Kačaraba: Nejtěžší soupeř, má úplně jinou kvalitu než česká liga

25.11.2020, 23:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zrovna nějaký Kačaraba se tomu tak rozumí... Ty moudrosti si mohl klidně odpustit, česká liga je dynamická, kvalitativně se neustále zlepšující soutěž a zase až takový propastný rozdíl mezi ní a Bundesligou není.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tobě musí strašně jebat.

Reagovat
GrimeBaller98

Promin, ale ty si tak seres do huby , vzdyt nedavno jsi psal neco ve smyslu (slovensky mimochodem), ze nase liga vubec nema uroven a ze se nemuze nicemu rovnat a ted ji srovnavas s Bundesligou, ze Coufal se prosadil jen v nasi lize, ktera nema uroven.

Kamo tak si to trosku srovnej, nebo ja nevim uz.

Rozdil mezi nasi ligou a Bundesligou je obrovsky, to vidi snad kazdy.

Reagovat
Pablos

tak tohle zrovna trollí to jde vidět

Reagovat
GrimeBaller98

U nej clovek nikdy nevi

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som v tom zmysle, že to hype okolo prestupu Coufala, ktorý išiel hrať do priemerného klubu PL bolo trochu prehnané a taktiež som pred prvým zápasom Slovenska a Česka v LN mylne predpovedal, že Coufal na našich ofenzívnych hráčov nebude výkonnostne stačiť. Ale nepísal som, že Coufal do WHU prestupuje z úplnej riti, to zasa nie. Úplne tým nemyslím, že by česká liga bola nejaké terno, skôr beriem do úvahy zápasy, ktoré Cuf v drese Slavie odohral v pohároch proti Barcelone, Interu, Dortmundu, Chelsea a pod.... to sú matche na pomery klubu ako je momentálny WHU prestížne až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Nej stoper mimo TOP3

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože v rámci české ligy nebo celého světa?

Reagovat
h8_sfatto

vzbudil celosvětový zájem, zejména pak na Litoměřicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele