Kalas je po operaci zlomené čelisti, šest týdnů si nezahraje

23.09.2018, 23:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wow šest týdnů mi přijde ještě hodně málo, snad bude co nejrychlej zpět tvrďák

Reagovat
lampas

No to jsem teda zvědav, koho Šilhavý postaví proti Slovákům na stopera. Jak ho znám, určitě zkusí uprosit Sivoka nebo Hubníka a vedle nich postaví Brabce nejspíš.

Reagovat
mayday

Sivok nikdy nebyl buhvijakej fotbalista, ale vždy na hřišti nechal maximum a mám pocit, že zdaleka nehořel takovým způsobem, jako jsme hořeli teď poslední zápasy vzadu. Jestli v tom Izraeli hraje, tak proč by nevypomohl.

Reagovat
lampas

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Tak to máš opravdu jen pocit.

Ještě za Vrby na začátku hrál parádně, ale postupem času začal ztrácet rychlost a dělal chyby, byť nijak katastrofální. Kvůli tragickému stavu ostatních stoperů si ho Jarolím ponechal, špatný výkon v Norsku mu ale reprezentační kariéru ukončil. Navíc odešel z Turecka do Izraele a je otázka, jak na tom je.

Pokud budeme hrát proti Slovákům a Ukrajině totální beton, mohl by pomoct, když to bude nahoru dolu, bude hořet jak papír.

Reagovat
mayday

Je starej, asi na tom určitě nebude jako když mu bylo třeba šestadvacet. Ale podle mýho názoru by mohl pomoct, když se bude hrát že zajištěné obrany. Kdyby měl být nějakej hurá fotbal na obě strany, tak máš asi pravdu, to by mohlo vypadat všelijak. Ale pokud hrává, tak by klidně mohl pomoct, podle mě lepší, jak experimenty s pravým bekem na stoperu apod.

Reagovat
Muffi

Nikdo tady ho pomalu rok a čtvrt neviděl hrát, působí v Izraeli, kde byl za hvězdu i Ben Chaim, a i když tam má obrovské renomé, v Turecku nezůstal. Proč?

Byl výborným stoperem, možná by mohl pomoci vůdčími schopnostmi ale věk se zastavit nedá, proměnných, na kterých je závislý jeho výkon je tam až moc a vzhledem k hracímu systému LN pro nás bude důležitá hlavně kvalifikace, která skončí další rok na podzim, kdy už nemusí hrát.

Aby to neskončilo jako v posledním soutěžním zápase na Slovensku, kde se nechal ukecat Dino, odehrál stěží hoďku a pak si posypal hlavu, že je vůl, protože se nechal ukecat a ztrapnil se před celým národem.

Reagovat
mayday

Já ho tam netlačím do té repre, jen jak psal výše Lampas, že ho Šilhavej třeba zkusí oslovit, tak na nějakou výpomoc bych mu celkem věřil. Je to vůdčí typ, buldok. Samozřejmě za předpokladu, že v tom Izraeli hraje na nějaké úrovni, to samozřejmě by musel vědět on sám, jestli to má cenu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Uzasny. Ne ze bych z nej v repre byl mokrej, ale takhle uz tam fakt muze povolat treba Matulu

Reagovat
Mass

No super Tak mě na stopera napadá vyzkoušet Stronatiho.

Reagovat
lampas

To už by bylo lepší povolat Pernicu, když alespon hraje LM...

Reagovat
mayday

Pernicu za nějakýho vyloženě top stopera nepovažuju, ale proti Stronatimu je to aspoň fotbalista. Stronati je jen krumpáčník na hlavičky, jak má balón u nohy, tak to je hrůza.

Reagovat
Puskas

Typ stopera z 70. , 80. let.

Reagovat
mistr129

Pernica a jestli se uzdraví, tak Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně? Jsem fanoušek Baníku, Stronati má formu, ale jen ve vzduchu, jakmile jde míč po zemi zavání to pruserem .. chce to být trochu nohama na zemi ;)

Reagovat
kardous

A co ten Šimič? Ten hostuje někde z Milána nebo vysedává?

Reagovat
Beči

AC si ho nechalo. Pro mě dost nepochopitelně, protože momentálně je až pátým či šestým stoperem v pořadí v AC. Takže na podzim si zahraje tak maximálně pár minut v poháru či EL.

Reagovat
mayday

Je zabitej, v AC si nekopne a hostování nic moc neřeší, ten klub bude stejně radši nasazovat svoje hráče, pokud nemá hostující nějak výrazně větší kvalitu, viz jeho hostování v Crotone. Ten musí z AC co nejdřív na přestup, jinak je vyřízenej.

Reagovat
Beči

Souhlasím, ale když nebude hrát a "nabízet se", žádný lepší klub za něj tu nabídku neudělá. Maximálně návrat do Česka a to by byl krok zpět.

Reagovat
mayday

No je v začarovaným kruhu. Otázka je, jestli mu něco jinýho než návrat do ČR zbyde, protože v takové Slavii by se mohl slušně restartovat. Kam myslíš, že půjde z AC? Na přestup jo nikdo lepší nekoupí, a asi ani ti horší nemají moc zájem. A hostování taky nemá moc smysl, když se neprosadil ani v Crotone.

Reagovat
Beči

Tak on v Crotone nehrál vyloženě špatně, když už nastoupil ale bůh ví proč mu ty šance nedávali (podobný příklad jako u Krejčího). Asi mu nakonec vážně nezbude nic moc jiného, než restart ve Slavii/Spartě.

Reagovat
mayday

Sledoval jsem ho loni a ze začátku hrál, pak postupně vypadával a na jaře už si snad ani nekopl. Nevím no, na AC nemá, já bych v jeho případě volil odchod co nejdřív. Lepší tým ze zahraničí ho nekoupí, takže mu zbývá plevel v ostatních ligách nebo špička české ligy, kde by mohl snáz vyrůst a ukázat se, takže bych to viděl jako celkem logické řešení. Škoda, od něj jsem si něco sliboval.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

To spíše Šindelář, v té stoperske dvojici v Baníku je on tím lepsim

Reagovat
bobis21

není. Formu nemá špatnou, ale fotbalista to lepší není.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to repre bude potřebovat panáka

Reagovat
Puskas

Jemelka? Jinak v lize není moc kde brát.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Josifek

V lize ani nikde jinde na post stoperu z našich hráčů bohužel není kde brát :/

Reagovat
Puskas

Přitom stopeři bývali dlouhá léta naší chloubou, nicméně je zajímavé, že za společného státu zejména ti slovenští.

Reagovat
Uwe háže buly

Čelůstka, Jemelka, Brabec, Pernica

Reagovat
mayday

Zní to logicky. Malinko mě děsí, že nejzkušenější z nich je teda Brabec.

Reagovat
Josifek

Aspoň ten Čelůstka by si mohl kopnout..

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kúdela do repre!

Reagovat
Bakary3

asi klidně jo, on by si to odehrál spolehlivě úplně v klidu..

A pak asi ten Stronati a Jemelka, ti jsou aspoň mladý..

Samozřejmě Čelůstka, ten už snad nebude chybět..

Reagovat
REPLIKATOR

Karma že šel zase do 2. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch je stále taky zraněný ?

Reagovat
pospech11

Tak jestli teď tam nebi Čelustka, tak už nevím kdy

Reagovat
Beči

Čelůstka na plac

Reagovat
Shevchenko

Čelůstka hraje na stoperu?

Reagovat
Uwe háže buly

Převážně pravyho beka, ale nedělá mu problém brát stopera.

Reagovat
Lof

Kúdela

Reagovat
smazaný uživatel

za zlomenou čelist musí být náhrada Čelůstka, to je naprosto logické

Reagovat
Kucka

Reagovat
Rob Roy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele