Juanfran může pokračovat v Atléticu, dostal nabídku nového kontraktu

15.04.2019, 13:53
Aktuality
Defenzíva Atlética Madrid v průběhu nadcházejících měsíců projde značnou obměnou a je otázkou, zda bude v hlavním městě pokračovat například Juanfran. Už čtyřiatřicetiletý krajní obránce má kontrakt do konce června a vedení mu nabídlo prodloužení o dalších dvanáct měsíců, fotbalista si ale nechá vše v klidu projít hlavou...

"Dostal jsem nabídku nové smlouvy, ale rozhodnutí musím odložit," oznámil Juanfran.

"V tuto chvíli je důležitý tým, je třeba dokončit sezonu co nejlépe," dodal.

Juanfran přišel do Atlética v lednu 2011 z Osasuny a v Madridu zažil skvělé roky, během nichž se spoluhráči vybojoval hned několik trofejí včetně jednoho španělského titulu. Výkony mu vynesly rovněž pozvánky do španělské reprezentace, za níž odehrál 22 utkání.

"Atlético mi touto nabídkou projevilo obrovskou důvěru, ovšem podobná rozhodnutí nejsou snadná, před rozhodnutím si promluvím se svojí rodinou," vysvětlil Juanfran svůj současný postoj.

Trenér Diego Simeone udělal z defenzívy hlavní přednost svého týmu a už nyní je jasné, že klub v létě opustí Lucas Hernández (Bayern). Končící smlouvu zřejmě neprodlouží Diego Godín a hodně se spekuluje i o odchodu Filipeho Luíse.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Pesojen

pro Chuana Frana

Reagovat
junglist

*Chujana Frana

Reagovat
PBLead

*Hvan-Fuana

Reagovat
Tywin Lannister

Atletico pujde podle mě herně a hlavně výsledkově hodně dolů. Tým , který je založen na superpevný defenzivě a agresivním napadání. Už několik let top 3, ne-li vůbec nejlepší defenzivní hru na světě. A teď se jim ta skvěle sehraná obrana brutálně rozpadá. Ano, z velký části je to dané Simeonem, kterej je zkrátka co se týče defenzivy taktickej génius, ale taky tím, že ti hráči byli prostě top na svým postu

Jenže ti hráči stárnou, z té defenzivy Hernandez přestup, Godin taky asi končí a i kdyby ne, tak má tak 2 roky akt.kariéry, Luiz a Juanfran 35 let, což je prostě na krajní beky už opravdu požehnanej věk a taky mají tak rok, max dva. Jedinej Gimenez je v tuhle chvíli hráč, který má na to hrát v top týmu a není už věkově či herně za zenitem

Atléti vždycky uměli skvěle nahrazovat hráče, ale tohle je podle mě hodně semele

Reagovat
smazaný uživatel

..koľko zápasov chýbali Godin, Luis, Arias, koľko toho nahral Lucas?! v Atleticu týmto systémom hrajú všetci, takze myslím, že sa nič mimoriadne nestane..zmenu bolo treba a je najvyšší čas, dôležité je aby ostali thomas, rodrigo, saul, ostatní sú nahraditeľný

Reagovat
Jordi Alba

Kým se nahradí Oblak?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Atleti tohle umí. Nahradili Courtoise i de Geu

Reagovat
smazaný uživatel

..presne na toto som myslel a rovnako nahradia aj godina a spol.

Reagovat
El-Pistolero-68

Thomas a Rodri ze jsou nahraditelni? To bych spis vedle Saula jmenoval Oblaka s Kokem. A Griezze, samozrejme.

Reagovat
El-Pistolero-68

*nenahraditelni

Reagovat
smazaný uživatel

..neviem či sleduješ atletico pozorne ale koke je momentálne úplne mimo..Grizi príchodom Moratu išiel neskutočne dole..celá defenziva je založená na systéme, nie na jednotlivcoch, preto si myslím, že či hrá ten alebo ten, v podstate si to ani nevsimneš..napr. s celtou hrali vzadu moya a montero, a úplne s prehľadom ďalšia 0 pre oblaka..partey a rodrigo však vyhrávajú súboje, sú mladí, treba ich udržať..na druhej strane vôbec by mi nevadilo keby odišli Lemar, vitolo a correa, chalani proste nemajú kvalitu ..kvalitu urobiť niečo viac, rozhodnúť zápas, strhnúť to keď sa nedarí..

Reagovat
9augi9

Vitolo, Lemar, a Correa že nie sú kvalitní hráči? Sú ale utopili sa v Simeoneho systéme, pod ním sa žiadne krídlo nepresadilo, čo si pamätám.

Reagovat
Raul=Real

presne tak... Doplacaju na Simeoneho styl... Mal by uz odist, Atletiko dostal takmer na úplný vrchol ale uz ho nema ako posunut dalej kedze si ide vkuse svoju taktiku

Reagovat
Raul=Real

*samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar že nemá kvalitu, lol, itchy21 ví o fotbale hrozný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

..čítaj pozorne ty šašo, napísal som, že nemá kvalitu urobiť niečo viac, strhnúť zápas keď sa nedarí ..skús mi ukázať teda zapas kedy pomohol tímu,gól dal len v jednom zápase tejto sezóny..a to stál 70 mega ..jasnee, teraz budeš drístať že za to môže cholo a podobné kecy, pravdou však je že ofenzívny hráč ktorý má kvalitu dokáže niečo viac..

Reagovat
vladino10

Reagovat
Phillipinho

Oblak-Rodri-Thomas-Koke-Saul-Griezmann snad zustavaji. A to je nejdulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Irek

Naprosto souhlasím !!! Ale zeptám se jinak...

Jak nahradí Simeoneho? Ten také co nevidět půjde o stadión dál...

Reagovat
Phillipinho

Coze

Reagovat
Irek

Pořád se spekuluje, že Simeone má zájem jít do Interu...

Reagovat
Phillipinho

Po tom co mu Atletico nasypalo balik a udelalo z nej nejlip vydelavajiciho trenera sveta, tak se asi nikam nepohrne

Reagovat
Irek

No když myslíš ;) nedivil bych se, kdyby po letech top práce pro atlety šel za lepším ;)

Reagovat
Raul=Real

Cholo uz súčasne atletiko len brzdi, uz ho nema kam posunut svojou taktikou

Reagovat
Phillipinho

Ta obmena stejne jednou prijit musela. Penez je dost, ted je jenom dt za vhodny hrace. Prvni posilou do obrany by mel byt Telles. Uvidime co dal, misto Godina by udajne chteli Diase z Benfiky, to by mohla byt slusna trefa, ackolic pekne draha.

Reagovat
Phillipinho

A ja jsem pro, aby tahle stara garda skoncila. Az na Godina na to uz nemaji, proto musi odejit.

Reagovat
Generalní Gladiator

Messi zíra bude a uplakaná špína konečně dneska zmizela z play off s debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

I De Jong nejspíš bude na Juve.

Reagovat
CHONG

Ta zmizí až po semifinále s Live

Reagovat
technecium

Měl na mysli Plzeň, bych řekl

Reagovat
CHONG

A já mám zase na mysli Barcelonu, bych řekl

Reagovat
technecium

Na to ti sere pes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele