Jurásek se stěhuje do Německa, na hostování s opcí posílil Hoffenheim

22.01., 10:30
Aktuality
David Jurásek (© AFP)

Hoffenheim dotáhl příchod Davida Juráska z lisabonské Benficy. Český reprezentant do bundesligového klubu přichází na půlroční hostování s následnou opcí...

Jurásek může po sezoně do TSG přestoupit za 12 milionů eur včetně bonusů, čímž by se zařadil mezi pět nejdražších příchodů Hoffenheimu, kde se potká s Pavlem Kadeřábkem.

"David je mimořádně dynamický obránce, o kterého jsme se zajímali už v létě. Tehdy však jeho podpis nebyl reálný. Je rychlý, silný v ofenzivě a může být variabilně nasazován na levé straně v různých systémech. Zapůjčení Juliana Justvana bylo navíc podmíněno tím, že se nám podaří získat další alternativu do našeho kádru," vysvětlil šéf sportovního oddělení Alexander Rosen. "Jsme přesvědčeni, že jsme v Davidovi tohle řešení našli, a jsme rádi, že za nás bude hrát minimálně ve druhé polovině letošní sezony," dodal na adresu 23letého českého beka.

Jurásek v Benfice i kvůli zranění nenaplnil vysoká očekávání, celkem za úřadujícího portugalského mistra zasáhl jenom do 12 soutěžních zápasů a do statistik se zapsal žlutou kartou.

Odchovanec brněnské Zbrojovky na sebe výrazněji upozornil v Mladé Boleslavi, odkud se v zimě 2022 přesunul do Slavie, tam si dobrými výkony řekl o zahraniční angažmá i reprezentaci. Sezonu 2020/21 odehrál rodák z Dolního Němčí ve druholigovém Prostějově.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (183)

Přidat komentář
georgeo

Jsem na něj zvědavý. Benfica byla pro něj velké sousto a stejně tak si myslím, že i Hoffenheim nebude o nic lehčí. Nicméně herním stylem by mu bundesliga mohla sedět lépe.

Reagovat
KingMaster13

No uvidíme, Hoffenheim hraje sice Bundesligu ale na papíře je slabší jak Benfica

Reagovat
jester Radka Bejbla

"posílil" Hoffenheim

Reagovat
wyqinac

pokud bude mit duveru a angazma mu sedne od zacatku, nevidim nejmensi duvod, proc by to nemohla byt posila

Reagovat
Miguel19

A jde teda za tu výkupku 100 mega, jak si tu někteří Slávisti po přestupu plánovali?

Reagovat
Losinho

Ještě jste se neutopili v penězích za Durosinmiho?

Reagovat
Miguel19

Ne, zatím se čvachtáme v penězích za Staňka.

Reagovat
Kang & Kodos

To bude krátký čvachtání

Reagovat
wwwx

Na provinční klub v průměrný lize dobrý.

Reagovat
JacksLFC

to Vam staci celkem malo

Reagovat
Pablos

Za přestup jste si najali paní Čvachtovou jo… gratulki

Reagovat
Salfovic

Není to uklízečka od strýčka Skrblíka ?

Reagovat
Pablos

Trefa

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Prodej Stanka a Buchy podle planu

Reagovat
Remt

Měli jste v plánu čvachtat se v prachách za Staňka, kterýho prodáte do zahraničí, místo toho se za peníze z něj můžete čvachtat v hodně mělkym brouzdališti teda

Reagovat
Losinho

To je slušný brouzdaliště.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Cotton

Ne, to až jim příští rok vykope LM a prodá se do Anglie.

Reagovat
Salfovic

To by bylo hezké

Reagovat
Bakary3

Nejde.

Neplánovali.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bude dobrý v Německu

Reagovat
Pablos

Docela mu věřím, že se tam zvedne

Reagovat
Hasan Šáš

Tak za jak dlouho to zjistěj? V Benfice to trvalo asi měsíc, tady tipuju o pár tejdnů víc, Němci jsou trochu zabedněnější. Jinak Jurásek je dokonalej českej Ali Dia, borec s výkonností sotva na Brno, co se shodou šílenejch náhod a dezinfo hypu dostal do oběhu fotbalovou Evropou. Paleček.

Reagovat
Bucky

Ufff, tohle je fakt těžkej cringe.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imos

Reagovat
Cotton

Reagovat
naheCZ

A se vší to náhodou a hypem okouzloval datové analytiky po celé Evropě, kteří ho všude zařazovali mezi největší talenty na svém postu Zažít takovou šťastnou souhru náhod bych taky někdy chtěl...

Reagovat
Salfovic

Benfika už své datové analytiky vyrazila.

Reagovat
Agnelli

mám na to stejný názor, Němci ho neodepišou tak hned, ale do dvou let je zpět v naší lize, nebo někde v Maďarsku.

Reagovat
Bakary3

tady se asi nezmuzu na víc než "znalec"

Reagovat
Perzifláž

jo, souhlas.. jurásek je totální fake

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Docela se obavam ty vykupky, musi se ukazat, protoze tech 12m eur neni na Hoffenheim uplne malo.

Reagovat
salami

Benfica ho nechce, když zazáří, Hoffenheim to dá, případně bude mít další nabídky z Bundesligy. Pokud to nebude takovej zázrak, ale budou s ním spokojený, bude se dát vyjednat i nižší cena si myslím. Pokud vyhoří je samozřejmě téma vyse vykupky bezpředmětný.

Reagovat
Bucky

Je to asi jediná možná hodnota. Benfica ho koupila za nějakých 14m eur, takže po půl roce říká "buď se mu nebude dařit a pak ho prostě odepíšeme za zlomek nebo se mu bude dařit a ztratíme na něm jen 2 mega". Benfica touhle opcí dala jasně najevo, že se s Juráskem sekla a ani když se mu bude ve zbytku sezóny dařit, nemá hodnotu 14 mega. Už to je po půl roce dost kruté uvědomění. Jakákoli nižší výkupka by byla šílená prohra pro sportovní úsek Sportingu.

Reagovat
Salfovic

Pro H by to byl 4. nejdražší přestup v historii, navíc letos už tři velké přestupy udělali, není to moc pravděpodobné.

Reagovat
Rudnevs

Na druhú stranu, práve tým, že takéto prestupy začínajú robiť pravidelne, je tá šanca podľa mňa vyššie. Toľko dali aj za tragéda Szalaia a na tomto poste ich pomerne tlačí bota už dlhšie, takže až sa mu bude dariť, nevidím to nereálne.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
dave30

Myslím, že na jaře bude mít nejvíce fanoušků z Portugalska. Aby si ho nemuseli vzít zpět...

Reagovat
oli9

pro něj dobře. Uvidíme co v bundeslize

Reagovat
shitcool

On moc rozumu v tý cizině nepochytal teda ...

Reagovat
pistacik11

Prečo? Nič zle tam nepovedal. S tým, že tu naháňate čarodejnice kvôli Rusku je fakt. Humbuk kolo hudacka to potvrdzuje. Teraz je v Nemecku, fanúšikovia ho tam majú radi, svoj tím tiahne z predposlednej priečky do playoff. Vy sa hrajte na moralistov aj na cele z Haškom. Had ktorý kritizuje nhl, radi nepozerať ju ale nemá problém si tam ísť zabúchať na bubon a rozdávať úsmevy na ceremoniáli.

Reagovat
Agnelli

Reagovat
r.mrazik

tak preci jen to tu zatim neni takova proruska sracka jak na slovensku

nastesti

jinak diky za debilni nazor...nech si to priste na FB Fica, Kalinaka, Kotleby, Simkovicove, Blahy, Danko...

boha vy tam tech píč ale mate...

Reagovat
dave30

Na druhou stranu s tím pokrytectvím Haška má pravdu. Kritizuje NHL ("Další ukrajinský hokejista si už nikdy nezahraje. Další oběť russké imperialistické války a rusských zločinů. A soutěže jako NHL, ATP, WTA, šerm, box, judo a některé další sportovní asociace svým postojem nadále podporují ruskou válku, a tedy nesou odpovědnost za ztracené ukrajinské životy,") a vzápětí se tam nechá pozvat na slavnostní zahájení, nechá se obskakovat a tváří se, že se nic neděje...

Zdroj: https://tn.nova.cz/sport/clanek/538057-hasek-slavnostne-zahajil-utkani-nhl-par-dnu-zpet-soutez-tvrde-kritizoval?campaignsrc=tn_clipboard

Reagovat
r.mrazik

je treba s Haskem nesouhlasim,ze je potreba delat zakony na to,aby v rusku lidi nehrali a ze tim ochrani obcany CR...samozrejme pisu hodne zjednodusene. Tohle mi prijde mimo.

ja ho omlouvat nechci...ale je rozdil, jestli ho tam pozve klub a nebo Bettman? a tedy nepochybuju,ze jim ten svuj postoj v zakulisi taky rekne

Reagovat
mistr129

Jestli dobře vidím, tak za Buffalo žádný Rus nehraje. To je jako kdybych na protest proti Fouskovi nešel kouknout na Slavii s Boleslaví...

Reagovat
monty25

Za Chicago hraje Zajcev, akorát je teď mezi zraněnými...

https://www.livesport.cz/zapas/dSXyB9HO/#/prehled-zapasu/sestavy/0

Hašek brojí proti celé NHL, dokonce chtěl rušit její zápasy v Praze a snad už kvůli tomu ani nechodí do studia na Nova Sport. Pak sám jede do Buffala a obhajuje to tím, že tam žádný Rus nehraje. To mi připadá asi jako ten Hudáček, když říkal, že nehrál KHL v Rusku, ale v Astaně. Já mám Haška rád za Nagano asi jako všichni, ale jinak je to pro mě naprostej podivín. A ty současné aktivity dělá podle mě hlavně proto, že se chystá vstoupit do politiky a kandidovat do senátu, čímž se sám netají.

Reagovat
mistr129

Jak říkám, kritizuje NHL jako celek za to, že nenastavila pravidla na to, aby tam nemohli hrát Rusové. Buffalo žádné Rusy nemá, co s tím může ten klub dělat?

To, že je nějaká asociace/federace špatná, ještě neznamená, že její členové musí být taky.

Reagovat
monty25

Tak on dokonce zašel ještě dál a žádal Novu, aby přestala NHL vysílat.

https://www.prahain.cz/sport/hokej/tv-nova-podle-haska-podporuje-ruskou-agresi-vysilanim-nhl-10768.html

Reagovat
mistr129

Jo, já netvrdím, že s ním v tomhle ohledu souhlasím, jen mi nepřijde, že by tou návštěvou konkrétně Buffala nějak popíral sám sebe

Reagovat
mistr129

Reagovat
meno

Reagovat
Vinci

Slovenské geny se nezapřou. Pomalu začínám chápat jak může Fico vyhrát volby

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bucky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fairplay

Reagovat
STR

Reagovat
Kucka

Tak jasně, ze slovenského pohledu tu naháníme čarodějnice, ale vy byste mohli vyhnat tu svoji čarodějnici z Ministerstva kultury.

Reagovat
pistacik11

Čo je zle na tom, že dá radšej peniaze na opravu strechy ako nejekakej neziskovke? Ľudia si zvolili, liberáli by mali rešpektovať.

Reagovat
Rudnevs

Je sprostá, nepríjemná a nevyzná sa v rezorte, ktorý dostala pridelený.. ktorý normálny politik na normálnu otázku odpovedá “A vy ste odkiaľ, z Denníka N? Tak to s vami nekomunikujeme” a ešte sa následne tvári, že tá redaktorka je piča, že sa vôbec dovoľuje jej niečo spýtať. Zároveň sama moderovala a hoc to tak už oficiálne nevolá, stále spolupracuje s konšpiračnou televíziou.

Technicky si ju ľudia nezvolili, petícia proti nej má viac hlasov než ju volilo, to hovorí svoje. A tým že vládu si vlastne nevolia samotní občania, ale poskladá sa zo strán zvolených do parlamentu podľa toho, kto je s kým za dobre, tiež to nie je ideálny systém. Pretože kebyže idú do koalície strany, ktoré majú najviac hlasov od voličov, tak tam SNS nemá čo robiť. Nevravím, že to by bol ideálny systém, však by sa nezhodli na ničom, ale argumentovať zrovna pri SNS a Šimkovičovej, že si ju zvolili ľudia, mi príde prislabé. Oni majú šťastie, že sa akurát hodili Ficovi s Pellem do krámu, inak by tam neboli.

Reagovat
Kucka

Díky, Rudi.

Reagovat
pistacik11

No denník N, veď s tým už z našej politiky poriadne nikto nechce komunikovať. Dlhodobo nahrávajú PS. Tam sa ani nečudujem. Ja nehovorím, že je to ideálna ministerka, ale jej práca nieje milo vystupovať. Ma viesť tím ľudí, ti majú byť šikovný. Či to tak je, neprináleží mi hodnotiť.

Ja napriklad nechápem, že sa dáva dnes taká váha vystupovaniu politikov, pred ich nápadmi. Viď taký Danko, kopa nápadov niektoré dobre ( rekreačne poukazy, paušálne výdavky, zvýšenie platov učiteľov, vojakov, začala modernizácia armády pod ním) ale ľudia budú rýpať lebo kokce, nevie rozprávať a budú vyťahovať veci z kontextu len aby ho zosmiešnili (národne menu, výložky, semafor).

Pritom keď išiel Lipšic na prokurátora, zabil človeka lebo riadil auto s telefónom v ruke, narýchlo urobené bezpečnostne previerky, ktoré ináč trvajú niekoľko mesiacov. Tak denník N a pod. boli nejak ticho, lebo riešil Kuciaka.

Aby bolo jasne nevolil som nikoho, ani nebudem lebo voliť menšie zlo je picovina. Ale protestovat nebudem, lebo akceptujem, že väčšina si zvolila.

Reagovat
r.mrazik

"lebo voliť menšie zlo je picovina"

Reagovat
Rudnevs

Voliť menšie zlo je ale bohužiaľ presne to, čo by sa robiť malo, inak nahráš tomu najväčšiemu zlu, ktoré si získa jednoduchých občanov manipuláciou, “národnými hodnotami” a prázdnymi slovami. A tí proste voliť pôjdu, to mi ver

To, že s Denníkom N nikto komunikovať nechce, hovorí skôr niečo o našej vláde než o Denníku N, nakoľko to skutočne nie je žiaden konšipračný zdroj.

“Akceptujem, že väčšina si zvolila.”

Demokracia je najhorší režim vlády okrem všetkých ostatných, čo existujú. Nie je dokonalá. Dá sa zmanipulovať, obvlášť pri jednoduchom, nevzdelanom ľude v čase krízy. Aj Hitlera si ľudia zvolili.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kucka

Reagovat
Imos

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte

To, že ty sám nevolíš a myslíš si, že ti nenáleží kritizovat, neznamená, že je to tak správně a i ostatní by se měli tak chovat. Naopak když nevolíš a nenáleží ti kritizovat, tak bys ani neměl kritizovat ostatní za protesty.

Reagovat
mistr129

Co mají jako být rekreační poukazy? Zní to dost děsivě, asi jako když chtěl Feri zavádět kulturní stravenky

Reagovat
Neutron

Pokial si zamestnany dva roky a pojdes niekam na welness pobyt trebars, tak ti nejaku cast preplatia (sumy si nepamatam, bolo to nejak 250€ tusim) co teda zle nie je a vela ludi to vyuziva, pricom vo vela hotelov sa vies na recepcii dohodnut a vedia ti do toho zaratat aj jedlo, pivo, hocico.

Reagovat
mistr129

To platí stát, nebo povinně zaměstnavatel? Tak či tak mi to přijde absudrní

Reagovat
Neutron

Predpokladam, ze stat, resp. tebe zamestnavatel a ten to nejako dostane od statu preplatene.

Reagovat
Rudnevs

Asi tak, inac v tom moc nevidim zmysel, ak by si to platil zamestnavatel sam

Reagovat
Neutron

Tak hlavne by s tym zamestnavatelia nesuhlasili

Reagovat
mistr129

Reagovat
pistacik11

Odpočíta si to z dane

https://podpora.financnasprava.sk/601211-Príspevky-na-rekreáciu-zamestnancov-a-športovú-činnosť-dieťaťa

Podmienka pobyt musí byť na území Slovenska, takže je podporený aj cestovný ruch v krajine.

Reagovat
Neutron

K comu je dobre zvysovanie platov vojakom? Na modernizacii armady sa aj v minulosti prejebalo neskutocne vela penazi, nikto do toho riadne nevidi. A Danka ludia zosmiesnovat nemusia, ten nymand arogantny to robi sam.

Reagovat
pistacik11

Ak si mal byt vojak a byt zaradený niekde na druhom konci SVK a dostavať plat kolo 800e tak by si sa vysral na celú armádu. Takto sa hneď zvýšil počet záujemcov a už nebol taký problém s podstavom v armáde. Aj keď samozrejme stále trvá. Za Naďa zas začalo viac ľudí z armády odchádzať. Sami vojaci si robili žarty, že teraz sú odzbrojene sily, a nemajú ani s čím strieľať na cvičeniach.

Reagovat
Neutron

Mno mam viacerych kamaratov vojakov, niektori boli predtym policajti a tych 800€ nikdy nemali, ale okej nejdem sa hadat. Mne skor pride panackovanie a sledovanie filmov za 1800€ a 60 dni dovolenky dost nadhodnotene.

Reagovat
pistacik11

Tak si pozri nástupné platy, po tom čo zvýšil galko (rezort SNS) si mal po nástupe niečo kolo 1000.

Reagovat
Neutron

Okej, to moze byt, to bude tym, ze kamosi mali odsluzene roky u policie takze nemali nastupne platy, kazdopadne tych 1000€ mali v dobe, ked vo fabrike si dostal kolko, 800€? Nerozumiem preco by mali mat vojaci nejak zvlast lepsie platy, hlavne taki co trebars len vozia dostojnikov a podobne.

Reagovat
andrew96

Kdyby se měly vlády skládat ze stran podle toho, kolik procent hlasů dostaly, byly by ještě méně akceschopné a vyskytovalo by se víc exekutivních krizí. Už tak ti volební systém nabízí omezení v podobě 5% klauzule, která z podílu na vládě vylučuje ještě méně relevantní strany než třeba SNS.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rudnevs

To je pravda, že inak by to nefungovalo, o tom aj hore píšem. Vyvolalo by to len chaos.

Akurát mi príde blbé vyzdvihovať u voľby SNS a zrovna Šimkovičovej legitimitu od občanov, keďže SNS ledva naškrabalo tých 5%, dostali sa do vlády skrz podlizovanie sa Ficovi a Šimkovičovú chce viac ľudí odvolat než ju volilo.

Reagovat
andrew96

Jen teda pozor, úplně bych nesrovnával sílu protestní petice s hlasováním ve volbách. Jednak jde o rozdílné projevy občanské participace, jednak je pro občana jednodušší protestovat než někoho podpořit. A k tomu je preferenční hlasování spíše doplněk listinného poměrného volebního systému, v němž primárně volíme strany, nikoliv osoby. Ale ano, o to víc je hájení legitimity kandidáta ošidné a nepřesné.

Reagovat
kilobyte

Jednoduší je někoho podpořit hlasem ve volbách, než podepsat petici.

Reagovat
andrew96

Nevím teda, kór v případě preferenčního hlasování.

Reagovat
kilobyte

Já to bral v porovnání s volbou strany. Volit je pro lidi snaží než podepsat petici. Ale zase volby jsou důvěryhodnější než petice, protože v té může být dost "chyb".

Ale když mají petici s více než 150k, tak by se tím měli zabývat. Zvlášť když ministři se nevolí a měli by být teda zástupci všech občanů.

Reagovat
Rudnevs

No ta krava povedala, ze to “respektuje” a ze “maju pravo na nazor” Cize v preklade “hovorte si co chcete, ja neodstupim”

Reagovat
kilobyte

Tak aspoň to neřekla na plnou hubu. Ať si to všichni zapamatují, že nikdy neodstoupí.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bucky

Reagovat
cologneFC

Reagovat
Imos

Reagovat
Mass

Tu vaši ministryni neznám, ale vůbec nemám problém s tím, že politik odmítá komunikovat s některými médii, se kterými má špatnou zkušenost.

Reagovat
Kucka

Viz Rudi, navíc to samozřejmě nefunguje tak, že buď se opraví střechy nebo bude podporovat nezisk. Kultura potřebuje obojí a její výroky jenom ukazují, jak tomu vůbec nerozumí. Nemluvě o tom, že tím návrhem otevřeně diskriminuje skupinu lidí a hraje si na nějakého cenzora.

Reagovat
twelwer

Jasne preto ta tupa piča žije v liberalnom rakusku a hra sa na narodniarku boze moj. a potom napis ako si nevolil ale suhlasis co robi. Ludia co nevolili by nemali mat pravo sa vyjadrovat ku veciam co nasledne politici robia

Reagovat
Fakt

Slovák no...

Reagovat
QooBo

Reagovat
Lemond Laws

Jo, oni jdou do playoff, paráda

Tak to potom všechno maže.... Gratulace

Reagovat
monty25

No, ono to s tím play-off nebude tak horký...

https://www.livesport.cz/tabulka/jD1vnuYg/vPmU9EYI/#/vPmU9EYI/table/overall

Ale jinak ne všichni na Slovensku to vidí stejně...

https://twitter.com/Totik96/status/1745207686331789541

Reagovat
pistacik11

2b na Nürnberg je veľa?

Reagovat
monty25

4b na Iserlohn tiež nie je veľa. Je tam v podstatě pět týmů na jedno místo v play-off, takže ta pravděpodobnost není nic moc.

Reagovat
pistacik11

Ma 4zapasy, 3 výhry, 1 prehru aj to s prvým tímom tabuľky a o gól. Myslím, že tie šance im zvýšil dosť. Pred jeho príchodom mali sériu 10 prehier.

Reagovat
monty25

Tak já reagoval na to, že je táhne do play-off, přitom ta šance není bůhvíjaká. Jinak fandím v hokeji Kladnu, takže to čtu denně, jak se Hudáčkovi daří a jaký jsou na Kladně volové. Jenže je rozdíl chytat v Německu, kde má pohodu a klídek, zatímco u nás by při většině zápasů dostával z hlediště bídu. Nehledě na to, že ELH je o level výš než DEL a problém Kladna zdaleka není jenom v brankáři.

Reagovat
Lemond Laws

Je úplně jedno, kde chytá, jak chytá. Ikdyby vychytal letos někomu Stanley Cup, tak jsem pyšnej, jaký hejt tady dostal

Reagovat
monty25

Vždyť já ho taky nechtěl. Jsem kvůli němu nejel na Kladno do Plzně, kde už ale nakonec nebyl. Může si za to sám. Nejdřív půl roku nechytá s tím, že čeká na nabídku z KHL, odmítá všechno včetně extraligy a najednou by mu Kladno bylo dobrý.

Reagovat
pistacik11

Robíš ako keby chytať za Kladno mala byt nejaká pocta. Jasne, že hráč zo zahraničia radšej počká na ponuku z klubu kde buď mu daju viac peňazí, alebo možnosť hrať vyššie v tabuľke. Ak sa nepodarí pôjde do klubov ako Kladno, kde bude hrať o záchranu.

Myslím, že z jeho pohľadu môže byť v konečnom dôsledku rad a nemá čo ľutovať. Za dva dni 15tis Euro, teraz je vo Frankfurte, čo je lepšie miesto na život ako Kladno.

Reagovat
Lemond Laws

Všichni jsou nakonec spokojení a tak to má být

Reagovat
monty25

Tak o záchranu hraje stejně a lepší místo na život než Kladno je asi i většina českých měst. Ale já to mám na Kladně rád, i když tam znám jenom zimák a nádraží...

https://youtu.be/c22Yn3E8Djg?si=KGG9MaIn2Zof77e7

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Reagovat
cologneFC

Reagovat
Sosi

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak at si toho trotla s dementnima oslavama v Nemecku uzijou.

Reagovat
ACSeRw!n

debilku

Reagovat
kilobyte

Když pominu Rusko. Tak se tam ohání tím, jak za něj Teplice hodně útočili a dávali góly a že pod Frťalou více brání. Jenže když se koukneš na statistiky, tak pod Jarošíkem měli 1,14 gólů na zápas a pod Frťalou mají 1,04 gólů na zápas. Což zase takový rozdíl není. Naopak v inkasovaných gólech to je 1,93 : 1,2. Jarošík má 16 ze 44 (36%) zápasů bez branky. Frťala 6 z 25 (24%) zápasů bez branky.

Ale Frťala zlepšil defenzívu jen protože hraje zanďoura.

Básní tam, jak pod ním útočníci dávali góly a byl o ně zájem (žádného neprodali) a pod Frťalou budou prodávát maximálně obránce.

Reagovat
Kucka

Díky, to pak pro toho trtka vyznívá ještě hůř

Reagovat
H. Ch. Andersen

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hornito

ban

Reagovat
mistr129

To jsou argumenty

Reagovat
Kiss Me Polka!

vypadni rusaku

Reagovat
10adam

Ty jsi ještě větší blázen než ten Slovák, který nám už pár měsíců “maká” ve firmě. Většího debila jsem snad neviděl

Reagovat
Shevchenko

Ficofil pls

Reagovat
monty25

To je vůl, ještě bude svůj vyhazov srovnávat s Varaďou. Teplice krátkodobě zvednul, ale jednou se pod ním zachraňovaly v baráži a podruhé to šlo po solidním podzimu tak do kopru, že by z toho v lepším případě byla zase baráž. Místo toho přišel Frťala, Teplice se celkem v klidu zachránily a po podzimu jsou v prostřední skupině. A že hraje zanďoura? Všichni radši budou vyhrávat 1:0, než prohrávat 3:4.

Reagovat
Bucky

Reagovat
r.mrazik

hrozny kokotko

Reagovat
ACSeRw!n

Překvapila vás odezva?

Doba není ideální, na druhou stranu si myslím, že to trošku přehání. Jsme snad největší demonstranti proti Rusku. A ve všem na světě, mi přijde.

Reagovat
Lemond Laws

Šílený

Ten už spoléhá na angažmá jenom někde v tramtárii.. v ČR se odepisuje každým rozhovorem víc a víc

Reagovat
Rudnevs

Na jednu stranu idiot a určite sa to dalo vykomunikovať aj inac, na druhú stranu holt má ženu Rusku, a to je podľa mňa obrovský faktor, prečo tam šiel. Tú to asi tiahne domov, taktiež on asi nechce do médii hovoriť nič zlé na jej rodnú krajinu… z tohto pohľadu to chápem. Dá sa predsa odsudzovať vojnu a zároveň mať rád danú krajinu a ľudí odtiaľ. Kvôli žene sa mu Rusko zrejme spája s pozitívnymi vecami. Nie všetci Rusi sú zlí, mnohí Rusi sú proti Putinovi a vojne, len nemajú proste inú možnosť.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pokud by skoncil u toho, ze ma Rusandu, je mladej trener a dostal sanci trenovat v prvni lize, tak dejme tomu, jeho udel. Ale ty kecy kolem, ze vlastne curaci jsou ostatni a ne on, to at si vyklada do ruskejch novin, tam tenhle narativ o Rusku, kterymu vsichni ublizujou, oceni vic.

Reagovat
Rudnevs

Psychologicky povedane, to z neho hovori jeho ublizene ego. Po tom, co si musel precitat v ČR všetko ten hejt na jeho osobu, vzal si to osobne, celé Česko sa mu zrejme zhnusilo a teraz strieľa do vlastných. Preto som povedal, že sa to dalo vykomunikovať aj rozumnejšie. A najmä pozerať sa na celú situáciu objektívnejšie, nie subjektívne na štýl “oni idú proti mne, tak ja idem proti nim”. Nemyslím si, že by podporoval vojnu alebo Putina, nikto neni taký kokot. Len je proste sprostý a ublížený futbalista. Inak ale do Ruska šiel kvôli žene, príležitosti a prachom, tak ako každý iný.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Souhlasim. Jak rikam, je to jeho udel, jeho zivot, zijeme ve svobodne spolecnosti, tak at si tam jde. Akorat asi naivne vubec nepocital s tim, ze to bude mit nejakou odezvu.

Reagovat
Rudnevs

To ano, ten hejt si zaslúži. Kebyže je však múdrejší, mohol by to prezentovať tak, že by toho hejtu schytal menej.

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Tak nejde jen o vyjádření o Rusku. Dělá jak, kdyby pod ním dávali 3 góly na zápas a teď hrají na 0:0. Přitom průměr střelených branek na zápas mají podobný. Jen už dostávají méně gólů.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, tak to uz je uplne mimo, no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

jenže je úplně očividně že Jarošíkovi nejsou proti Putinovi a jeho Rusku.

rus který není kokot je rád, že je z tama pryč (sám takového osobně znám) a naopak se vymezuje, pokud má rád Rusko s budoucností..

Reagovat
Rudnevs

To je druhá vec, pokiaľ je proti Putinovi. Ja to neviem posúdiť či je alebo nie je, nečítal som iné rozhovory okrem tohto. Automaticky presumujem, že bežný človek nie je za Putina. To je možno chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Většina Rusů se snaží držet hubu a krok, jako v ČSSR před rokem 89. Pak je tam spousta těch, kterým se stýská po době, kdy byli velmoc - aspoň vojenská, když jinak byli po všech stránkách v prdeli. A na venkově hlavně daleko v Asii je pořád hromada lidí, kterým je úplně jedno, co se děje v Moskvě a ve světě obecně. Ti, kteří jsou proti Putinovi, tak nejsou moc slyšet, protože vymezit se proti němu veřejně může znamenat, že si tebe a tvou rodinu podá Putinovo gestapo. Upřímně jsem rád, že jsem se v té zemi nenarodil.

Reagovat
pobody's nerfect

Traged

Reagovat
bobis21

Máme s Ruskem hodně špatné zkušenosti…

Jo jo, to je jasné… Ale kdo je nemá? Víc států je má.

Jiřino ty vole ... to je přesně ten problém

Reagovat
Bakary3

to je debil

Reagovat
mistr129

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
kilobyte

Přál bych mu takového podobného souseda. Na stanici by ho pak mohli odbýt podobným stylem. "Jo to je jasné. S ním mají problémy všichni v okolí."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Marisic

Reagovat
Losinho

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

debil no

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Neon

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bucky

Jak je možný, že je z někoho ve 46 zapšklý starý dědek. To je jak číst ty nejhorší rozhovory s Radou. Ale narozdíl od Rady nemá Jarošík coby trenér prakticky žádné úspěchy a nemůže se vymlouvat na to, že je "jiná generace". Jarošík byl chválenej jako velká naděje českých trenérů spolu třeba s Kováčem, ale teď se mu nedaří, nemá podporu fanoušků a "stará škola" Frťala ho jednoznačně předčil. A teď se ukazuje v plné kráse, co je za charakter. A hezký to není.

Reagovat
Lemond Laws

No s tím nadějným trenérem taky nevím..

Přes známosti dělal asistenta v Liberci a Ružomberoku.

Pak nechápu jak se dostal z Ústí do Celje, kde vydržel 4 měsíce a byl vyhozenej...

A pak přišly ty Teplice, kde hrál o záchranu

Reagovat
Strakosha

Kováč je taky branej jako nadějný trenér a v CV má sestup s Opavou a baráž s Pardubicemi

Reagovat
Nieuwendyk

Kovis je ale náš. Ex hvězda Chelsea už není

Reagovat
Bucky

A to je ten nejzásadnější rozdíl. Kováč hraje za týmy, kde je cokoli jiného než sestup bráno jako úspěch, takže výsledky mu o hlavu nikdo neomlátí. Navíc vydělává skrz rozvoj mladých hráčů pro své kluby fůru peněz a to je taky super vlastnost. Kováč nespěchá, bere to postupně a sbírá zkušenosti. Jarošík tohle přeskočil a šel do Celje, kde si namlátil držku a po titulu zachraňovali ligu v baráži. Pak dostal šanci na restart v Prostějově a zase super krátká štace. Měl i trochu kliku, že dostal šanci v Teplicích a zhostil se toho slušně, Teplice měli materiál tak akorát na boj o záchranu a k těsné záchraně je dvakrát dovedl (i když v druhé sezóně už je tam dotlačil Frťala). Frťala ale pak ukázal, že se i s takovým týmem dají uhrát lepší výsledky. No a po Celje udělal Jarošík další kariérní chybu a šel do Orenburgu, kde si zkurvil PR, fotbalově vyhořel a ať byl důvod jakýkoli, pakoval se z klubu v podstatě "po pár dnech". Kdyby měl aspoň špetku pokory a rozumu co Kováč, mohl by být taky miláčkem fanoušků a médií. Takhle mu nezbývá nic jiného než plivat na všechny ostatní, aby si chránil své chatrné ego.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

BAN

Reagovat
John Obi Mikel

Odhlédnu od toho jeho nesmyslu s Ruskem, ale ty vole, co to mele o těch Teplicích .

Reagovat
db18

Budget Robertson.

Reagovat
ACSeRw!n

bude vic na ocich na Benficu to nebylo no, to byl od jejiho vedeni totalni ulet

Reagovat
smetos

Jestli Bayern podrzi Tuchela, tak tady za pul roku vsem zavre usta

Reagovat
kilobyte

Jurásek?

Reagovat
Salfovic

O jeho odvolání ve vedení Bayernu nikdo ani neuvažuje.

Reagovat
Gimme

Shoří

Reagovat
Rezan

Může mi někdo, kdo sleduje Benfiku napsat, co se stalo, že se neprosadil? Když ho kupovali, byla diskuze plná toho, jak má jistej základ.

Reagovat
meno

První zápas odehrál celej, ale prohráli 3:2. Pak zranění, během kterého Benfica vyhrála skoro všechny zápasy, tak asi nemá kouč, co proč sahat do sestavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele