mluvici zemi se casto mluvi o usetrene penize mimo to co odvadime statu nebo o tzv. celkovem "Pension pot" ! Ale tady v CR, kdyz se o tom jenom nekdo zmini a jsou lidi schopny toho cloveka zabit za takove reci

Reagovat
PlackaSKS

tak to je klasika, všichni jsou tady pokrytci. na jednu stranu je stát hrozný, špatný a nic pro tebe nedělá, na druhou stranu tě ani nenapadne postarat se o sebe sám nicméně já jsem v klidu, se svym životnim stylem se důchodu nedožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani ja se toho mozna nedoziju. Penze je jako sazku se statem, kdo vydrzi dele . Proste penze dosahnes co nejrychleji+usetrene prachy a sup do duchodu. Kdyz "hitnes" prave dosazene vyse uvedene "pension pot", tak bys mel jit a necekat ani o den dele. Muzes se drit i po penze btw.

Jsou i lidi(mluvim o anglicky mluvici zemi) co maji "pension pot" kolem 55let a ti kurvy visi na statni podopre roky a pak jdou do regulerni duchodu. Jinak klasika pracujici duchodce zijci ve spanelsko a portugalsko atpod. Australane tohle praktikuji v Thajsku a na Filipinech...

V americe je to jiny tam nemusis starat o "prnsion pot", ale studenske fond nebo studentske pujcky A kdyz se ti podari splatit dum/condo/cokoliv nemovite tak muzes viset na stat a cucat Social Security.

Proto amici treba uz se toho boji, ze kolem 70% lidi maji hlavni prijmy prave z Social Security. Jiny prijmy se nepriznavaji

Je to bordel no. Diky za pokec btw.

Reagovat
PlackaSKS

taky dík a hodně štěstí do důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta s Brabcem

Reagovat
Greny

Zaúkoloval jsem agenty, ať to zkusí dojednat, co nejrychleji to půjde. Chtěl bych se hlavně po letech na hostováních někde usadit. Pokud by mě Fulham koupil, tak by se mi asi ulevilo," připustil.

a ted at mi vysvetli proc teda prodlouzil smlouvu

Reagovat
dave30

Myslíš, že jsou v Chelsea úplní blázni? Pustí někdo hráče na hostování, po kterém mu skončí smlouva? Samozřejmě mohl hrát rok za juniorku, ale nevím, kdo by ho potom chtěl...

Reagovat
Greny

pustili jsme za minumum hrace jako Lukaku, Bruyne, Salah (za Mourinha) myslis ze jeden Kalas by nekomu vadil ?

Reagovat
dave30

Tak mi někdo vysvětlete, proč mu nabídli smlouvu na 4 roky za asi 150 mega (korun). Vím, že v rozpočtu tohoto klubu to nic neznamená, ale mohli dát třeba víc uklízečkám. Proč ho nepustili loni, když ho Fulham chtěl koupit?

Reagovat
dave30

Nedávno jsem četl, že Sparta má asi 56 hráčů pod smlouvou. To je dost podobné, akorát ty zisky asi nebudou takové.

Reagovat
dave30

Dělají to prostě chytře. Ale myslím, že kdyby měli na hráči prodělat, tak ho včas prodají. Takže vzhledem k tomu, že o Kalase je ještě stále zájem (hostující klub zřejmě převezme plat, nebo za hostování zaplatí něco podobného), tak to Chelsea nic nestojí a v případě prodeje ještě vydělají.

Reagovat
PISTOLERO

Protože Chelsea ničí talenty

Reagovat
Azazelo RD

Tenhle už je dávno zničenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle nemá talent.

Reagovat
dave30

Má neuvěřitelné štěstí, že na ostrovech o tom asi neví...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak oni o tom ví, jinak už by dávno hrál PL nebo by ho aspoň někdo zkusil..

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

Protože talentovaní hráči hrají pouze PL, BL, SA, PD, L1 a to je tak asi všechno, ne? Ve všech ostatních soutěžích hrají hráči bez talentu... A co teprve ti, kteří v těch ostatních ligách sedí na lavičce.

Reagovat
Uwe háže buly

chceš mi říct, že kdyby to v něm doopravdy bylo, tak ho nikdo za ty roky aspoň nezkusí v nějaký lepší lize? Vždyť se ani v tý "konkurenci" neprosadil ani u nás v repre trvale do základu.

Reagovat
dave30

Ne, chtěl jsem jenom říct, že talentovaní fotbalisté hrají i mimo top soutěže. Všichni je nemůžou hrát. A myslím, že spousta i daleko talentovanějších než Kalas si tyto soutěže nezahrají. Ty top soutěže prostě hrají pouze ti nejtalentovanější kteří mají navíc štěstí. Ale kolik takových hráčů u nás máme? Nic víc ani míň jsem nechtěl říct.

Reagovat
John Obi Mikel

Znova na hostovačku do Fulhamu, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Inter, přeci jen Interu taky hrozí problém si Fair Play, co si myslíte o nabídce 50 Mega eur a Higuain za Icardiho??

Reagovat
Felitel

Nechcem.

Reagovat
PISTOLERO

No tak to nikdy

Reagovat
celeb

Jedna vec je jednorazova suma za prestup/vymenu, druha Pipitov plat. Dalsia vec je, ze on uz je za horizontom a Icardi nastupuje.

Reagovat
erudovanyodbornik

Jednu dobu to vypadalo, že kvalitní stopery budeme přehazovat vidlema (Suchý, Šimůnek, Mazuch..) a teď je to největší slabina repre.

Reagovat
John Obi Mikel

Největší slabina repre je pravý záložník a střední útočník

Reagovat
Seydou Doumbia

Největší slabina je všechno až na golmana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kromě pravýho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Na 2 posty jsou tam Jankto, Barák, Darida a na další post Kadeřábek s Gebrem.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Krmenčík v repre celkem góly dává ne? a za něj máme připravenej slušnej talent v podobě Schicka.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ani jeden z vyse zmíněných tebou neni zadna velka hvezda, ktera ten narodak tahne... Za to pavlenka a koubek se mi zdaji jako jistoty v brankovisti

Reagovat
smazaný uživatel

a pavlenka a koubek snad narodak tahnou? nepamatuju zapas, kde by fakt neco vychytali... schick muze mit impakt od pristi sezony daleko vetsi, pokud konecne nebude zraneny (a na nase pomery je to jednozacna hvezda).

Reagovat
VP85

on Pavlenka ani Koubek žádný pořádný zápas za repre ještě nechytali. Zatím hlavně jen příprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Schick musí být číslo 1. Teda pokud nebudeme hrát proti San Marinu, tam ať to klidně sype dál Krmelec.

Reagovat
Uwe háže buly

Musí no, ale zatim to stojí za piču a Krmenčík i když je kopyto, tak dával góly ze všeho.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Dával no... Číně, Litvě a San Marinu.

Za dva roky dal jedinej důležitej gol a to proti Norsku do prázdný po přihrávce Krejčího.

A Schick odehrál v repre 326 minut, takže ten se zatím moc hodnotit nedá. Nebo bys taky nechal například Vaclíka dál chytat namísto Koubka a Pavlenky s tvrzením, že oni dva taky doposud předvedli hovno?

Reagovat
Blasphemer

Až bude něco hrát, tak jo. Ale zatím je na repre úrovni (i na klubové) platnější Krmenčík.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím dává, ale dál už tam toho moc není. Schick zatím dva povedené zápasy (Malta, San Marino)

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se vůbec zahrabal Šimůnek?

Reagovat
smazaný uživatel

V Dukle byl naposled.

Reagovat
TheMally11

Pak snad šel do Madarska

Reagovat
Uwe háže buly

Ale nedošel..

Reagovat
smazaný uživatel

protože u Komárna přestoupil na vlak směřující na sever..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem pak četl, že jde do Maďarska a dál nic nevim...

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
osobnostx

Jeho rozehrávka není na úrovni PL. Je to klasický odkopávač. Škoda, protože atletický potencionál je obrovský.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zrovna tech odkopavacu je v PL furt dost.

Reagovat
mayday

No právě atletickej potenciál nestačí. Ten stačil možná na přelomu tisíciletí, v uvozovkách, kdy tam hráli borci dva metry a brousili to a odkopávali. Kalas ztrácí bohužel fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě

Reagovat
mayday

Na druhou ligu si myslím je výbornej, v PL jsou dle mýho lepší obránci.

Reagovat
Uwe háže buly

ty dvoumetrový odkopávači začli mizet až tak 6-7 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester s tím jenom vyhrál ligu no.

Reagovat
Whitemedia

Sokratis taky ztrácí fotbalově a jde do Arsenalu.. Cahill je odkopávač bez techniky a hraje základ za Chelsea.. Leicester, jak už tu bylo řečeno, s tím vyhrál titul a třeba takový Zouma by hrál základ ve 3/4 klubech PL..

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec nevadí, pokud bude mít vedle sebe techničtějšího obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nechapu, ze nehraje toho pravyho beka, tam se podle me hodi nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to by musel mít i tu techniku (a vyšší rychlost / mrštnost)

Reagovat
amaral

V novej sezone predpokladam v strede obrany FFC stale Tim Ream ako zakladny kamen, Odoi hral vedla neho solidne, ale ak odide Fredericks (konci mu zmluva a mal paradnu sezonu, tak je o neho zaujem aj z bohatsich klubov), tak sa mozno vrati na pravu stranu obrany. Kazdopadne Fulham alternativu na stopera potrebovat bude. V Kalasovom aj Piazonovom pripade je to myslim najma na Chelsea a ich rozhodnuti predavat a najma za kolko. Osobne ma viac trapi, ci podpiseme prave Fredericksa, co ostane Sess a dohodneme sa s Newcastle na prichode Mitrovica

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou starosti Tomíku, odpověď je za C, vrátíš se do 2 ligy do nějakýho dalšího týmu.. Premier League ti není souzená..

Reagovat
Liquid

na Chelsea nikdy neměl, nemá a nebude mít, podoběn jako ten Delač, kterýho si taky nepochopitelně Chelsea drží

Reagovat
Whitemedia

už nedrží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele