Jsem vděčný za zájem Interu, prohlásil Robben

07.01.2019, 20:48
Aktuality
Arjen Robben po sezóně jakožto volný hráč opustí mnichovský Bayern, načež by se mohl přesunout do Itálie. Zde o jeho služby usiluje Inter Milán, nizozemský veterán si nechává otevřené dveře, ale za zájem milánského velkoklubu je vděčný...

Bývalý holandský reprezentant má za sebou hodně bohatou kariéru, kde vyjma domovského Groningenu vystřídal PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid a právě Bayern.

Nedávno však rodák z Bedumu uvedl, že letošní ročník je jeho posledním na Säbener Straße, načež se okamžitě začalo spekulovat, kam rychlonohý křídelník posléze zamíří.

Italská média přišla se zájmem Interu Milán, který má s angažováním podobných veteránů bohaté zkušenosti. "Jsem pyšný a šťastný, že se o mě zajímá takový klub. Uplynulých pár týdnů bylo poměrně náročných, zvláště pro mého otce, který je mým agentem, je však hezké slyšet, že kluby mají zájem," řekl Robben, jenž se chce rozhodnout později v sezóně.

"Pro mě zůstává budoucnost nadále otevřená, stále čekám. Chci se soustředit na to, abych se znovu vrátil do formy," uvedl 96násobný reprezentant Nizozemska. "Nevím, kdy přesně to bude, ale samozřejmě se musím rozhodnout. Nechci čekat do konce sezóny, protože mám rodinu, musím tak plánovat s větším předstihem," vysvětlil Robben své další kroky.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (38)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Ať jde radši do Eindhovenu nebo Groningenu a napodobí Kuyta.

Reagovat
papanegra

Reagovat
ED91

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
db18

Reagovat
Giginek

Kdyby nebyl furt zraněný tak mohl ještě v Bayernu zůstat alespoň na ten druhý poločas a tak. Robben je na tom lépe jak Ribery a o tom zase uvažují, že zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne. S jeho povahou nemůže zůstat jako bacup. Zase by rozesíral kabinu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Top hrac, nevim jak ted..ale cca 5 let zpet jak nasi obranu trhal na kousky.To dovedlo opravdu jen par hracu.Sel z nej neskutecnej strach.

Reagovat
Irek

Svého času to byla neskutečná letka... Ribery / Robben... Z leva/prava dokázali ždímat kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Alaba - Ribéry, Lahm - Robben, to byla křídla snů.

Reagovat
Irek

Proti tomu se dá jen těžko něco namítnout !!! ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Roky nezastavíš. Prejaví sa to dvomi spôsobmi.

Buď ideš s výkonnosťou dole, alebo si ten svoj štandard síce uhráš, ale polčas je tak akurát.

Reagovat
smazaný uživatel

on má svoji hru založenou na rychlosti o kterou už hodně přišel, nevim jestli pro něj Calcio bude to pravé ale v Interu může být mezi retardovanýma král

Reagovat
Han střelil první

Nepřišel.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Manik...

Serie A pro fotbalové důchodce ideální . A to má být řazena mezi nějaké TOP ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue 1, Eredivise či Liga NOS je kvalitnejšia?

Reagovat
Manik...

Tak v tomhle měřítku L1 asi jo, zbytek nejspíš ne, ale pokud vím, tak spousta fanoušků tu cpe SA před Bundesligu, kolikrát i PL a dokonce PD

Reagovat
smazaný uživatel

Se podívej na Pirla když byl v Juve a kolik mu bylo... Furt dokazoval že do starého železa nepatří a spoustu mladých nedokázalo to co on a i dnes není skoro nikdo kdo by se mu rovnal. Věk nic neznamená viz. Ronaldo a mnoho dalších hráčů. Ale některým lidem to prostě nevysvětliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vek nič neznamená u pár jedincov z ročníka.

Poznám chlapíka , má tak 80 plus nejaký rôčik a ešte veselo šoféruje . Väčšina jeho vrstovníkov je už pod drnom a tých pár, čo ešte žijú, chodí buď o paličke, alebo o dvoch v horšom prípade..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Tak Pirlo je hodně pán. Ale pořád to nepopírá to, že do SA lezou jen dědci dohrát. To o lize dost vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen? Se podívej jak omladily ostatní týmy.

Reagovat
Ross Geller

Co to plácáš, vždyt v Serii A hraje nejlepší hráč světa.

Reagovat
Le Gunner

OT: Není tu žádný aktuální článek v BL sekci, tak napíšu do několika nejčerstvějších.

Známý slaví 30 a chtěli bychom mu s kamarády dát zájezd na Borussii Dortmund. Termínově nám nejlépe vychází, kdyby se jelo na zápas s Wolfsburgem, 30. března. Potřeboval bych poradit, kde a jak koupit lístky, jestli má někdo zkušenosti... Případně poradit nějaký hotel, přespávalo by se v Dortmundu jednu noc.

Jeli bychom autem a stravu si obstaráme. Jednalo by se o 4-5 lístků (pravděpodobně 4) a zmíněnou jednu noc (ze 30. na 31.). Je to dárek k narozeninám, takže finance moc roli nehrají, ale samozřejmě čím levněji, tím lépe (to se týká především toho ubytování). Jakékoliv rady, zkušenosti nebo tipy s podobnou situací moc uvítám, předem děkuji za jakékoliv odkázání.

Reagovat
Seydou Doumbia

asi ti neporadím, ale má teda dobré kamarády

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji Booking.com na rezervaci hotelů. Dají se tam sehnat neskutečně zajímavé ceny hotelů. Bohužel lístky občas kupuji na Viagogo.com Jsou dražší, ale systém funguje. A lístky fak dostaneš. Více krát ověřeno.

Reagovat
Le Gunner

Na booking.com jsem přišel a viagogo taky našel, přišli mi ty lístky dražší, ale zase dobré reference... Takže o tom asi žádná. Díky moc za rady!

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej cenu lístků z Viagogo a některých fotbalových cestovek.. U těch cestovek máš 100% záruku, že ti vstupenky bez problému přijdou. U toho Viagogo těžko říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Přes ofiko stránky je to nejlevnější, ale to se dá těžko sehnat. Pro jednoho max. dva ještě možná ano, ale asi těžko místa vedle sebe. Já bych doporučil nějakou tu cestovku, která ti dokáže sehnat vstupenky vedle sebe bez problému a cenově je to sice dažší než přes ty ofiko stránky BVB, ale ceny porovnatelné s Viagogo.

Reagovat
Le Gunner

Díky.

Reagovat
andycek1

Ja som bol Gelsenkirchen úplná paráda na HSV a prehliadka Westfalenu bola krása. Bývali sme cez airbnb. V meste jazdí električka v meste pod zemou. Určite choď po meste do kostolov, Westfalen, dá sa pochodit celé mesto na 2 dni v klude, tour si zabookuj dopredu

Reagovat
db18

Benji do Bayernu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele