JUVENTUS POTVRDIL ZÁJEM O RANIERIHO

04.06.2007, 12:23
Aktuality
Claudio Ranieri minulý týden složil funkci trenéra Parmy a měl namířeno do Manchesteru City, který hledá náhradu za Stuarta Pearceho. Citizens ale nesou jediným klubem zajímajícím se o služby zkušeného italského trenéra, toho chce i Juventus Turín...

"Stará dáma" hledá nástupce Didiera Deschampse. Tím se původně měl stát Marcello Lippi, jenomže bývalý kouč Juve a italského národního týmu stále neustoupil od názoru prodloužit si svou přestávku a turínský klub se tak musí poohlédnout jinde.

"Ranieri má ty správné charakteristické rysy jak ve smluvních podmínkách, tak ve svém věku. To nemůže pomoci, ale je středem zájmu Juventusu na dlouhodobý projekt," sdělil prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli.

Ranieriho si jako svého trenéra umí představit i hráči Juve. Pod jeho vedením by rád působil například brankář Gianluigi Buffon. "Je velmi důležité, že trenér je uznávaný hlavními hvězdami týmu. Od pondělka se ředitel Jean Claude Blanc začne účastnit série schůzek a do týdne bychom měli vyřešit otázku našeho nového trenéra," prozradil dále Gigli.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Mr.Jindros

NE, NE, NE!

Reagovat
HOST*

JO, JO, JO!

Reagovat
HOST*

prej dlouhodobeho projektu, nemel jim byt nahodou i Deshamps. Vubec bych se nedivil kdyby za rok odvolaly i Ranieriho s tim ze chteji do "sveho dlouhodobeho projektu" Lippiho, popr. nekoho jiheho...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

myslím, že Ranieri bude novým koučem Juve..

Reagovat
HOST*rb

jj...95% Juve...

Reagovat
HOST*

V Itálii pořád spekulují nad tím, že přivede Lamparda a Sissoka, které oba koučoval!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

s tím Lampardem to bude složité.. i když: Barcelona ho nechce, pokud mám správné informace.. myslím si, že zůstane v Chelsea.. spíš bych si tipl Sissoka, to je si myslím hodně reálný přestup.. Někdo z Live odejde, a po Sissokovi je sháňka..

Reagovat
HOST*M11

Lampard si myslim ze ne... zustane v Chelsea... Sissoko?? hodne pravdepodobne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele