Jsem šťastný, splnil se mi další sen, prohlásil Zaniolo

19.11.2019, 12:08
Aktuality
Itálie má za sebou vydařenou kvalifikaci o postup na ME 2020, na čemž se podílel i Nicolò Zaniolo. Mladý ofenzivní hráč AS Řím ve včerejším zápase proti Aménii vstřelil první góly v reprezentaci, čímž si splnil sen...

Bývalý mládežnický hráč Interu Milán nebo Fiorentiny přišel do AS Řím před startem minulého ročníku a postupně se zařazuje mezi důležité hráče ambiciózního mužstva.

Zaniolo se tím dostal i do reprezentace, za kterou v kvalifikaci o postup na ME 2020 zasáhl do pěti utkání, přičemž v tom posledním proti Arménii zaznamenal za Itálii první góly.

Rodák z Massy se stal ve věku 20 let a 139 dnů nejmladším střelcem italské reprezentace z AS Řím, když předčil bývalého kapitána Daniela De Rossiho. "Je to pro mě splněný sen a doufám, že v létě přidám další góly," řekl Zaniolo směrem k nadcházejícímu mistrovství Evropy.

"Jsem šťastný, že se mi povedlo splnit další sen, ale uvědomuji si, že je to pouze začátek," uvedl talentovaný hráč pro Rai Sport. "Euro 2020 je pro mě dalším cílem, a doufám, že se ho povede také dosáhnout," vyhlásil Zaniolo, který má s AS Řím kontrakt do roku 2024.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Beči

Ten v AS dlouho nezůstane. Výborný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

osmkrát napiště že dal góly, ale nepište kolik.. jo dobrý, našel jsem si to.

Reagovat
PP

Proč se o tohoto hráče nesnaží týmy jako MU či Real Madrid je mi záhadou. Zvlášť pro Mufany by to bylo terno.

Reagovat
Frantszek

Pro něj by ale Mufani terno nebyli.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by se mělo pokusit získat trojici Chiesa,Zaniolo,Tonali, ale byl by to teda ranec.Takové AS a Fiorentina budou chtít tyhle hráče šponovat k 80 milionům eur.Mě prostě Výkonnost Chiesy a Zaniola udivuje jakou mají celkem stálou formu a individuální techniku mají skvělou.

Reagovat
Squinty

Nasrat.

Reagovat
Zark

taky bych bral všecky 3.. navíc jsou si všichni celkem podobní i vzhledově teda Zaniolo je jovetič hadra

Reagovat
Largo

Taky myslim, ze by se AS o Tonaliho melo pokusit. Chiesa je uz ted material pro vetsi tymy, bohuzel.

Reagovat
Manau

Splň sa mi senil

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné lingvistické okénko.

Muselo zabrat času....

Reagovat
Andis

Ten dorazil vytlačení Schicka ze šance na základ

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se do Interu

Reagovat
Houfi

Jak se to mohlo pro fanoušky AS zdát jako velká škoda, tak nakonec ta výměna za Radju přinesla jen dobré věci..ze Zaniola se stává top hráč, Santon svoje odehraje a k tomu těch 25 mega na další příchody. Naopak pro Radju to bohužel v Interu nebylo dobré období, přeji mu v Cagliari jen to dobré.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele