Juventus nezíská ani Rossiho. Villarreal ho neprodá

29.07.2011, 12:25
Aktuality
Chtěl získat špičkového útočníka, jenže Sergio Agüero se nakonec rozhodl pro Manchester City a ani Giuseppeho Rossiho Juventus nezíská. Villarreal se totiž rozhodl, že svou ofenzivní hvězdu prodávat nebude a Stará dáma ze Španělska odchází s nepořízenou. Orientovat by se nyní mohla v domácích vodách, kde je volný Mirko Vučinič...

Juventus se Žlutou ponorkou jednal dlouho, ale jednání nyní skončila. "Gisueppe Rossi byl oficiálně stažen z trhu. Vše se stalo poté, co Villarreal prodal do Malagy Santiho Cazorlu," odhalil důvod neúspěšných jednání hráčův agent Federico Pastorello.

"Ekonomické problémy, které klub měl, vyřešit právě tenhle transfer," pokračoval Pastorello. Za Cazorlu totiž Villarreal vyinkasoval 19 milionů eur, což mu stačí a dále již prodávat nemusí. "Toto rozhodnutí Rossiho konečně uklidní, a tak se může znovu soustředit pouze na fotbal a střílení gólů.

"Není zvyklý být v centru takového zájmu. Chtěl do Juventusu, ale akceptuje postavení, jaké zaujal prezident Villarrealu,"
dodal Pastorello.

Po Sergiovi Agüerovi je Giuseppe Rossi už druhým elitním útočníkem, o kterého Juventus výrazně usiloval, ale nakonec nezískal. Média už mluví o tom, že se Bianconeri pokusí získat Mirka Vučiniče, jenž je na odchodu z AS Řím.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (528)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele