Jsem velmi, velmi šťastný, řekl Soler po podpisu nové smlouvy

18.12.2019, 13:52
Aktuality
Valencia před týdnem postoupila do osmifinále Ligy mistrů a důvod k radosti svým fanouškům zavdala také včera. Nový kontrakt se španělským klubem podepsal Carlos Soler, dvaadvacetiletý záložník se Netopýrům upsal do června 2023 a díky vysoké výstupní klauzuli minimálně na několik měsíců ukončil spekulace o možném odchodu z Mestally...

Soler patří do prvního týmu Valencie od sezony 2016/2017 a dřívější kontrakt mu běžel do léta 2021, jeho součástí pak byla výstupní klauzule nastavená na 80 milionů eur. Nová smlouva je o 24 měsíců delší a nápadníky má odradit suma 150 milionů eur, mezi zájemci byly Tottenham nebo Manchester United.

"Jsem velmi, velmi šťastný, vždycky jsem chtěl pokračovat v klubu mého života, v němž působím od svých sedmi let. Jsem nedočkavý a hodlám pokračovat do roku 2023," řekl Soler po podpisu nové smlouvy.

"Obě strany chtěly od začátku pokračovat, já chtěl zůstat a Valencia na mě sází. Teď je to oficiální, ale jednali jsme už nějakou dobu a bylo to velmi jednoduché. Setrvání bylo vždycky mojí první volbou, ve Valencii jsem se narodil a pochází odtud celá moje rodina," dodal.

Valencia loni vybojovala účast v Lize mistrů a v základní skupině uspěla, minulý týden vyhrála na půdě Ajaxu a v osmifinále bude měřit síly s Atalantou. Rozjíždí se i ve španělské nejvyšší soutěži a v neděli měla na dosah triumf nad Realem Madrid.

"Valencia je špičkovým evropským klubem a pro hráče je velmi důležité za takový tým hrát. Postoupili jsme mezi nejlepších šestnáct v Lize mistrů a fotbalisté chtějí nastupovat k těm nejdůležitějším zápasům, hrát největší soutěže a v tomto ohledu pro mě není lepšího klubu, než Valencia," zakončil.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
netopier

Reagovat
aurelio

Mohol by byt nahradou za Pareja. Na kridle je Ferran daleko pred nim

Reagovat
Beči

Taky bych ho viděl spíš uprostřed nebo pod hrotem, než na křídle. Schopnosti na to má. A jak říkáš, Torres se na tu pozici hodí mnohem lépe a hraje tam dobře.

Reagovat
Woyta

Jen to prosím ne! Soler ja výborný křídelník ale kdykoliv, kdy musel zaskočit ve středu pole, byla to dost bída.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ích štýl hry alá getafe...

Reagovat
Zark
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Kongo

Torres má našlápnuto na velikou kariéru, jen aby nám ho někdo nesebral.

Reagovat
Kongo

To měla být reakce na aurelia

Reagovat
aurelio

Na svoj vek je skvelý, veď už teraz okolo neho krúžia veľkokluby. Ale tak či tak, Soler mi príde na krídlo dosť pomalý a málo dynamický, s takým myslením a kopacou technikou mu to bude viac sedieť v strede ihriska. Stále tvrdím, že na Pareja sa nedá spoľahnúť. Má úžasné záblesky geniality, ale je to jednoducho strašný lajdák...

Reagovat
Kongo

Parejo nikdy nemůže být vůdce a nikdy nebude dělat dobrotu, když hra bude stát na něm. Je to hrozný lajdak a flegmatik.Stejny případ jako tehdy Banega.Oba skvělí fotbalisti, ale není na ně spoleh.

Reagovat
FC Porto FC

Ten neustalý hejt na Pareja už snad 6 let :D

Reagovat
Kongo

No, ho zachraňuje jen to, že na svůj postup střílí dost gólů,i když teda dost jich dá z penalt. Jenže jeho prvotní úkoly nejsou to, aby dával hromadu gólů, ale udržovat tempo hry a mít klid v rozehravce, což on rozhodně nemá. Ale i když ho tady pořád dost hejtim, tak ho jako hráče mám rád a jsem rád, že se mi podařilo v Německu s ním vyfotit.

Reagovat
smazaný uživatel

V jaké poloze?

Reagovat
Phillipinho

Praveze udrzuje tempo a ma klid v rozehravce. Parejo je fakt jeden z nejvic nedocenenych hracu soucasnosti. Neskutecny fakt

Reagovat
Frantszek

"Neskutečný fakt" Nový pojem

Reagovat
Phillipinho

Dekuji

Reagovat
Mass

Možná by nebyl, kdyby některý zápasy bez zájmu neodchodil.

Reagovat
Phillipinho

To se stalo naposled kdy? Protoze pod Marcelinem ani Celadesem nikdy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mass

Tak od kapitána týmu bys čekal víc zaujetí a týmovosti..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
lajka30

Včerejší trénink Barcelony měl předčasně opustit Arturo Vidal. Zkušený středopolař tak měl učinit poté, co se měl od trenéra Antonia Conteho dozvědět, že do večerního El Clásica s Realem Madrid nenastoupí v základní sestavě

Reagovat
LAM

Žeby vedení zapomělo o něčem informovat?

Reagovat
Chytrej Jenda

To mu jako Conte cinknul v půli tréninku z Milána?

Reagovat
Gazdo

Dobre a ako Conte vie kto nastupi v Clasicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediným správným vysvětlením je, že se autor moc neorientuje ve fotbalovém prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca nebo Inter.... čert to vem.. hlavně že udělal článek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele