Jsme ve fakt špatné pozici, ale nevzdáváme se, řekl slávista Traoré

21.10.2021, 23:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Anetis92

Letos ta Slavie dělá strašnou ostudu českýmu fotbalu.

Ať se vrátí do formy z minulých sezon a nahraje aspoň nějakej koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii se stalo to co se Spartě stává x let po sobe a to hromada zraněných hráčů a už jsou v z toho v prdeli....plus mi prijde, ze nejak vypršelo kouzlo Trpisaka

Reagovat
Rišan

Nezávisle na tom co se děje ve Slávii od hanebného zápasu v Glasgowě je prohra v Izraeli pro ni zřejmě povinná! Nejvíc mi ovšem vadí jak rychle zdejší "fandové" hodí přes palubu klub, který předtím táhl celý český (a nejen klubový) fotbal, to se týkalo před Slávií i Plzně. Naopak Spartě je již řadu let mezi nimi věnována výsledkům i mizerným poměrům v klubu naprosto nepřiměřená přízeň!

Reagovat
Walzer

Dnešní lidstvo si hrozně rychle zvykne na to, že pokud jednu sezonu tým hraje vyrovnaný zápas s Barcelonou a jinými věhlasnými kluby, a pak takový výkon následuje ještě další 3 roky, tak je to najednou standart, který pokud se poruší a tolika se nedaří, tak je to najednou ostuda atd..

Fotbalové výkony týmů jdou nahoru a dolu. Vsadím se, že spousta lidí si mysleli, že Slávie teď bude vyhrávat titul v České lize každý rok, a že je to povinnost a nic jiného se nebere.

Týmy se mění situace se mění a nemůže se pořád dařit. Fanoušci by měli být vděční za to, co jim tým těch několik let zpětně ukázal. Ne vždy je posvícení a každou sezónu se nemůže vyhrávat. Miluju tyto "fanoušky úspěchu"...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele