Juanitův agent o zájmu Newcastlu neví, první slovo má Betis

24.12.2008, 12:49
Aktuality
Juanito se do Anglie v zimě zřejmě stěhovat nebude. O obránce Betisu má údajně zájem Newcastle a hráče by v zimě rád získal do svých služeb, Juanitův agent Tente Sanchez ale o něčem podobném nic neví...

"Ke mně se nedostalo vůbec nic. Pokud něco přijde, bude muset zájemce jednat s Betisem, protože to s ním má Juanito smlouvu," řekl Sanchez.

Juanito se v následujících týdnech možná stane hodně žádaným zbožím, 32letému obránci totiž v Betisu na konci sezony vyprší smlouva a zatím to nevypadá, že by v nejbližší době mělo dojít k jejímu prodloužení. Sám hráč dává přednost Betisu, ten bude mít v jednáních první slovo i podle Sancheze.

"Nebudeme se snažit dosáhnout dohody s nikým do té doby, dokud vše nevyřešíme s Betisem. Pokud nedojde k prodloužení smlouvy, otevřou se jiné možnosti, o nichž budu mluvit až příští rok. Jestli ho někdo chce teď, má to relativně snadné - musí kontaktovat Betis. Už jsme měli schůzku a na začátku ledna si ke stolu sedneme znovu, abychom zjistili, jaká je situace. Hlavní představou je dohodnout se na tom, co bude pro obě strany nejlepší," dodal Sanchez v rozhovoru pro Diario de Sevilla.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem,naco by Newcastlu v ich momentalnej situacii bol,na stoperovi maju plno,to vidno uz na tom ze kapitan Anglickej U21 Taylor vysedava na lavicke...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu proc Taylor sedi na lavicce,podle me byl blbej nakup Collociniho zato Bassong je super posila.Takze stoperska dvojice urcite Bassong-Taylor

Reagovat
$dolar$

Collocini je vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

no vies,Collocini sa skvele zohral s Bassongom a preto je Taylor na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini a blbý nákup?? Tak to ani v nejmenším. Naopak bych řekl, že jeden z nejlepších tahů za poslední léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas Gutterez takisto

Reagovat
soukup

Coloccini měl pěkně zůstat na Riazoru, u nás by hrál o Uefu, u strak hraje o záchranu, ale stoper je to vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Straky sa uz za moment budu pohybovat vylucne v prvej polovicy tabulky

Reagovat
$dolar$

Taky to moc nechapu, obrancu maji dost Treba se chysta nekdo odejit, ale kazdopadne Juanito je dobry

Reagovat
Dubov

Podle mě to bude kachna, k čemu by nám byl, obránců máme dost

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojica Taylor(Bassong)-Coloccini je na Newcastle silná...

Reagovat
smazaný uživatel

newcastl by mel hlavne zmenit zaalohu jestli udrzej owna tak utok je s martinsem vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

především by měli zlepšit defensivu je kostrbatá a dostává laciné góly colocini si ještě asi nezvyk na ostrovní fotbal,bo je na něm vidět nervozita při každém zápase!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele