Juan Pablo Angel: 12 miliónů

29.04.2002, 12:03
Aktuality
Aston Villa ocenila kolumbijského útočníka Juana Pabla Angela na 12 miliónů liber. Vedení očekává, že Angle v létě z klubu odejde, zájemce ale bude muset zaplatit nejméně tuto sumu. Sám Angel nechává rozhodnutí o své budoucnosti až na konec sezóny. Jestli ale bude chtít odejít a nikdo za něj těch 12 miliónů nedá, pak bude mít smůlu a bude muset ve Ville zůstat. Manažer Graham Taylor řekl: "Když nedostaneme peníze, které chceme, pak Juan, ať chce nebo ne, ve Ville zůstane. Já ale nechci, aby tady byl proto, že musí, ale proto, že chce. On tady ale zůstat nechce, to všichni víme. Přesto ale doufám, že ještě změní názor. Juan ale musí pochopit, že když za něj Villa dala 12 miliónů liber a nechce, aby odešel, pak ho za menší peníze rozhodně nepustí."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele