Jsem rád, že došlo k podpisu, řekl Zmrzlý po prodloužení v Olomouci

21.06.2023, 11:59
Aktuality

Ondřej Zmrzlý prodloužil o rok smlouvu v Olomouci. Čtyřiadvacetiletý obránce s jedním startem za národní tým je nyní v Sigmě vázán do konce sezony 2024/25. Hanáci o tom informovali na svém webu.

Zmrzlý celou dosavadní kariéru strávil v Olomouci. Krajní bek za A-tým v nejvyšší soutěži odehrál 110 utkání, ve kterých zaznamenal devět gólů a stejný počet asistencí. Média spekulovala o jeho možném letním přestupu do Ostravy nebo do zahraničí.

"Jednání probíhala už od konce dubna a jsem rád, že nakonec všechny strany dodržely dohodu, kterou jsme si dali. Jsme rádi, že Ondra Zmrzlý u nás bude pokračovat, byť jsme se původně bavili o prodloužení o další dva roky," řekl olomoucký sportovní manažer Ladislav Minář.

"Jsem rád, že po podpisu nové smlouvy mám teď klid a můžu se soustředit na přípravu na novou sezonu. Záležitosti případného přestupu řeší můj manažer. Nechávám to na něm. Je jasné, že v první řadě by se musely mezi sebou dohodnout kluby," dodal Zmrzlý.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Kaspar

urcite

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

(nemůže si stěžovat...)

Reagovat
Lemond Laws

To je opravdu jednání... Šílený.

Reagovat
Banger

ok, pojď do Baníku pls a ser na to

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kucka

a měl kvér u hlavy, když to říkal?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
žrout

Jo, celý nadšený Minář je mafián, který SIgmu ničí

Reagovat
kecipep

Reagovat
kecipep

My jsme byli kvůli Tomičovi pranýřováni, jak je to hrozné zacházení, které je 100 let za opicemi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

O co tady jde, že schytává takový výsměch?

Reagovat
smazaný uživatel

O to, že když říkal "Jsem rád, že došlo k podpisu", tak měl u hlavy přiloženou zbraň.

Reagovat
Kaspar

Chce odejit a ma rok do konce smlouvy, tak by po sezone odesel zadarmo.....Tak Minar mu rekl, ze bud prodlouzi a muze jednat o prestupu nebo bude odstaveny.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sigma Olomouc

Super

Reagovat
Martin9719

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele