Juventus sleduje Mladena Petriče

26.03.2008, 10:37
Aktuality
Dalším hráčem, který upoutal zájem Juventusu Turín, je Mladen Petrič. Chorvatského reprezentanta ve službách Borussie Dortmund si Stará dáma údajně vyhlédla jako možného nástupce Pavla Nedvěda, jehož kariéra se blíží ke svému závěru.

Mladen Petrič je ofenzivní univerzál. Nedělá mu problém nastoupit jak v záloze, tak v útoku, jeho obrovskou devizou je dělová rána. 27letý hráč letos drží nad vodou Borussii Dortmund, bez jeho 12 ligových branek by na tom někdejší vítěz Ligy mistrů o mnoho hůř.

Juventus je podle zpráv z Německa a Itálie údajně ochoten nabídnout za Petriče 20 milionů eur, skauti Staré dámy jej považují za vhodného nástupce Pavla Nedvěda. Naposledy se ohlásili na víkendový zápas s Karslruhe. Petrič je nezklamal a brankou zajistil svým barvám remízu.

Chorvatská hvězda přitom hraje za Dortmund teprve první rok. Po letním přestupu z Basileje se okamžitě adaptovala na nové prostředí a patří k ozdobám Bundesligy. Borussia však začíná být hráči jeho formátu malá. Sám Petrič se už dříve nechal slyšet, že nabídku "z určitých klubů" by jen těžko odmítal.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No sem strašně zvědavej koho to nakonec koupí,už se mluvilo a tolika jménech,uvidíme až začne přestupovej termín,bude to zajímavé.Jianak Petriče nehci,myslím že by Juve neměl co nabídnout,chce to lepší hráče.

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě je evidentní, že lepší hráčí se prostě kupovat nebudou...

Reagovat
M11

Petric ma co nabidnout

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, jenže sám víš, kolik hráčů mělo přijít v létě 2007 a kolik ve skutečnosti přišlo. já bych tyhle zprávy nepřeceňoval...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě taktika, aby se Juve alespoň udrželo v podvědomí jako velkoklub, kterej se může rovnat s AC, Realem nebo Chelsea, musej vydávat zprávy, že někoho chtěj. Že na to nemaj prostředky už je druhá věc. Proto furt říkaj koho chtěj a stejně nikdo nepřijde . . .

Reagovat
M11

Reagovat
M11

vzdyt jo.. ja s tim ani nepocitam.. jen obhajuju Petrice

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by měl chvíli zůstat v Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť do Juve přišly hráči jakpo Andrade,Tiago,Iaquinta,Sissoko a to sou velice kvalitní hráči kteří toho dokázali dost že se znich někteří nechytli je jiná věc.Mě se zdá že vedení říkalo že přivede 3 hráče a taky je přivedlo teď říkají že přivedou taky 3 hráče tak doufám že příjdou stejně kvalitní hráči jako byli tihle 4 akorát že se chytnou,je logické že když juventus hrál Serii B tak tam prostor pro žádné nákupy být nemohl.Teď je to jiné.Až začne přestupní termín vsaď co chceš Gattuso že hvězdy do Juve zase příjdou,LM bude hráče lákat,co je lákola předtím a stejně kvalitní hráči přišly!

Reagovat
Mr.Jindros

No, nějaký přijdou... ale v Juve to nikdy nebylo o kupování nějakých megahvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybuju, že půjde Juve zpátky na špici. mají k tomu všechno, co potřebujou a přeju jim to. reagoval jsem akorát na to, jak by mělo podle těchto zpráv přijít do Juve v létě zhruba 25 opravdu kvalitních borců. loni například Diego, Van Der Vaart, nebo Meira..., místo nich Andrade, Tiago, Almiron (například).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele