Justin jde na operaci s kolenem a ve zbytku sezóny nepomůže Leicesteru

12.02.2021, 16:30
Aktuality
Leicesteru City bude minimálně půl roku chybět James Justin. Mladý obránce si ve středečním zápase FA Cupu s Brightonem přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a musí na operaci...

Utkání 3. kola FA Cupu rozhodl až v nastavení Kelechi Iheanacho, to už však nebyl na hřišti James Justin, který musel se zraněným kolenem střídat čtvrthodiny před koncem.

Zanedlouho 23letý obránce ještě odešel ze hřiště a předpokládalo se, že nepůjde o vážné zranění, podrobné vyšetření však odhalilo přetržený přední zkřížený vaz v koleni.

Odchovanec Lutonu Town, odkud přestoupil k Foxes před rokem a půl, podstoupí operační zákrok, po kterém bude absentovat minimálně šest měsíců. "Magnetická rezonance bohužel nepřinesla dobré zprávy, je to pro nás velké oslabení," řekl manažer Brendan Rodgers, který Justina využíval na několika postech. "Kamkoli jsem ho postavil, tam zahrál skvěle."

Anglický mládežnický reprezentant nebude Leicesteru City chybět jenom v domácích soutěžích, ale také v Evropské lize, kde "Lišky" ve čtvrtek čeká střetnutí s pražskou Slavií.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kluivert9

Hlavně že musel hrát úplně všechno. Tohle jde jednoznačně Rodgersem

Reagovat
icefish

Bohužel... taky mám pocit, že ho strašně přetěžoval. To, že ten mladý hráč vypadá, že může hrát všechno, je dané fyzickou kondicí - ta ale nemusí zabránit zranění z přetížení. Jsou to odlišné věci.

Reagovat
havrys99

neee

Reagovat
smazaný uživatel

Rip fantasy

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Hai

Reagovat
risk je zisk

EF má špatný datum narození.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele