JUAN: PUSŤTE MĚ DO MILÁNA

26.03.2007, 11:45
Aktuality
Juan Silveira dos Santos je připraven opustit Leverkusen. Brazilský reprezentační obránce má namířeno do Itálie, nikoliv však do AS Řím, jak nedávno naznačil sportovní ředitel Rudi Völler, ale do milánského AC...

"Mým velkým snem je přestoupit do AC Milán. Je to velký klub, skutečně ten nejlepší," prohlásil 27letý obránce, který o víkendu pečetil vítězství brazilského národního týmu v přátelském utkání s Chile (4:0).

Hlavním důvodem Juanova rozhodnutí je široká základna brazilských fotbalistů na San Siru. Červenočerný dres již teď oblékají Dida, Cafu, Kaka, Serginho, Ronaldo a Ricardo Oliveira a obránce Leverkusenu by jejich řady rád rozšířil.

"Je to tým spojený s Brazilci a vy můžete vidět, jak se snaží dostat na vítěznou vlnu daleko lépe než Real Madrid," přirovnává Juan AC Milán k dalšímu evropskému velkoklubu, v němž mají Brazilci početné zastoupení.

Juan přišel do Leverkusenu v roce 2002 za 3,5 milionu dolarů z Flamenga. V Bay Areně má smlouvu ještě na dva roky, těžko ale očekávat, že jí skutečně dodrží. "Jsme si jistí tím, že o něho přijdeme. Zatím to ještě není oficiální, ale je hodně pravděpodobné, že odejde do AS Řím nebo jiného jihoevropského klubu," přiznal nedávno sportovní ředitel německého klubu Rudi Völler.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*mirror

a jejej...další brazilský hráč...no tak to asi nebude dobré...ještě příjde Ze Roberto...aspon by byla náhrada za Cafua

FORZA MILAN

Reagovat
HOST*inzaghi

¨no te sice fajn, že budeme mít brazilské ACéčko, ale nemělo by se zapomínat na kvótu o počtě neEvropánů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kaká do Realu a je po problému ne?

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*nesta

Vsetkeho vela skodi, aj vela Brazilcov v jednom time. Na co im je este Ze Roberto??? Na transferlistinu by mali ist Serginho, Cafu, Oliveira a tiez Simic, Boriello! Radsej by som sa popozeral po talianskych mladych hracoch (potvrdzuje to aj pravidlo o obmedzeni hracov)!

Reagovat
Shevchenko

ON? Za co?

Reagovat
Shevchenko

Ikdyž kolik mu je? Jako stoper možná jo, ale hlavně ne Zé Roberta!

Reagovat
sansiro

Juan by byl dobrou posilou, stejně jako Ronaldinho Ze Roberta nebrat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele