Juventus koupil Pellegriniho, do AS Řím za něho poslal Spinazzolu

01.07.2019, 11:41
Aktuality
K jedné výměně došlo mezi turínským Juventusem a římským AS. Do hlavního města přestoupil krajní obránce Leonardo Spinazzola, jeho místo v kabině Staré dámy zaujme mladíček Luca Pellegrini...

Kluby se na podmínkách domluvily v průběhu minulého týdne, Spinazzola stál 29,5 milionu eur, Pellegrini je o 7,5 milionu levnější.

Oba fotbalisté se v průběhu víkendu úspěšně podrobili zdravotním prohlídkám a následně podepsali kontrakty, ty jsou platné do 30. června 2023.

Spinazzola přišel do Juventusu před pěti lety ze Sieny a pravidelně putoval po hostováních. Za první tým Bianconeri si zahrál až v loňské sezoně, v jejím průběhu si na své konto připsal dvanáct startů.

Rovněž Pellegrini loni debutoval v áčku svého nyní již bývalého zaměstnavatele. Na podzim naskočil do šesti zápasů, koncem ledna byl následně zapůjčen do Cagliari.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (99)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro Juve dost dobrý obchod

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Deki

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

to AS to fakt nechápu

Reagovat
10

na základě čeho si to myslíš? víš, že jde o Lucu..? AS získává okamžitou prověřenou kvalitu a reprezentanta v nejlepším věku, Juventus získává "naději", která má ve 20 letech dělaný obě kolena a zatím nic moc nepředvedl...v tomhle dealu šlo jen o "effetto economico positivo", kterej by měl pro Juve dělat 26 mega, jinak by k tomu imho nedošlo

Reagovat
10

+ tam šlo nejspíš o nějaký následný dealy s AS, pravděpodobně i "dáreček" pro Raiolu, což je Lucův agent

Reagovat
Francesco Totti AS

Kdyby Juve vymenilo Keana za Belottiho, bral bys to?

Reagovat
smazaný uživatel

Cena, kvalita.. 30mega za frajera, co reálně stojí cca 15 je dobrý kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Nejakým čudným spôsobom Špine verím (navyše si všmnite to, že hneď ako si nejaký gobbo oblečie naše farby, je z neho šmahom ruky sympaťák ). Ale nakoniec z toho aj tak vyjde víťazne Juventus. Luca bol náš najväčší talent na absolútne kritický post, a olečko, hneď ho pošleme preč. Navyše, ofiko je aj Diawara... za krásnych 21 mega za ďalšieho lavičkára od konkurencie - ktorej dáme nášho najlepšieho stopéra len za +15 v tomto trejde. Petrarki si zatiaľ všetkých vodí, neustúpil ani o milimeter a zbavuje sa balastu

Reagovat
Pinturicchio

Aspoň nepíšeš kraviny o nymandech. Spina bude výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádřím se jako p. Balast.

Diawara je super kauf a v Neapoli nehrál jen proto, že Sarri protežoval Jorginha a vedle Allana nebylo místo, Carlo si přivedl Španěláka a ještě tam byl Hamšík. Pochopitelné.

Diawara je super hráč,, výborná posila za dobrou cenu. Pokud bude pokračovatv tom, co umí už teď, půjde do Anglie za dvojnásobek nebo máme fajn hráče, pokud už třeba náhodou nebudeme muset prodat všechno co máme.

Spinazolla musí akorát zůstat zdravý a bude to v pohodě. Podle mě Kolarov zůstane, zas tak obří výplatu nemá a když bude hrát 15 zápasů za rok, udrží vysokou laťku..

Jakkoli mě mrzí, že Luca šel z domu, podle mě se bude motat dva roky po hostovačkách, pak mu bude zbývat poslední rok smlouvy a Juve z něho vzhledem k ambicím hráče základu neudělá, a půjde o dům dál. Potřebuje ještě hodně dozrát a to je vždy nejistota. Fonseca toto musel schválit, takže zodpovědnost bude hlavně na něm, a pokud bude Spinazzola fungovat, je mi jedno, jaký bude Luca v Cagliari.

Petrachi necouvl Interu s Džekem, rve se o Barellu (i když tam si nejsem jistý, jak to zaplatíme a jak moc pak jeho samotného bude ta částka tížit, bude pod tlakem. Manolas by šel tak či tak, radši Neapol než Juventus, a klauzule nebyla z jeho hlavy, s tím taky nemohl nic dělat.

Počítá se plusvalenza, to není rozdíl kupní a prodejní ceny, ale pokud vím, počítá se amortizace na roky, u něho scházel rok ze smlouvy, takže je to, jestli dobře pamatuji, cca 25. U Lucy jako hostujícího hráče je to plná částka. Bordel v účetnictví po Monchim pro toto léto vyřešený.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 25 za Kostase jsem četl v komentech, nevím, nakolik je to pravda a těm výpočtům ne úplně rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by dával smysl i prodej Luca, tože bychom jen z Manolase ffp nepokryli. A mimoto cena za Diawaru pravděpplodobně znamenala slevu na Manolase za to, že se podepíše ještě toho 30.. Vedení udělalo co muselo, teď se teprve ukáže schopnost Petrarchi.

Reagovat
Largo

tak

Reagovat
Largo

Pellegrini mě mrzí, ale přes Kolarova by stejně základ nehrál. Co jsem tak čet, tak Fonseca by rád Bartru, Petrachi chce Mancini a Lyanca. Za mě si zatím vede dobře na ten bordel a všudypřítomnej pesimizmus a zlost, co tu nechalo "vedení"...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Bartru 60 nikdo nedá. Nedal bych ani 25. Na Manciniho už jsem zapomněl, nemá důvod chodit pryč. O Lyancovi už jsme se bavili, jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava, plusvalenza za Kostase je celých 36 prý.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Vlci pošlú Starej dáme 7,5 mega a tranfer je v cajku, ak som správne pochopil...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte by mohol Petrarky priviesť Higuaína a ako darček dať Juventusu Zaniola - fair trade. Inak, v tejto situácii, kedy Belotti predĺžil a Toro sa dostalo do EL, je najmenšie zlo priviesť zadarmo Bala.

Reagovat
Francesco Totti AS

Souhlas s Balotellim

Reagovat
Largo

Já bych radši volil výměnu Schick - Cutrone

Reagovat
Alberto Aquilani

jo, ale mohli by nám dať aj Susa

Reagovat
Largo

Ten mě teda nikdy nezaujal.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mňa teda áno, miesto splašeného a nevýrazného Cengiza by to bola v minulej sezóne posila ako krava (ked sa o tom špekulovalo).

Reagovat
smazaný uživatel

Suso - 25 let - 3000 minut, 7 + 9 a 100 000 na hovno kliček, nesnáším takové hráče, tím spíš, když to jsou hispánci. V EL za 4 mače nepředvedl nic.

Cengiz - 21 let - necelých 1400 minut - 3+8, v CL 430 minut 3+2. A to má Cengiz potenciál být dvakrát gólovější, narozdíl od loňska sbíral spíš áčka.

Nepochopím, v čem je Suso lepší, kromě slalomu k rohovému praporku. Cengiz bude pod Fonsecou drtit.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som ale nikde netvrdil, že by som pred rokom poslal Cengiza preč Ale Suso by ho vzhľadom k tej jeho forme zo základu určite vytlačiť dokázal, veď bol príšerný, pravidelne skončil na prvom brániacom hráčovi a ani sa nedostával k svojim strelám. Že tam na jeho mieste potom aj Ranieri radšej preferoval Kluiverta nie je náhoda, vyzeral tam ako Edgar Alvarez.

Reagovat
Gimme

Na Edgara jsem pozapomněl, díky za připomenutí

Reagovat
smazaný uživatel

Optimální to nebylo, i tak na ty minuty byl aspoň produktivní.

Reagovat
danko10

A Donnarummu! Tych 42 za Šika Rim nadal len tak predsa. Petrarki si ich povodi jak Napoli a Juve. O to sa nebojim.

Reagovat
El-Pistolero-68

Za druheho Pellegriniho klidne.

Reagovat
smazaný uživatel

na schicka neni nikdo zvedavej, ten by mel byt rad pokud si zahraje za nejaky frosinone predtim nez pujde zpatky do bohemky.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je hráč na prvních 5 zápasů, pak se přestane snažit. Za rok se budeme zbavovat.

Higuain nikam nepůjde, už vůbec ne do AS, kvůli platu i ceně.

Níže píšeš ještě Susa.. další kluk na 5 zápasů v roce s cenou 40 milionů . Stokrát raději se budu dívat na Justina, Undera a Schicka.

Reagovat
Largo

Balotelli je takovej dražší, pomalejší a sebestřednější Muriel.

Srovnávat Ündera se Susem, kterej nedá jeden pořádnej centr za zápas

Reagovat
Alberto Aquilani

Áno, Susových 10 asistencií v minulej sezóne tomu nasvedčuje.

Reagovat
Largo

A? Cengiz jich měl 7 a v základu odehrál jen 17 zápasů.

Reagovat
Alberto Aquilani

No nič. Suso, aka hráč ktorý najčastejšie tiahol AC by bol pre nás samozrejme úplne na hovno hráč. Ľavák (čo si tu dlho prezentoval ako hlavný dôvod Eusebiovho neúspechu, pretože nemal druhé ľavonohé krídlo :D), s výbornou technikou, schopnosťou potiahnuť loptu z hĺbky v bráne, navyše aj so slušnými štatistikami (aj keď nikdy nebude úplne gólový) - proste taký ľavonohý Perotti, ktorý nám v tíme chýba, lebo na krídla (okrem Diega ktorý je ale permamentne mimo) máme úplne iné tipy, by bol samozrejme tento Suso v Ríme persona non grata, a radšej nech tam na krídielko chodí Šike

Teplo je...

Reagovat
smazaný uživatel

L´avonohý Perotti bude fajn, když bude stát 10 jako Diego.

A AC táhl, dokud dával Piatek góly z nesmyslných pozic na jeden dotek, proto má i 10 áček. Více jsem ho samozřejmě nesledoval, ale stačí si přečíst fans AC.

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Suso snad nikdy AC netáhl. Fanoušci AC ho hejtovali prakticky každej zápas.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasne Veď to bol do príchodu Piateka dlhé obdobie ich najvýraznejší hráč v ofenzíve. Že trpia Milanisti rovnakým chronickým syndrómom ako väčšina tu prítomných, kedy po jednom zápase niekoho vynášajú do neba a po druhom zakopávajú pod zem je druhá vec. A k tomu nižšie, neboj sa, ja tie vaše výlevy a infá zo šatne s lavatricem tiež celé nečítam, len keď sa moc nudím...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky byla ta jejich ofenzíva hodně špatná.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jasne ze tahl, predloni nemalou cast sezony a vloni cely podzim.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zrovna po prichodu Piateka uz Suso nebyl moc ve forme, darilo se mu spis na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Largo

"Suso, aka hráč ktorý najčastejšie tiahol AC". Po týhle větě jsem přestal číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofiko 8 asistencí a v základu 15 utkání :)

Pro mě no brainer srovnání.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasné, pretože v útoku máme kopec hráčov, ktorí to potiahli celú sezónu. Napríklad taký Šik konštantne celú sezónu úplne pre.ebal, a keby zahral aspoň tých 5 zápasov, boli by sme radi. Nie som si istý, či trebars pred rokom mal Suso hodnotu až 40, a keby aj, je to určite väčšia istota ako dať rovnakú sumu za Šika a tú sumu predsa vtedy dali za Malcoma.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. 30 mega za Spinazzolu to je slušný přestřel.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Odejde Totti a už se začínají dít věci..

Reagovat
Largo

Totti na to neměl vliv. Vlastně na nic v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky chyba ale..

Reagovat
Largo

No jasně, obrovská. Chyba Pallotty a Baldiniho, dvou nejnenáviděnějších lidí v římským klubu. Za mkě měl zůstat a zastávat pozici technickýho ředitele.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavé přestupní okno.. trochu mě štve, že nám asi ukradnete Barrelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barellu.

Reagovat
formic81

to Juve si zas dela co chce.. takze Italie uz se muze rovnou radit k Francii a k Nemecku, kde od prvniho kola je vsem jasny, kdo to vyhraje.. co to ma zas kurva ten Juventus za prestupy

Reagovat
Pinturicchio

Juve si vždycky dělalo co chtělo.

Reagovat
capaccio

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt otřes co předvádí vedení AS, dlouhodobě můj nejsympatičtější tým v SA (vyjma Parmy) ale tohle je už fakt tragikomické

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Sice budu opět obětí hejtů.. ale ten k čemu vám bude, to fakt nevim..

Reagovat
Pinturicchio

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramsey dle mého názoru není hráčem pro Juventus.. Očekával bych příchody rozdílových hráčů, když je vaše záloha největší slabinou mužstva..

Reagovat
Pinturicchio

Tak léto ještě nekončí. Juve může dát dva za dva a pak ten rozdílový hráč. Jinak já se na Ramseyho těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba překvapí, ale já pro něj u vás moc velkou roli v týmu nevidím.. toť vše. Já jsem zvědavý hlavně na Rabiota.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, oproti Matuidimu to upgrade bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Matuidi měl spíše defenzivní povinnosti, Ramsey je zvyklý podporovat ofenzívu.. A tím, že přišel Rabiot mu už nedávám skoro žádné šance.

Reagovat
Airus

Prave ze nemel, Allegri ho hral porad a vsude jako btb zaloznika. A do utoku se hnal vzdy jako prvni. Coz me desne sralo, protoze Matuidi je drevak. Zpracovani, prihravky, strelba, vsechno druholigovy... Ale beha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zas si nemyslím, že Ramsey bude upgrade.. co si pamatuji tak Matuidi zahrál slušné zápasy. Viz. na Bernabeu, tam mu to sedlo.

Reagovat
Airus

Hrac jako on nemuze byt hlavni ofenzivni hrozba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě ne.. a Ramsey snad jo? Ronaldo, Berna, Dybala, Costa.. těch ofenzivnich hrozeb je tam dost.

Reagovat
Airus

Dybala je na camu zabitej. On musi krouzit kolem 16tky kde muze tezit z dvojiteho presu na ronalda, nebo prave od nej strhavat pozornost. Ne resit netechnicnost zalohy.

Sarriho fotbal spoleha na to ze oponent bude presovat uz na nasi pulce. A hra v bloku/protiutoky jsou jasna volba kdyz veskera hrozba jde z utoku.

Ramsey neni jasna odpoved na problem tehle zalohy. Ale v tuto chvili jedina mozna. Ramsey je tak 4x lepsi nez Matuidi kdy byl, je a bude

Reagovat
Visca el barca

Vždyť je to lehce nadprůměrný záložník, který je věčně zraněný ne? Záloha je vaše slabina a zrovna on mi nepřijde jako world class hráč.

Reagovat
Pinturicchio

Neříkám, že je to top hráč.

Reagovat
Airus

Ramsey je dost chytrej hrac co dobre propojuje utok a zalohu, nebude mit extremni cisla v GA ale klicove prihravky budou hrat prim

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

30 mega lol

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rok nadávíte stejně, které mercato za posledních dvacet let jste chválili? Proč si nepočkáte na sezonu. Pičovat umí každý chuj.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

A z coho sa mam tesit, ze odjebali Tottiho, De Rossiho, Pellegriniho??? Jebem celeho Spinazzolu, nech je akokolvek dobry, aj Diawaru aj Fonsecu. Robia vsetko preto, aby v muzstve nebol ziadny Riman. Znicili vsetko, o com AS Roma bola

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má za význam řešit, Francka by odjebali po roce, pokud by hrál dál, Dani to samé - jen ten si 100% zasloužil prodloužení. Luca je ještě děcko, Aquilani tehdy bolel desetkrát víc. Minulá vedení odjebala Aga, Gianniniho i další ikony. šlo se dál. Osobně si pamatuju tak špatné sezóny, že mě ta letošní ani nerozhodila.

V týmu bude Pelle, Florko, šanci má Antonucci. Na začátku cesty jsou Riccardi, Cangiano.

Více než z toho, že končily zmíněné ikony jsi frustrován z toho, že snad po 80 letech v kádru není bandiera.

Neříkám, že se máš z něčeho těšit, ale jen pičovat, to si moc neužiješ ty zápasy, proč se na ně vůbec díváš? Proč to sleduješ? Řím je top 5 nejpičovatelnějších klubů v Evropě, málokterý klub vyvolává tolik frustrace u fans a zároveň tolik přestřelených očekávání, že to pičování už dávno ztratilo smysl. Peklo si děláme sami.

Daje Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, všechno, o čem Roma byla, jsou ty rodiny a generace tifoserie.

Že fotbal pohltila komerce a globalizace bylo nevyhnutelné i pro AS, je to smutné, ale pořád jsme na tom lépe než většina klubů a došlo to k nám o dost později. Tím neobhajuji Palottu, nelíbí se mi jeho práce a způsob vedení.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Spinnu měl docela rád

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Čo čítam komentáre tak vela luďom príde tá výmena horšia pre AS, ale ja to vidím skôr naopak.

Reagovat
Airus

Me jeho odchod mrzi, ale prez Loba se nedostane a v AS ma vetsi sanci prosadit se do zakladu a do narodaku

Reagovat
cink

1. Juventus Turín

2. Neapol

3. Inter Milán

4. AC Milán

.....

cca 10. AS Řím

Reagovat
smazaný uživatel

10. místo je cajk, když vyhrajeme EL s místenkou do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze 18.

Reagovat
smazaný uživatel

Po De Rossim som myslel, ze ma uz nic nedokaze tak vytocit. Ale kokotom sa to opat podarilo. Vymenit mladeho perspektivneho odchovanca do skurveneho juventusu, navyse laveho obrancu, ktorych je ako safranu, je vrchol kokotnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Inak z niektorych prispevkov mam dojem, ze k nam prisiel Conte a nie Fonseca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele