Juanlu: Nemyslím si, že je třeba nějak moc slavit

04.10.2011, 18:57
Aktuality
Před dvěma týdny se v souvislosti s největším překvapením začátku nové sezony Primera Division mluvilo o Betisu, nyní je vše trochu jinak a odborníky a fanoušky nejvíce překvapuje Levante. Valencijský klub se společně s Barcelonou dělí o první místo tabulky...

Betis po čtyřech výhrách dvakrát zaváhal a jednou v tom mělo prsty právě Levante, které si ze Sevilly v neděli odvezlo výhru 1:0. Úspěšně tak navázalo na předchozí tři vítězství, která následovala po dvou remízách.

Celek, jenž byl před rokem pasován na největšího aspiranta na sestup, tak posbíral ze šesti zápasů už čtrnáct bodů, za Barcelonou je jenom vinou horšího skóre.

"Fanoušci jsou v euforii, ale jestli se za více než sto let stalo něco takového vůbec poprvé, nemyslím si, že se to bude nějak moc často opakovat," reaguje autor jediné branky z duelu s Betisem Juanlu na fakt, že Levante se po onom utkání vůbec poprvé ve své historii vyhřívalo na čele tabulky Primera Division.

"Tajemství je ve skromnosti, tvrdé práci a pomoci spoluhráčů. Kdybychom řekli, že budeme bojovat o evropské poháry, podrazili bychom si nohy. To není část tabulky, v níž se máme pohybovat, nebudeme bojovat o čelní pozice. Věci jdou skvěle, na pořadí jsem se díval několikrát, ale nemyslím si, že je třeba nějak moc slavit. Důležité je, že máme k dobru body, které se budou počítat ve chvíli, kdy na nás přijde krize," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Filipow

Doufám, že se Levante bude držet na špici a třeba se dostane do Evropské ligy. Bylo by to krásné.

Reagovat
FC Porto FC

Super tým

Reagovat
ryzskej

Dlouho předlouho jim fandím, fandil jsem jim vždycky, když postoupili ze SD do PD a poté spadli.. Toto je krása

Reagovat
HSV1887

Dlouhodobý fanoušek :)

Reagovat
ryzskej

taktak :) oblíbil sem si je snad z fify 04 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle! Jednoduše: Valencia má dva nejsympatičtější kluby Španělska

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Josifek

Reagovat
ryzskej

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Filip12

Malága

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si určitě ten super "fanoušek" kterej teď fandí Man Shity, PSG, Anzhi a Malaze. Tyhle kluby totálně kazí fotbal!

Reagovat
Robbie

kazí fotbal ? to je přehnané slovo jen se snaží udělat vetší konkurenci

Reagovat
FC Porto FC

Ty tým fotbal nekazí ale jejich majitelé ano

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

mě malaga nevadí a že kazí fotbal to je pěkná blbost protože týmy jako sou chelsea , man city , anzhi, malaga , dělají fotbal lepší zlepší se kvalita ligy a u PSG to vůbec nechápu dyt je to tradiční klub ve francii a je to jedině dobře protože francouzský fotbal jde s prominutím do prdele a za chvíli by se před něj dostalo portugalsko , rusko , ukrajina . Rusko je stejně jednou předběhne to je jasné ta liga se hrozně zlepšuje a do 5.let je před francii a itálií . Malaga zase zvedá konkurenci týmům jako sou real s barcelonou aby je mohla dostihnout a do par let titul vyhrají . man city a chelsea dělají PL o dost zábavnější kdy PL hrálo tolik skvělýcch týmů jako ted . myslím že všechny týmy jdou dobrou cestou . Ja mam nejraději malagu

Reagovat
smazaný uživatel

Levante mi nijak nevadí, taky jsem s tímto mužstvem hrál kdysi ve fifě a celkem sem si ho oblíbil...Příjemný oživení pro PD, uvidíme, jak dlouho jim ta euforie vydrží...Takovej Racing, Osasuna nebo Granada ať spadnou, tyto mužstva mi vůbec chybět nebudou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele