Juanfran zůstane v Atléticu, brzy podepíše nový kontrakt

06.04.2018, 13:43
Aktuality
Na další sezony v dresu Atlética Madrid se pomalu těší Juanfran. Třiatřicetiletému obránci běží v hlavním městě Španělska smlouva jen do června letošního roku, s vedením je ovšem domluven na podmínkách nového kontraktu a už hodně brzy bude vše také podepsáno...

Juanfran přišel do Atlética v lednu 2011 z Osasuny a byl i u triumfu klubu ve španělské lize. Dlouhodobě patřil do základní sestavy a pravidelně dostával pozvánky do národního týmu.

"Budu pokračovat v Atléticu. Už chybí vše jen podepsat a k tomu dojde už hodně brzy," nechal se slyšet Juanfran.

Juanfran měl letos zdravotní problémy a na pravém okraji obrany Atlética se častěji objevoval Šime Vrsaljko. Naposledy měl Juanfran potíže svalového charakteru, nyní je ovšem fit, včera odehrál celé první čtvrtfinále Evropské ligy proti Sportingu a nyní vyhlíží víkendové madridské derby s Realem.

"Derby je vždycky velmi zvláštní zápas. Dáme do utkání svá srdce a budeme hrát na výhru, abychom odskočili od třetího místa a mohli se více věnovat tomu, jak si vede Barcelona. Jestli prohrajeme, zůstaneme druzí. Jsme vítězové," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
ttopi

Už má zuby?

Reagovat
ttopi

Sorry, spletl jsem si ho Godínem

Reagovat
ADM
Reagovat
kattos

A přesně po téhle sezoně výkonostně brutálně spadne

Reagovat
Kluivert9

Už se stalo.

Reagovat
tomasinho

Gimenez už podepsal?

Reagovat
andycek1

Bolo mi ho ľúto po tej nepremenenej penalte vo finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole já třeba každej zápas co ho vidím trnu aby nedostal na hřišti infarkt. Vždyť vypadá strašně nemocně....

Reagovat
Firkraag

Jo, si vůbec člověk říká, jak to, že je to profi sportovec a on pak předvádí skvělé výkony, přitom působí, že se rozpadne na prach

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele