Jsem rád, že pokračuji ve Feyenoordu, řekl Kuijt

26.05.2016, 17:27
Aktuality
Fanoušci Feyenoordu Rotterdam se mohou i během nadcházejícího ročníku těšit z výkonů Dirka Kuijta. Ostřílený útočník, jenž letos dovedl nizozemský celek k pohárovému triumfu, o rok prodloužil kontrakt...

Kuijt se do Feyenoordu, ze kterého odcházel do zahraničí, vrátil před startem uplynulého ročníku z Fenerbahçe a okamžitě se zařadil k oporám a vedoucím postavám.

To ostatně dokládá i statistika: Kuijt během 38 soutěžních utkání nasázel za nizozemský klub 23 přesných zásahů a rovněž týmu pomohl k vítězství v KNVB Bekeru.

Nyní se obě strany dohodly na jednoletém prodloužení úspěšné spolupráce. "Jsem rád, že i pro nadcházející sezónu zůstávám ve Feyenoordu," řekl Kuijt. "Máme za sebou vydařenou sezónu, kterou jsme zakončili vítězstvím v poháru. Příští ročník bychom měli chtít víc," nabádá. "Jsme přesvědčení, že Dirk bude i příští sezónu hrát důležitou roli na hřišti i mimo něj," uvedl technický ředitel Martin van Geel.

Autor: Jiří Vojík / vi.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
cink

Matador ::R

Reagovat
Beči

Neskutečnej dříč, přeji mu skvělou formu i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA Dirkinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele