Jsem připravený na mistrovství světa, vzkazuje Mendy

09.05.2018, 19:13
Aktuality
Benjamin Mendy se po vážném zranění kolenních vazů vrátil do sestavy Manchesteru City, načež by se mohl podívat i na nadcházející světový šampionát. Třiadvacetiletý bek vzkazuje, že je připravený...

Odchovanec Le Havru se přes Marseille dostal do Monaca, se kterým dokázal loni vybojovat francouzský titul, načež se za téměř 60 milionů eur přesunul do Man City.

Za Citizens si však Mendy hned ve čtvrtém ligovém klání přetrhl přední zkřížený vaz v koleni, následovala operace, po které se reprezentant Francie vrátil až v dubnu.

Po návratu zasáhl Mendy do dvou ligových duelů z lavičky, přesto hlásí, že bude na světový šampionát připravený, pokud se dostane do nominace. "Cítím se připravený, abych mohl jet do Ruska. Nyní uvidíme, jestli se dostanu do nominace," prohlásil Mendy.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
Squinty

To byl v Monacu vážně tak dobrý, že za něho Pepek vysázel skoro 60m eur ?

Reagovat
livefan

I během těch pár zápasů za City se představil v dobrém světle.

Reagovat
Seydou Doumbia

Už v OM ukázal jaký je to parádní hráč. Pro City rozhodně dobrá koupě.

Reagovat
El Fáňos

to si mi úplně vzal z úst

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo výborná kdo by nechtěl hráče co prosedí sezonu na tribuně a u twitteru

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bucky

Určitě by byl platný i po takovém zranění...

Reagovat
waynemarkrooney

Evra>Mendy

Reagovat
Nebelung

36>23

Reagovat
Houska

Reagovat
Houska

vek je jenom cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Hernandez je lepsi volba ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Určite nie. Lucas je tak maximálne 3. voľba.

Reagovat
Phillipinho

Lucas je spis stoper a zaslouzil by si do Ruska ject.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

A new survey is showing that Everton fans consume more units of alcohol than any other group of supporters in the Premier League. According to a survey carried out by FootballTips.com, Everton fans consume an average of 43 units per week, followed by fans of Crystal Palace (40 units) and Chelsea fans (35 units).

When all participants were asked if they smoked as part of the lifestyle questionnaire, it was found that Manchester United (51%), Liverpool (47%) and West Brom (44%) were the teams with the highest number of smoker fans.

Finally, when all fans were asked if they were currently in debt, it was found that Liverpool had the most fans in debt (68%) closely followed by Southampton (66%) and Burnley (64%).

Reagovat
Fenri

Je nekde ten pruzkum celej?

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Fenri

Ok, dik

Reagovat
Houska

vek je jenom cislo

Reagovat
Langi

zrovna na francouzskou nominaci jsem hodně zvědavej...jestli Deschamps zase povolá své oblíbence, nebo bude reflektovat formu a výkony hráčů v sezóně

Reagovat
Fabregas@ole

Kdo je třeba jeho oblíbenec bez formy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru si až na Gignaca na nikoho nepamtuju teda. Plus nějaký kriplové nadávali na Evru, ale to byly spíš výkřiky do tmy od ubožáků a všeználků.

Reagovat
Langi

já to nemyslím nijak zle, jen jsem zvědavý...na EURO vzal třeba Ramiho, Mangalu, Cabayeho, Evru, Gignaca a do základu stavěl Girouda, kteří repre formu v tu dobu moc neměli...navíc to vypadá, že teď na MS bude mít ohromné problémy vůbec složit obranu...v nejhorší situaci nepojede Sidibe, Koscielny a Mendy...

Reagovat
Chihuri

Koscielny nepojede určitě. Má natrženou achilovku a vratí se nejdříve v prosinci.

Reagovat
El Cid z City

varane-umtiti(laporte,kimpembe-děsivá síla, lucas, mendy bude cajk-to vypadá na jednu ze tří nejslilnějších obranam vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac bez formy určitě nebyl. On nasázel v té sezoně předchozi kdy hral v OM asi kolem 25 golu, rok předtim 22 a v tom roku kdy bylo MS tak přestoupil do Mexika, kde nasázel více než 35 golu, takže jasně Mexicka liga není zrovna PL ale měl super zakončovaní a formu a věřil si před brankou několik sezon po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

*Euro

Reagovat
Messiáš

Byl bych radeji za Lucase a to i presto fakt, ze je to spise stoper. Na LB si letos vede vice nez obstojne a uz jen kvuli jeho univerzalnosti bych ho bral. Jsem zvedavej, jestli vezmou Lengleta

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to zajímá, negře??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele