Kagawa odešel z Dortmundu na hostování do Beşiktaşe

31.01.2019, 21:21
Aktuality
Shinji Kagawa se stal přebytečným v Borussii Dortmund a z Vestfálska podle očekávání odchází. Japonský záložník se svou kariéru pokusí nastartovat v turecké lize, na hostování ho získal Beşiktaş...

Brzy třicetiletý fotbalista letos v Dortmundu nastupoval pouze sporadicky a měl zájem o změnu dresu. Zájem o něho měly Bordeaux nebo AS Monaco a s nabídkou na přestup dnes u samotného hráče neuspěl Hannover. Dortmund původně požadoval za přestup dva až tři miliony eur, nakonec se ovšem spokojil s hostováním v Beşiktaşi.

"Shinji není jenom výjimečný fotbalista, ale také skvělý kamarád a člen týmu. Nechtěli jsme bránit jeho požadavku," řekl sportovní ředitel BVB Michael Zorc.

Kagawa přišel do Dortmundu v létě 2010 z domovského Cerezo Osaka a odměnou za vynikající výkony mu byl transfer do Manchesteru United, odkud se před čtyřmi a půl roky vrátil do BVB. Celkem za klub sehrál 216 zápasů a v nich dal 60 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bvb.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudák

Reagovat
blaugrana

Kagawa, Goetze, Sahin...tolko sa od nich ocakavalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Gotze ještě neskončil ! Poslední dobou hraje dobře, Možná skvěle a věřím mu, že pokud se nezrani a získá s BVB titul, získá ještě více sebevědomí, tak od příští sezóny už to může být zase ten velký Mario.

Reagovat
mayday

Gotze aspoň vydoloval mistra světa, ale je pravda, že jak řádil v 17-18 letech, tak jsem čekal taky víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by to bol čakal, keď po tej brutálnej sezóne prestupoval do Manchesteru, že sa k podobnej forme už ani nepriblíži a o niekoľko sezón skončí ako nepotrebný v Turecku .

Ten trochu uponáhľaný prestup mu úplne zabrzdil kariéru. Veľká škoda, v tých dvoch titulových sezónach bol neskutočný a bola radosť na neho pozerať. Zdalo sa, že má potenciál patriť k najlepším AM na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z posledních cistokrevnych AM

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

No mozno keby to bol iny klub nez MU by to bolo inaksie... ale to je "keby"

Reagovat
Dody10

Je to velká škoda. Navíc to pořád v sobě má, ale nedokáže to pravidelně prodávat. Třeba na MS proti Belgii byl famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on když šel do united, tak měl velkou smůlu, že vlastně téměř nehrál na svém postu. Neustále musel hrát z křídla. To mu vůbec nepřidalo, hlavně po psychické stránce. Po návratu se na něj dost lepila i zranění. Každopádně dnes už je to průměrný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF ho znicil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

Toljan do Celticu. To bola velka hlupost od BVB. Ten ma tak na Augsburg ci Mainz.

Reagovat
FC Porto FC

Na MS mladejch byl dobrej

Reagovat
vladino10

Prečo to vlastne v tom Manchestri nevyšlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vela siroke ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych to viděl na velkou konkurenci na primárním postu a možná mu i nesedla liga.

Reagovat
Logan

Škoda ho. Ale to je holt úděl těch hráčů. Mají vědět, že v BVB je dobře a nezdrhat jinam. Snad se zase chytí, moc bych mu to přál, je to oblíbenec. dyby odehrál dobrý půlrok, věřím že by pak dostal angažmá i v lepší lize.

KA GA WA Shinji!

Reagovat
Frantszek

Reagovat
irik

Reagovat
Irek

Velký sympaťák, škoda nějakého prasiveho Turecka

Reagovat
fenixLFC

ked si clovek spomenie na tie reci mufanov pri prestupe ze to je vlastne lepsi prestu ako hazard...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele