Juventus potvrdil návrat útočníka Moraty

22.09.2020, 23:55
Aktuality
Álvaro Morata oficiálně zamířil z Atlética Madrid do Juventusu. Odchovanec Realu Madrid bude u Biancocelesti sezónu hostovat za 10 milionů eur, součástí dohody je rovněž opce za dalších 45 milionů...

Španělský reprezentant se do Juventusu poprvé stěhoval před šesti lety z Realu Madrid, za dvě sezóny dal 15 ligových branek, aby se posléze vrátil na Santiago Bernabéu.

Zanedlouho se však Morata z mateřského klubu opět přesouval, když po roce přestoupil za 66 milionů eur do Chelsea. Tam však nenaplnil vysoká očekávání a uprostřed sezóny 2018/19 se vrátil do vlasti, konkrétně zamířil na hostování do Atlética Madrid.

Rojiblancos před začátkem tohoto ročníku získali Moratu natrvalo, přesto madridský rodák znovu mění dres, tentokrát posílil Juventus. Ten za roční hostování zaplatí 10 milionů eur, opce je potom stanovená na dalších 45 milionů, načež hostování se může za stejnou sumu o sezónu prodloužit.

Morata má ve známém prostředí na co navazovat, neboť s Juventusem získal dva mistrovské titulu, dva italské poháry a v sezóně 2014/15 si zahrál neúspěšné finále Champions League.

Atlético Madrid nebude hledat náhradu dlouho, neboť má angažovat Luise Suáreze, se kterým přestala počítat Barcelona. Zkušený kanonýr byl přitom spojován právě s Juventusem.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Meh.

Reagovat
FUnk

světoběžník

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Worldwide

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, čiže miesto Suareza Morata a Atletico k Suarezovi ešte dosť možno dotiahnu aj Cavaniho. I keď , to už by mali ten útok poriadne preplnený .

Reagovat
Ranoth

utok preplneny starcami

Reagovat
Gazdo

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale pořád skvělými.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad jedno, kolik jim je, když budou dávat góly. Nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na to, že hrajou na 0:0

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
insane

To, že hrajou na 0:0 (spíš 1:0), přece neznamená, že nepotřebujou sílu v útoku, to právě naopak. Zvlášť když hrajou 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
insane

Konstruktivní.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

hmm

Reagovat
PH8

Můžeš tuhle na první pohled debilni myšlenku nějak rozvést?

Reagovat
insane

Nuže. Reaguju na to, že prý budou mít "přeplněný útok", což právě u týmu praktikující hru na 2 útočníky (a 3 soutěže) právě úplně neplatí, na rozdíl třeba od týmů, co hrajou na jednoho hrota a křídla. Za druhý je taky samozřejmě úplná blbost předpokládat, že tým hrající defenzivně vlastně nepotřebuje herně výrazný a silný útočníky, naopak je potřebuje o to víc, vzhledem k tomu, že při absenci klasických křídel či AM právě je kumulovaná odpovědnost za hru vepředu právě na ně a obecně osud takovejch celků závisí zejména na útočnících, který v ofenzivě musí udělat ten rozhodující rozdíl.

Reagovat
PH8

Achjo, nečekal jsem že konstruktivně odpovíš, teď nemůžu odepsat jako picus Souhlasím co se týče Juventusu a víceméně i důležitosti útočníků pro obraně hrající týmy. Ale úplně si u toho už vynechal to, že hrají na 0:0, což byla původní narážka.

Reagovat
insane

Já mluvil o Atléticu Jasně, narážku na 0:0 jsem pochopil, ale to bylo od dotyčnýho pošťouchnutí, na což já reagoval, že v reálu se samozřejmě snaží hrát spíš na 1:0 (nebo prostě na 3 body) a k tomu jsou potřeba hodně schopný útočníci (tím jsem se prostě snažil reagovat na mýtus, že defenzivní týmy nepotřebují útočníky, což je zhruba stejně oblíbenej evergreen, jako že tým s 2 útočníkama hraje automaticky útočněji)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
M11

Vitej zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto Suáreza Morata? To je ako kúpiť si namiesto Lamborghini Renaulta...

Reagovat
FUnk

ale lambo patří pod VW

Reagovat
Ragnar Lothbrok

zas nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Presnejsie povedane, miesto Lamborghini Wartburg...

Reagovat
janinho

tak to prrr... na renault nedam dopustit

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
remeslnik

Kvůli znaku, že?

Reagovat
smazaný uživatel

pičko

Reagovat
janinho

keby som mal euro za každé bmw, vw atd ktoré som videl odtahovat tak už nemusím ani do roboty chodit. ja mam na 3 renaultoch nabehanych určite okolo pol mil. km a v živote som nikde stat neostal. takže klidek hosi

Reagovat
Gazdo

vidis a ja keby som dale euro za kazdy renault ktory je na vrakovisku tak by som bol bohatsi ako ty... akoze jazdil som dva renaulty (nastastie jeden iba nejaky pol rok a druhy dva roky) ale strasnejsie auta som nevidel.. boli to rocniky okolo 2003-05 takze mozno uz su to teraz famozne auta ale ja som s nemeckymi spokojny

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
janinho

ja som jazdil s 99kou, s 2005kou a teraz s 2017tkou, takze bud som sa narodil na nejakej stastnej hviezde alebo renaulty nie su take picoviny ako z nich robia odbornici v diskusiach.

ak si nahodou jazdil renaulty ako sluzobne auta a humplovalo ich dalsich 10 ludi tak to nie je relevantne. tak ako sa k tym autam spravam ja tak mi to vracaju

Reagovat
Gazdo

Nie to boli sukromne auta. Sluzobne mame Kie a aj ked su to nove auta tak musim uznat ze su este horsie ako Renaulty. Najlepsia Kia ktoru som jazdil a stale ju vo firme mame je obycajna Ceedka hola bosa 1,4 atmosfera. Na tom aute sa nic nekazi (nie je co) a stale ide a ludia sa na nej striedaju jedna radost. Je fakt ze motor 1,4 atmosfera je totalna katastrofa a ked chces obehnut traktor tak musis nadbiehat s 500 metrovym odstupom ale inak zlate auticko. Ale tie Renaulty to je cosi strasne aspon podla mojej skusenosti. Nedaj boh ze si si chcel cosi spravit sam tak si musel dat dole div nie ze cely naraznik a motor pomaly rozmontovat

Reagovat
janinho

o tom teraz nehovorim, ja som mal problem vymenit ziarovku ale ja to robim raz za priestupny rok, prisiel som do servisu a chlapik to mal za pol minuty. jazdil som hatchback benzin, naftu kombi a teraz SUV benzin, takze si myslim ze mam dost relevantne skusenosti. mna renaulty nenechali v stichu ani raz. svagor takto neda dopustit na mazdy ale ja som nikdy neostal stat s poruchou na dialnici, takze 1:0 pre mna.

jedine co som v tych autach musel servisovat boli bezne opotrebenia. a mimochodom, prve 2 boli kupovane ako jazdenky takze ten nabeh mohli mat pokojne vyssi. kombika som predaval s 330k km ked som pred 3 rokmi dostal sluzobne auto a pokojne dam ruku do ohna za to ze chlapikovi sluzi dobre doteraz.

Reagovat
Gazdo

Tak ono ja ti to neberiem kazda znacka ma kazove modely. My sme mali kedysi v praci octavky a superby a dve z piatich boli totalne sroty ale take ze ani v servise s tym nevedeli pohnut. Je mozne ze mas dobru skusenost s Renaultami a ja ti to neberiem. Len ja osobne by som Renault uz nekupoval ani za polovicnu cenu lebo mam jednoducho zlu skusenost a presne tak to moze byt u niekoho na Nemcoch, Japoncoch aj Talianoch

Reagovat
janinho

samozrejme ze keby mam na ucte 7 cifier tak asi idem do inych znaciek ale ja som s nimi maximalne spokojny za dobru cenu. kludne do toho pojdem aj 4ty krat

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš mít kurevsky odrbané nohy.

Reagovat
janinho

nie tak jak ty hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš bych řekl že si místo pěkně zajetýho Gallarda pořídíš ověřenou A6.

Zase z Moraty nedělejme Emila Heskeyho... to on je takovej Renaultek. Někteří na něj nedají dopustit, máš tam už takovou jistotu ze zvyku, ale víš dobře že to není tak úplně vono.

Reagovat
John Obi Mikel

Ověřenou A6

Reagovat
smazaný uživatel

no to bylo právě schválně přirovnaný k Moratovi ten je taky ověřenej

Reagovat
TheTopFootbaler

Ověřenýho Golfa možná tak, vždyť to je Tecl evropský úrovně. Vlastně ještě horší, protože ani ten bojovník to není, Morata se po každý zazděný tutovce rozbrečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo jenže stojí velký prachy a tváří se jako TOP premiovej model... ke všemu nakonec vždycky nějakou tu práci odvede. Doplň přirovnání

Lewandowski

Benzema

Rashford

Morata

Batschuayi

Carroll

Heskey

Vydra

Tecl

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já nemám rád audiny třeba, ale stejně bych se za A6 úplně nezlobil, nevím jak ty teda.

Lewandovski = Rolls Royce Phantom. Top úroveň, nic lepšího na trhu vlastně není. Sebevědomý, místy až okázale arogantní, všichni o něm tajně sní, ale nikdo si ho nikdy nekoupí.

Benzema = Mercedes-Benz C. Come on, má to přímo ve jméně. Není úplná topka, ale stejně nabízí velký luxus, v rodinné hierarchii přehlížený a přitom má výkony na prémiové úrovni se vším všudy.

Rashford = Jaguar F-Type. Hvězdný Brit, dynamický a ďábelsky rychlý, ale taky hrozně drahý, ne každému sedne a trpí na nevyužívání svého maximálního potenciálu.

Morata = Volkswagen Passat. Ohraný, kupuje ho každý, protože každý ví, co se od něj dá čekat. V porovnání s prémiovou špičkou žalostně zaostává, ale pro typického českého manažera vlastně dobrá volba.

Batshuayi = Alfa Romeo Giulia. Vypadá jako že na to má, všichni se nad ním už roky rozplývají a nostalgicky přehlížejí jeho obrovské slabiny. Stejně se nakonec najde nějaký žebrák co to s ním bude chtít zkusit, ale stejně jako všichni před ním bude zklamán.

Carroll = Ducia Duster. Kopyto neschopné jakékoli elegance nebo dynamiky, ale v terénu se prosadí a ukáže že aspoň nějakou silnou stránku má. Kupují ho důchodci.

Heskey = netuším co je za hráče, takže asi nějakej SsangYong.

Vydra = Škoda Fabia. Vyhovuje mu být na nižší úrovni a mít na sebe nižší očekávání, chvilku to vypadá že už už bude ve své kategorii top, ale pak se ukáže že na to nemá. Nicméně sem tam ho vyzkouší někdo, kdo se s ním ještě nepotkal, a bude příjemně překvapen.

Tecl = Dacia Logan MCV. Hodně toho odveze a je to definice pracanta, který nic nevypustí, ale pro normálního člověka zadarmo drahý. V Česku je na něj spousta posměchu, ale když ho vlastníš, nedáš na něj dopustit.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný přirovnání

Emil Heskey legenda anglický kopaný.

Nicméně si za Moratou pořád stojím. Chvilkama se dokáže vyhoupnout nahoru. Dokáže se pořád motat mezi prémiovými značkami a když nemáš na lepší tak se s ním nakonec spokojíš. Dá ti pocit že už seš skoro TOP, ale je na okraji.

A6 frcnutou podvozkem A8 2l tdi. Krásný vzpomínky na ní mám ale je pro mě pořád Morata... on ty čísla prostě pořád nemá špatný.

Fakt se mi líbily tvoje přirovnání, co bys použil na Páťu Shicka a Křištofa Piatka?

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky, věnoval jsem tomu asi hodinu.

S Moratou mám prostě hroznej problém, ty statistiky nemá katastrofální, dá se říct že "svoje si uhraje", ale jako útočník číslo 1 pro velkoklub je absolutně nepoužitelný, protože v kritické situaci skoro vždycky selže. A dokazuje to v každém velkoklubu, kde byl. Chápu že ho máš rád, ale já bych radši třeba Schicka.

Schick je jasná Škoda Superb, v českém rybníčku úplný top, ale stejně nedoceněný a v názorech všech hraje druhé housle. Také to samozřejmě není žádná prémiovka, ale spíš slibně se vyvíjející model.

Piatek je celá Tesla. Před třemi roky kolem něho byl obrovský hype, který se bohužel nepodařilo úplně naplnit. Někoho ten hype vůbec nepřešel, ale kromě pár šílenců po něm v Evropě neštěkne už ani pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodinu? hezký! Ale stálo to za to, dokonce sem si to uložil jako printscreen.

Nemůžu říct že Moratu mám rád, strašně mě sere jak se rozčiluje a stím selháním to je taky pravda. Jako číslo 1 do velkoklubu je to sebevražda. Já mu ale nedokážu upřít to, že se u něj můžeš spolehnout že ti těch 15 gólů za sezónu nastradá. Možná mi to přirovnání k A6 ještě rozmluvíš ale pořád ho tam vidím.

Shick mi přijde taky přijde mnohem víc fotbalovej škoda že nemá alespoň poloviční touhu na sobě makat jako Ronaldo, nebo aspoň jako Méďa

Sakra ale ty přirovnání se mi vážně líbí nejradši bych ti dal seznam dalších 20 hráčů

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky, pevně v to doufám. Kreativní proces, to je moje.

No jako statisticky nastřádá, ale za ty nervy podle mě nestojí.

Tak bohužel ne každý je Ronaldo, já doufám že se Patrik ještě ukáže. Superhvězda z něho už bohužel nebude, ale na špičku bundesligy by klidně mít mohl myslím.

Páni, radši ne, taky potřebuju nějakej život, i když mě tohle sakra baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick je jasná Octávia kombi TDi - taky si každý myslí, že má prémiovku a může se měřit s BMW a Mercedesem a zatím je to nižší střední třída

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Dementní přirovnání od dementa. Co jsem vlastně mohl čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu ešte jedno prirovnanie:

WC v IV. cenovej skupine po 3 dňovom jarmoku > TurboPlastik

Reagovat
Panděvova ofina

Zavolejte někdo sanitku, tohle nemohl přežít...

Reagovat
smazaný uživatel

V Juve se mu vždy dařilo a předváděl slušný výkony, ta částka je ovšem mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

45 mega je sice sci-fi, ale lepší než Džeko nebo Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně si myslim, že by se v Juve Džeko prosadil, a docela by to v útoku šlapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám, že stejně bude hrát Ronaldo s Dybalou, takže tohle bude útočník na lavičku a na Coppu

Reagovat
pistacik11

Morata môže Dzekovi zatiaľ čistiť kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

Edin je o triedu lepší hráč, nevýhoda je jedine to, že starne.

Reagovat
josepe

třeba konečně překvapí, ale tento obchod mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

za rok ho s díky vrátí a je

Reagovat
josepe

no jo, ale už si ho posílají jak řetězový dopis

Reagovat
avicii

Také sumy sa točia pri jeho prestupoch a pritom je to taka lopata

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal za 1 milion?

Reagovat
snuff24

zadarmo uplně nakonec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

milion bonusy

Reagovat
Doplh11

Do teďka nemohu rozdýchat,jak si to před 3.lety přivedl Conte do Chelsea místo Diega Costy….Fakt jako, napsat Costovi jako nějaký zbabělec že sní nepočítá(a to jen kvůli tomu že měl problém s kondičním trenérem Juliem Tousem a pak ho vynechal díky tomu při zápase s Leicester City FC)a i přesto že mu vystřelil titul,bylo fakt to nejhorší co jsem mohl vidět od trenéra v historii Chelsea....Nedivím se že pak úplně vyhasnul ani Sarri ho "neprobral" a odešel do Atlética...No já si prostě myslím že mu kariéru zníčil Conte...Prostě ani podruhé v Juventusu neuspěje...Ano když tam předtím hrál dva roky pod Allegrim tak to ještě šlo...

Reagovat
mesyas

Za tu SMS budu Contemu vdecny do konce zivota. Jedna z nejlepších veci co kdy udelal.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
PH8

Souhlas ale měl mu to říct do ksichtu

Reagovat
mesyas

Podle informací které se dostaly po letech ven mu Costa jako první věc řekl, že chce zpátky do Madridu. A zrovna člověku jako Contemu tohle říct při prvním setkání není dobré. Za tu dobu co byl v Chelsea se choval dobře snad jen první půl rok a pak to s ním bylo strašné, formu si uměl držet jen nějakou dobu a když ho to nebavilo tak byl na hříští přímo na pěst, uznávám, že pokud se mu chtělo tak to byl světový útočník, ale problém byl, že se mu moc nechtělo. Doteď nechápu proč nad ním pláčou. Choval se jak kokot a SMS bylo to nejlepší řešení na blbce, navíc se v té době měl hlásit do tréninkového střediska a místo toho dával na instagram videa kde jezdí s psem na vodním skútru...

Reagovat
ED91

Reagovat
snuff24

Costa je špína a zaslouží si i horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten hráč který má konzistenci asi jako močák ženský po 6 dětech? Jeden zápas ti vystříli 3 body v dalším zápase není vidět a zápas skončí 0:0, zápas na to je frustrovanej posere co se dá, stáhneš ho vo poločase, zápas tak tak uklepeš na výhru a zápas na to se nechá vyloučit za totální píčovinu páč má od začátku jen rudo před xichtem?

Všeho všudy 3 body - 3 body + nervy. Ne fakt Morata je možná největší dřevo v historii, ale tam si aspoň věděl že bude max brečet rozhazovat rukama a občas se do nějakýho centru utrkne.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Kariéru Costovi zničil...Costa, protože to byl vždy neskutečný čurák hezky si ho Conte povodil

Reagovat
PH8

Costa není Čůrák!!!! COSTA IS CUNT.

Reagovat
king23

Fanoušci Atletica: Proč odchází? Vždyť loňskou sezonu toho odehrál docela hodně ne? Podle Eurofotbalu 2700 minut. Rozhodně se ho nezastávám, za mě je to nekopa, a jsem rád, že už u nás není, ale měl jsem za to, že v Atleticu se chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kvuli Suarezovi

Reagovat
smazaný uživatel

..od začiatku nesedel Cholovi, nesedelo mu to s felixom (s tým je úplne zohratý Costa) ..na druhu stranu s llorentem bola radosť ich sledovať..vlastne jedine čo som ako fans atlétov s chuťou mohol v minulej sezóne sledovať bola dvojica llorente-morata

Reagovat
Elliasson

A to Llorente vypadal na odpis. Ještě že tak!

Reagovat
Elliasson

Pravdou je, že loni jsem po hříchu Atletico tolik nesledoval, ale když jsem koukal, tak se mi zdálo, že Alváro měl lepší sezónu v Atlétiku v sezoně 18/19 než v 19/20. Teď ale koukám na statistiky a fakt se mi nechce věřit, že dal 16 gólů. Jó, aspoň je vidět, jak jsem správný fanoušek.

Reagovat
Kaspar

Nemel ten blbecek Suarez podvadet pri testu z italstiny

Reagovat
krisa

por. Aldo Raine: Dobře, já mluvím nejlíp italsky, tak budu váš doprovod. Donowitz mluví italsky jako druhý nejlepší, tak bude italský kameraman. A Hirschberg třetí nejlepší, tak bude Donnyho asistent.

Gerold Hirschberg: Ale, já nemluvím italsky.

por. Aldo Raine: Jak jsem řekl, třetí nejlepší

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

..len tak mimochodom, morata mal v atleticu na minuty lepší priemer gólov ako griezmann keď bol v najlepšom ..okrem toho naozaj pomáhal aj vzadu, spolu s llorentem bola radosť ich sledovať (napríklad aj na anfielde)..

Reagovat
Elliasson

Tak snad to bude Llorente - Suaréz nebo Llorente - Félix. Snad se taky zvedne Koke. Ten kluk má na víc!

Reagovat
smazaný uživatel

..llorente suarez fungovať nebude, v ďalšom okne pôjde preč aj llorente ..s moratom boli kamaráti, podobne vekovo, vždy po góle sa tešili spolu (vid anfield) ..a čo sa týka kokeho, fajn kapitán, srdciar ale to je všetko..on proste na to nemá..nevládze dopredu ani dozadu

..ešte raz som si pozrel alvara a jeho štatistiky v la lige, na gól potreboval cca 150 minút ..podľa mna fajn..griezmann ma cca 194 minút/gól

Reagovat
Elliasson

Hele, nechci to vidět tak pesimisticky. Je pravda, že Alváro má ty statistiky brutální, to ano.

Reagovat
10

Je pozitivní, že se Fabio nenechal ojebat ADL s Milikem, kterýho může případně podepsat v lednu zadarmo, pokud se ho Neapoli nepodaří zbavit někam v tomhle okně. Podobná situace s Džekem.

Alvaro sympaťák, miluje Juve a Juve miluje jeho. Herně už se musí ustálit na vyšším levelu, kterýho je určitě schopen, je v ideálním věku, pokud se mu to nepovede v prostředí, kde hrál nejlepší fotbal kariéry, tak už se mu to imho nepovede nikde.

Ta nepotvrzená částka je strašně přestřelená, na druhou stranu má v Atleticu smlouvu na 3 roky, z toho 2 roky může hostovat v Juve za 20m, pak by měl smlouvu na rok a s tou částkou by určitě šlo něco dělat, podobně jako to bylo v případě Cuadrada.

Reagovat
Zark

Chtěl jsem někoho dravého, pracujícího pro tým a praváka.. k tomu se zna s trenérem ještě z hřiště moc nevim, jak na tom teď je, ale u nás jsem ho míval rád, až na ten divnonávrat do realu.

takže vítej

Reagovat
Furia Ceca

Ten ale on sám nechtěl... Vždyť skoro brečel, když se vracel do Realu.

Reagovat
Zark

Já si právě nemyslím že by kdovijak nechtěl do realu ...

Reagovat
ED91

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brenk

Cena prestrelená, ale ja sa naňho strašne teším a hlavne mám radosť, že do Juve opäť prichádzajú hráči, s ktorými sa akosi viem stotožniť a majú hru založenú na tímovosti.

Reagovat
Euphael

Takže Lacazette swap s Parteyem, plus neco priplati.....po prodeji Sokratise, Guendouziho, Mustafiho a Kolasinace se dotahne i Oar a je to easy

Reagovat
Coniglio

Jo Tommy Oar je jasne nejlepsi hrac Mariners. Ten by vam mohl byt platny

Reagovat
Studni

Lacu měnit nebudeme

Reagovat
miguel bain

Neuvěřitelné kam všude se tenhle nekop koukne

Reagovat
janinho

skor to ze niektore kluby su ochotne ho kupit 2 krat

Reagovat
snuff24

viděl Vidala v dresu Interu je fakt kurva zvrácený.O dost divnější než Marotta v kanclu a Conte s Asamoahem na lavičce ..no ty vole jsem myslel že Béčko Juventusu je Saussuolo a né Inter

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Deki

Vidala z těchle rozdýchávám úplně nejhůř. upřímně jsem do posledních vteřin doufal, že se přestup v něčem sekne, ale to by zase Conte pak brečel jako děcko...

jinak k tvýmu příspěvku. Conte už mě dávno přešel a asi nejsem sám. sezona mu vyšla a i když samozřejmě pořád chybí trofej a je tu spousta chyb, ví, co chce a hlavně hodlá s Interem uspět. to samé Marotta, kterého za čistého Juventina navíc nepovažuji. no a Asamoah? ten má poslední rok smlouvy, ale asi si ani nevšimneš, že je pořád v kádru.

Reagovat
snuff24

jasný mě z těch co jsem vypsal vadí taky jen Vidal.Obešel bych se bez něj no.Ale spíš je vtipný kolik "Juventínů" tam teď máme než že bych stim měl nějaký zásadní problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Inter jsou nýmandi, nevědí jak na to, tak kopirujou Juventus

Až neuspěje Conte, angažuji Allegriho, Padoina a Pelusa

Reagovat
Furia Ceca

Padoin a Peluso byli právě Conteho koně z jeho trénování v Atalantě... nikoliv Allegriho, ten je jen zdědil.

Reagovat
Airus

+ Pado je bourak vsech bouraku. Peluso byl jenom naplast na soupisku a svoje si udelal (Titul)

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Asa úplně přestřel od začátku. Tragédie.

Reagovat
snuff24

ale né chvíli hrál dobře

Reagovat
sinter

Reagovat
Yanek

Nejvíc přeplácený hráč v dnešním fotbale. Na druhou stranu respekt vedení Juve za to, že nečekali než se dohodne Neapol s AS. Obchodovat s ADL musí být fakt zážitek.

Reagovat
castelL

ADL bude kvalitný retard, chce každého draho predať a pre tvrdohlavosť často odchádzajú hráči za smiešne peniaze a najradšej by kúpil TOP hráča za 1/3 ceny.

Reagovat
Zaschrona

Moc dobře nechápu, jak je možný, že si Moratu kluby pořád přehazují v řádu takových částek. Tohle je sice hostování, ale stejně.

Reagovat
cresposuper

Roma To je fakt komicka situacia

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Yanek

Mohli jim to odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakyho róma?

Reagovat
Agent z Melmacu

KONTUMACE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty body jim budou chybet v boji o Top 10. Kdyz jsem videl tu jejich hru, tak se mi delalo mdlo pred ocima. Tolik nepresnosti jsem nenapocital ani v zapase Pribrami s Opavou, kterej jsem nahodou taky videl.

Reagovat
Free_player

proč nejde jednou někam, kde by i jakoby často hrál ?

Reagovat
Largo

OT cirkusove okynko:

Tak nas zapas byl kontumovan ve prospech Hellasu. Nastoupil totiz Diawara, kterej kvuli nasi chybe nebyl zapsanej na soupisce pro Serii A Fakt amaterismus nejvyssiho stupne.

Reagovat
Deki

ty kráávo

Reagovat
10

uf, to se nevidí ani v okrese

Reagovat
FORZAMILAN

ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Zapsanej byl, ale na soupisku hráčů u22 pro serii A. . Že prý Lazio taky píše starý afričany do soupisky mladíků.

Reagovat
Largo

Jj, protoze ta puvodni soupiska byla odevzdana v dobe, kdy mu jeste bylo dvaadvacet. Jenze on nam chlapec pres leto zestarnul....

Reagovat
Mr.Jindros

lol, na to si dává pozor i na Hanspaulce

Reagovat
Lech

"The Amadou Diawara saga has taken another strange twist, with reports Pantaleo Longo resigned from Roma over the error and is now going to join Hellas Verona".

Reagovat
Largo

To uz se zase vyvratilo a normalne dal pokracuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Taková koule na nohu.

Reagovat
Furia Ceca

Tak vítej Doufám, že nezapomněl dávat góly, který maj hodnotu zlata.

Reagovat
oli9

Takový horší Krmencik akorát z lepší národnosti

Reagovat
smazaný uživatel

"Italské úřady mají podezření, že Luis Suárez minulý týden podváděl při zkoušce z italského jazyka, která je podmínkou pro získání občanství. " Preco ma to neprekvapuje, ked sa jedna o Juventus?

Reagovat
svkmd

Wtf??

Reagovat
ED91

Nie, jedná sa o Suaréza...

Reagovat
Arnar Resmusonn

To prostě už nepřekvapí

Reagovat
Rip

Vrána k vráně sedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
janinho

suarez proste neprestane nikdy zabavat

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea umí prodávat. Takový výsměch.

Reagovat
Whitemedia

Tak ten jeho sen o Atléticu moc dlouho nevydržel..

Reagovat
Largo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

Takže oficiální čísla úplně stejný, jako ty spekulovaný.

Každopádně aspoň Alvaro přistoupil na snížení platu na 5.5m. Milik s Džekem chtěli údajně 7m, Suarez by měl 10m+.

Reagovat
smazaný uživatel

5,5 jde

Reagovat
smazaný uživatel

to Milik je docela drzej, co?

Reagovat
10

Polák, no...

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Tak když to u nás berou Rabiot s Ramseyem, to je pak jasný, že to se sedmičkou u nás zkouší každej matlák

Reagovat
janinho

ti 2 dosli zadarmo, tak tipujem ze asi preto beru take chore peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

A to jim ještě dali 10 mega bonus k podpisu.

I tak je to ze strany vedení píčovina, protože tímhle naserou všechny hůř placený hráče, kteří jsou pro klub užitečnější. Rabiot se aspoň zlepšuje, ale u třeba Ramseyho to vůbec neodpovídá realitě.

Reagovat
janinho

ak niektory z nich ma agenta Raiolu tak ich ten transfer zadarmo mozno vysiel drahsie nez keby platili odstupne klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně třeba v prvním zápase Ramsey přišel lepší než Rabiot. Pod Sarrim hrál každej hovno, takže uvidíme.

Reagovat
Largo

Zrovna Edin by si ji zaslouzil.

Reagovat
Furia Ceca

To bylo na Milika.

Reagovat
Largo

Hrozne. AS se mu zdalo malo a ted skonci v Evertonu jako dvojka

Reagovat
DelPiero137

Nezostava nic ine len dufat ze Andra ma spravny vyber a vie co robi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Tomik111

Tak snad se mu znovu splnil sen z mládí. (Po xy?)

Reagovat
Largo

Tak me se taky kazdou zda jinej sen, tak asi takhle k tomu Morata pristupoval

Reagovat
sankakofi

A Khediru sa kedy zbavia?

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že to je neprodejné zboží

Leda tak do interu

Reagovat
10

údajně ho chce PSG

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Airus

To by bodlo. Ale pochybuji

Reagovat
sankakofi

Reagovat
The Krupy

Tento prestup sa mi nepáči. Labilný, nesympatický, málo gólový. Fakt nemohli za menšie peniaze dotiahnuť toho Keana? Verím, že by ho Pirlo dal do laty. Aspoň že išiel s platom dole. Snáď to nebude úplný prúser a po roku sa vráti do Španielska.

Reagovat
10

Labilní? Nesympatický?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Labilní je stoprocentně a nesympatický pro drtivou většinu soupeřů taky úplně v pohodě.

Reagovat
10

ptal jsem se Krupyho jako fanouška Juve, z toho pohledu mi ty nesympatie moc do hlavy nejdou...

Reagovat
The Krupy

Tak labilný je, to sme videli hlavne v Chelsea. A mám radšej iné typy hráčov, čo sa týka mentality. Sympatie sú subjektívna vec, je pravda že počas svojho prvého pôsobenia u nás dal niekoľko dôležitých gólov, ale nikdy som si ho neobľúbil. Podľa mňa úplne zbytočná posila. Ale verím, že sa väčšina Juventinov poteší, fanúšikovia si ho u nás obľúbili.

Reagovat
10

na druhou stranu v Juve hrál v těžkých zápasech nejlépe, dával důležitý góly, takže bych neřekl, že to s tou labilitou bude nějak hrozný...gólovost ano, ale to asi vychází z toho, že ho všichni posuzují na základě měřítek čistě hrotovýho útočníka, což on úplně není, jeho přínos je jinde

ty sympatie beru

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Kean mozna jeste dorazi, zvlast, kdyz do Evertonu pujde Milik.

Reagovat
Pettirosso

Alvarito vítej zpět!

Ruku na srdce, ze zmiňovaného Suaréze a Džeka je to nejslabší hráč. Je psychicky labilní, často padá a máchá rukama a není tak silný v osobních soubojích, jako třeba Džeko, který by byl podle mě největší výhra.

Ale prostě si nemůžu pomoct a Morata je za mě nejlepší volba v současné chvíli. Jsem upřímně rád, že jsme se vykašlali na zamindrákovanýho ADL a polskýho montéra Milika a respekt Particimu za to, že nehrál to divadlo s AS. Morata sice není bůh ví jakej sniper, ale těch aspektů pro jeho příchod hovoří dost. Už jen fakt, že ho chtěl sám Pirlo, který ho zná, to je pozitivní. Sám Morata při jednání o Džekovi několikrát volal prý do Juve a nabízel se, že chce za každou cenu zpátky - což může a nemusí být pravda.. ale už to, že se kvůli přestupu zpět do Juve vzdal asi 40% platu o něčem svědčí. A 100x raději uvidím horšího borce makat na 110% protože je juventino a protože miluje klub, než nějakýho žoldáka, kterých máme už tak moc. Je to typologicky vhodnější hráč ke zbytku spoluhráčů, než třeba Suaréz a je běhavej a pracovitej (když chce). Morata navíc není taková hvězda, aby musel hrát v základu a myslím, že mu vadit nebude, když se bude točit, nebo naskakovat z lavičky dle taktiky a potřeb.. to si u Džeka ani Suaréze nemyslím, že by rozchodili. těch variant do útoku máme hodně a je třeba aby někdo přijal fakt, že není nedotknutelný (takovýho už taky bohužel máme).

Co se týče finanční stránky, je to na první pohled mega ústřel.. fakt nechápu, jak za jeho kariéru borec jako Morata mohl dohromady (potenciálně) stát přes €230mil. Z pozice Juve je 10 mega za hostování + 45 opce taky šílený, ale s vědomím, že se to může prodloužit o další rok za dalších 10 mega, což bude končit Alvárovi kontrakt u Atlétů si myslím, že v tom je dost taktika ala Cuadrado (tedy po 2 letech to vyjednáme znovu a jinak). Plat bude mít od 20% nižší, než Džeko a o téměř 50% nižší, než Suaréz. Navíc za Džeka bysme dali €15mil+, takto dáme max. 20 za o 6 let mladšího hráče.

Výhra to není, ale moje srdce plesá a doufá, že Alvarovi známé milované prostředí pomůže a rozpomene na to, co tady rozdělal

Reagovat
janinho

k tomu "A 100x raději uvidím horšího borce makat na 110% protože je juventino a protože miluje klub, než nějakýho žoldáka, kterých máme už tak moc" len poviem, ze to sice mam rovnako, ale v pripade Moratu si furt spomeniem ze ked sa vratil do Realu tak spieval dookola ze toto je jediny klub za ktory chcel kedy hravat, potom si vyplakal prestup do Chelsea kde si dobre meno neurobil a ked sa vratil k atletom tak zase spieval o tom ako je konecne "doma" a prave Atletico je klub kam patri.

ten chlapec si sere do huby kade chodi. keby vsade povedal ze ok, nevyslo to tak to skusim inde tak to beriem, ale tie jeho falosne reci... to je ozaj kvalitna parodia na klubizmus

Reagovat
cristiano.K.

tak můžeš milovat v jedné zemi jeden klub a v druhé zemi druhý, takže zkrátka on bere Juve jako svůj druhý domov po Madridu.

Reagovat
janinho

mozem ti poposielat rozhovory ako v reale hovoril ze je to klub jeho srdca a ked potom prisiel k atletom tak hovoril to iste. ma obrovske srdce ten alvaro, zmestia sa mu tam vsetky kluby od ktorych mu chodi vyplata

Reagovat
cristiano.K.

ok

Reagovat
ED91

Reagovat
Kenneth

"fakt nechápu, jak za jeho kariéru borec jako Morata mohl dohromady (potenciálně) stát přes €230mil."

Neuveritelny no.

Reagovat
Panděvova ofina

Neskutečný.

I když je to "blbost" kupujících, tak se mi v něm odráží ty zbytečně utracené peníze a tudíž je mi strašně nesympatický.

Reagovat
cristiano.K.

Mít Džeka? To už jste si mohli nechat Gonzala.

Reagovat
10

Higuain je ex-fotbalista, to jsou aktuálně naprosto neporovnatelný hráči.

Reagovat
cristiano.K.

Já si myslím, že byste si Džekem vůbec nepomohli. Možná by dal o pět golů víc než Morata. Ale v porovnání výkon/cena bych bral radši Moratu.

Reagovat
ED91

Ale Morata nemusí byť konečné riešenie pozície útočníka číslo 1 v Juve. Možno po sezóne sa vráti naspäť. Celé je to o tom, že si Juve momentálne nemôzme dovoliť vyhodiť velký balík peňazí za útočníka tak sa hladajú dočasné a lacnejšie alternatívy.

Reagovat
Largo

Reagovat
pantondavo

55 mega za Moratu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je dražší než sbalit Dominiku Myslivcovou

Reagovat
pantondavo

Za 55 mega na rok bys sbalil i Prchala s Ditou

Reagovat
Pipo123

Hoedt do Lazia

Zaujímavé, spravíme LM po 100 rokoch, sú prachy a predsa sa šetrí. Hoedt bol poleno v Laziu, pozične bol mimo, aj keď tú poslednú sezónu sa zlepšil v mnohých veciach, + môže byť že nabral skúsenosti, dostal sa do repre, je to ľavák takže idealný backup za Raduho, pozná prostredie a mal si ho vyžiadať sám Inzaghi.

Zostáva len veriť že Inzaghi vie čo robí, v minulosti plakal aby mu kúpili Acerbiho a Lazzariho, obaja sa vyhrali neskutočne, teraz si vyplakal Hoedta a Faresa, tak snad vie čo robí.

Reagovat
Furia Ceca

Jak se jmenoval ten váš obránce, co vždycky když hrál, tak zkurvil na co šáhl a skoro pokaždý dostal redku?

Reagovat
Pipo123

Mauricio, ten hraje niekde v pralese

Reagovat
Furia Ceca

Jooo Ten mě hodně bavil

Reagovat
Largo

Inzaghi podle me dlouho nevydrzi to, jak na nem Tare s Lotitem setrej. Zrovna ted, kdyz se blizi LM.

Reagovat
Kaka14

AC sa vraj prestava zaujimat o Milenkoviča, kedze sa o neho uz zaujima aj Inter, ktory sa snazi predat Skriniara ... na cele zoznamu su pre AC traz Wesley Fofana, 19-ročný talent zo Saint-Étienne, ako alternativy Ajer z Celticu a Nastasic zo Schalke 04... vsetko skoplikoval aj pozitvivny test Duerteho, ktore sa snazime predat ...... no nic Maldinu musi zamakat na kvalitnom stoperovi, ktoreho nutne potrebujeme

Reagovat
LesyJePan

Skor by to chcelo niekoho overeneho ako zase nejaky talent. Myslim ze kader je dost uzky. Chce to stale jedneho zaloznika a kridlo. Navyse ked sa zraní Ibra tak sme viac menej nahratý. Ostava tam len 18 rocny Colombo a Rebic s Leaom nie su typicke hroty.

Mali by sme byt aktivnejsi ale z ohladom na budget asi hladame niekoho lahko dostupneho.

Reagovat
Kaka14

tak vraj chceme posilit len stopera a stredopoliara miesto Bennacera ...... kader je uzky mas pravdu, ale investuje sa rozumne, nie ako za cinana, ked sa vynalozilo vyse 200M a jediny kdo sa chytil bol Romagnoli ...

Reagovat
smazaný uživatel

"chytil"...

Reagovat
Pipo123

https://www.football-italia.net/159302/lazio-draxler

Juj tak to by bola iná posila, hráč v najlepšom veku, v Laziu by ožil, píše sa aj o záujme o Matu, toho by som tiež bral, obaja skvelý hráči

Reagovat
Airus

Nevim jestli by Mata vas fotbal jeste ubehal. Ale Draxler by vam pojistil nekolik pozic

Reagovat
Pipo123

Tak ubehal, na Lazio by to asi stačilo, skúsenosti má dostatočné a stále to je hráč čo dokáže niečo vytvoriť

Reagovat
Airus

Bezpochyb. Ale minulou sezónu odehrál dohromady cca 1000 minut. Tak pro mě je tahle stránka torchu nejasná

Reagovat
Kaka14

Sakra Ibra ma Covid .... musi mat dva negativne testy aby sa vratil spat

Kdo vie ci to mal uz v pondelok vecer, ked bol najlepsi hrac na ihrisku :-)

Reagovat
10

Kdybych neměl covid, dal bych ještě dva góly, řekl Ibrahimović

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Yanek

Reagovat
maras93

Tak dneska a proti Crotone ať klidně hraje Colombo. V přípravě se ukázal v dobrým světle. Zlatan aspoň nebude hned zezacatku pretezovanej a zas na derby to podle mě stihne.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

„Covid mal odvahu vyzvať ma. Zlý nápad,“ napísal Švéd na Twitteri.

Reagovat
Furia Ceca

Jak znam Ibru, tak ten vecer tu koronu vojede i s jeji mladsi sestrou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele