Jsem v Celtě velmi šťastný, zdůvodnil Aspas podpis nové smlouvy

18.04.2019, 19:49
Aktuality
Iago Aspas je klíčovým hráčem Celty Vigo a platit to bude rovněž v nadcházejících sezonách. Španělský útočník ignoruje spekulace o zájmu jiných klubů, o transfer jinam nestojí a důkazem je nový kontrakt, galicijskému celku se včera upsal až do června 2023...

31letý Aspas je se 126 trefami nejlepším střelcem v historii Celty a na svém kontě má 292 startů, v tomto ohledu mu patří devátá pozice klubových tabulek. Během své kariéry oblékal rovněž dresy Liverpoolu a Sevilly.

"Jsem velmi šťastný, že budu i nadále vytvářet historii tohoto klubu, chtěl jsem zde pokračovat a rád bych poděkoval vedení. Chci nadále překonávat nejrůznější rekordy, proto jsem také podepsal tenhle kontrakt na čtyři roky. Chci nadále nastupovat ke spoustě zápasů," nastínil Aspas své budoucí cíle.

"Nikdy to pro mě nebylo snadné. Vždycky jsem říkal, že toto je můj klub. Jsem zde doma, mám tady rodinu a kamarády a to je po mě velmi důležité. Vždycky zde byly nějaké nabídky a jsem si jistý, že spekulace budou pokračovat, tímto prodloužením bych ale rád zavřel spekulacím dveře, v Celtě jsem velmi šťastný," dodal.

Aspas měl od přelomu prosince a ledna problémy s lýtkem, v únoru si navíc zranění obnovil a přišel o spoustu zápasů. V probíhajícím ligovém ročníku nastoupil k 21 duelům a dal 15 branek. Od uzdravení se ve třech utkáních trefil pětkrát a klub bude jeho gólové příspěvky potřebovat i nadále, Celta se totiž trápí a je na první nesestupové příčce tabulky, na osmnáctý Valladolid má k dobru jen jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Pro Celtu naprosto nepostradatelný hráč, ale stejně by mě zajímalo, jak by se mu dařilo u nás, kdyby vloni v létě přestoupil.

Reagovat
REPLIKATOR

Bude šťastný i ve druhé lize?

Reagovat
r3

To sa nestane.

Reagovat
Kily

Reagovat
santini

už tam s Celtou bol a prežil to

Reagovat
Phillipinho

Bude

Reagovat
Pipo123

Zápas proti Villarrealu bol neskutočný, prehrávali 0:2 a dokázali otočiť, Aspas nastúpil do zápasu aj napriek zraneniu, dal dva góly, na konci keď ho vystriedali tak mu tlieskal celý štadión a on sa rozplakal, ten team sa v tom momente neskutočne stmelil, musia sa zachrániť. Bolo vidieť na hráčoch ako im záleží na Celte

Reagovat
santini

tak niekedy sa šťastie otočí na jednu stranu, inokedy na druhú.. v Huesce sme na začiatku druhého polčasu viedli už o dva góly a napokon sme zachraňovali aspoň jeden. Iago je dušou tímu, škoda, že asi takou jedinou ozajstnou. Stačí, že nastúpi a team chemistry je zrazu o 100% vyššie. potrebovali by sme viac takých hráčov. Som zvedavý, či sa zachránime, šance vidím za 60:40 že áno. Celta ale nie je len o hráčoch - je to viac-menej rodinný/tradičný klub a fanúšikovia sú tiež veľmi oddaní - vedia podporiť svoj team aj v nepriaznivých časoch. Pamätám sa, keď sme pár rokov dozadu v poslednom kole vyhrali nad Espanyolom a v hodine dvanástej sa zachránili. Oslavy na Balaidose boli väčšie ako majstrovské niekde na Nou Campe Som rád, že sa mi tento rok podarilo zavítať do tohto mesta a samozrejme aj na štadión. Budúcu sezónu by som tiež rád šiel - v ideálnom prípade na zápas primera division

Reagovat
FC Porto FC

Tak kdo sem dá ten song..... :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele