Kakuta podepsal Seville, s Mourinhem nic nediskutoval

19.06.2015, 22:04
Aktuality
Francouzský křídelník Gael Kakuta už není kmenovým hráčem Chelsea, odkud za posledních pět let vyrazil na hostování do šesti různých klubů. V tom posledním v řadě, Rayu Vallecano, loni zazářil a upoutal pozornost funkcionářů Sevilly, která nyní volného hráče podepsala...

Úplně zadarmo každopádně Kakuta neodchází. Jelikož mu je stále méně než 24 let, musel čerstvý vítěz Evropské ligy Chelsea alespoň nějaké odstupné vyplatit. Podle informací serveru Goal.com jde o částku ve výši 2,8 milionů liber.

"Opravdu se mi zamlouvá zdejší projekt a fakt, že Sevilla chce hrát dobrý fotbal. Je pravda, že jsem prošel hodně kluby, ale sem jsem přišel hledat stabilitu. Mým cílem je tu zůstat," prohlásil někdejší host ve Fulhamu, Boltonu, Dijonu, Vitesse či Laziu.

"S koučem (Mourinhem) jsem o tom mluvit nemusel. Přestup byl vyřízený velice rychle," přiznal vzápětí Kakuta, jenž na Stamford Bridge s nálepkou velkého talentu zavítal roku 2009, aby si nakonec v dresu Chelsea odbyl jen 16 soutěžních startů.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com, bbc.co.uk

Komentáře (474)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele