Jsme v krizi, přiznal Veh

07.10.2007, 13:25
Aktuality
Stuttgart loni vyhrál německý titul a velké věci se od něco očekávaly i letos, úvod sezony ale VfB vůbec nevyšel. Tým vedený trenérem Arminem Vehem je v bundesligové tabulce až na dvanácté příčce a ještě hůře to s ním vypadá v Lize mistrů...

Stuttgart v prestižní klubové soutěži podlehl Glasgow Rangers i Barceloně a s nula body se mu hodně vzdálil vysněný postup mezi nejlepších šestnáct klubů Evropy. Německý mistr se trápí také v domácí soutěži a po prohře na hřišti Hansy Rostock si reputaci nevylepšil ani včera, kdy doma podlehl 0:2 Hannoveru.

"Vůbec jsme se nedostali do zápasu. Naše koncentrace byla slabá, příliš slabá na to, abychom mohli vyhrát ligový zápas. Jsme v krizi, ale nikdo neukazuje prstem nebo neobviňuje Fernanda Meiru, byl to zkrátka reflex," prohlásil Veh.

Právě portugalský obránce Meira nese velký podíl na včerejší porážce. Již v sedmé minutě zastavil střelu jednoho z fotbalistů Hannoveru rukou a rozhodčí ho bez slitování vyloučil. Z následného pokutového kopu pak otevřel skóre Huszti.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Alves

livescore.com/default.dll/

Game?comp=holland1&game=208610

Reagovat
HOST*

no 7 golu za zapas to celkem ujde ,u nas to neda ani utocnik za 30 zapasu

Reagovat
HOST*rufus

je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné.

Reagovat
Slejdy

je to kapr ten Alves

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Heerenveen Alves

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele