Jsme na správné cestě, abychom se zachránili, řekl Liverani

20.11.2019, 21:39
Aktuality
Lecce se jakožto nováček italské nejvyšší soutěže pohybuje těsně nad sestupovým pásmem, načež bývá označováno za jednoho z aspirantů na sestup. Kouč Fabio Liverani ale věří, že jeho tým se mezi elitou dokáže udržet...

Bývalý záložník se na lavičku Lecce posadil před více než dvěma lety, načež s ním postoupil do Serie B a během uplynulého ročníku dokázal mužstvo po osmi letech vrátit mezi elitu.

Na poli italské první ligy se však nováčkovi zatím příliš nedaří, když po dvanácti kolech má na svém kontě 10 bodů, načež se drží o pouhý bod nad sestupovým pásmem.

Během posledních pěti kol Serie A však Lecce hned čtyřikrát bodovalo, a přestože pokaždé zaznamenalo pouze bod za remízu, jde podle kouče Fabia Liveraniho správným směrem. "Odehráli jsme dobré zápasy. Chceme změnit negativní názory," prohlásil Liverani.

"Jsme na správné cestě, abychom se dokázali zachránit. Musíme pokračovat v nastaveném trendu. Závěrečných pět zápasů tohoto roku nám ukáže, jak na tom jsme, a kde potřebujeme posílit," uvedl 43letý kouč, jehož tým po reprezentační pauze doma hostí Cagliari Calcio.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
rel7

ten se nám teda zakulatil, vypadá jak nějakej dědula a ono mu je teprve 43

Reagovat
Recoba Inter

no počkáme si jak budeš vypadat po 40tce ty

Reagovat
rel7

to bych se opravdu nebál

Reagovat
Josifek

Jsem si právě říkal, že ho podle jména ještě pamatuju a přišlo mi, že to je tak padesátník dle fotky

Reagovat
rel7

já si ho také pamatuji, proto mě překvapilo jak vypadá, druhý Mido

Reagovat
Zark

nj, ale jak mu to trénuje to je vec druhá

Reagovat
cink

jsem zvedav. urcite na papire nejslabsi tym

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele