Jsem na tom velmi dobře, vzkázal z nemocnice Gentner

19.09.2017, 10:12
Aktuality
Stuttgart o víkendu porazil 1:0 Wolfsburg v zápase, po jehož závěrečném hvizdu se nejvíce mluvilo o Christianu Gentnerovi. Kapitán VfB utkání nedohrál a po ošetření na hřišti musel do nemocnice. Důvodem bylo vážné zranění hlavy...

Záložník Stuttgartu si v závěrečných minutách nabíhal na centr a srazil se s brankářem soupeře Koenem Casteelsem. Po zásahu kolenem zůstal ležet na trávníku a hrdinou okamžiku se stal klubový lékař Raymond Best, když zabránil možnému zapadnutí jazyka. Gentner utrpěl otřes mozku a má zlomený oční důlek, horní čelist a nos.

"Nejprve ze všeho bych chtěl poděkovat všem kamarádům, fotbalistům, fanouškům, spoluhráčům, bývalým hráčům, soupeřům a nejvíce ze všech členům rodiny a zdravotnímu týmu, od nichž se mi v uplynulých dnech dostalo péče a podpory," vzkázal Gentner.



"Teď ta nejdůležitější zpráva pro všechny, kteří o mě měli strach: Jsem na tom velmi dobře. Řekli mi o jedné další zlomenině v obličeji, ale nejde o nic, co nepůjde spravit. Po fotkách, které jsem viděl, je to opravdu dobrá zpráva," dodal.

Gentner se musel podrobit operaci, jeho klub zatím neupřesnil, jak dlouho bude fotbalista mimo hru.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Penalta, červená?

Reagovat
ttopi

Ve vápně je brankář doma.

Reagovat
smazaný uživatel

To Teda není, akorát každý zákrok v malém vápně je faul na něho. Mně jen udivuje tohle jejich hájení. Kdyby ho tím kolenem zabil, možná by se něco změnilo.

Reagovat
ttopi

A co bys chtěl změnit? Aby brankář nemohl ve vápně skákat? Ikdyby ho tímhle zabil, vůbec nevím, co by se mělo jako měnit.

Reagovat
netopier

Ľudia ako ty robia z väčšiny športov hru pre buzny. Od F1 cez lyžovanie až po futbal...

Reagovat
REPLIKATOR

Obojí

Reagovat
Jardman

Jestli brankář trefil i míč, tak čistý zákrok. Koleno nahoru při výskoku se učí gólmani už od malička

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je mela ve vápně a brankář skáče na míč z místa,dá se pochopit,že si tam to koleno dá-má zvednuté ruce a tělo tak vůbec nekryté.Soupeř do něj může jít loktama a třeba mu zlomit žebra. Tady vybíhal,čímž nabral větší energii než při výskoku z místa a nikdo ho neatakoval.Tím se z toho vystrčeného kolena stala v podstatě zbraň a on si to musel uvědomit.Je rozdíl,když někoho odrazím ze stoje v rámci vlastní ochrany,když mám kolem sebe chumel hráčů a když někoho takhle trefím s rozeběhem. Minimálně to byla bezohledná hra vůči soupeři,což by se podle mě mělo trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je kravina, co tady tvrdíš, že by se tyhle "zákroky" méli trestat. Všichni hráči ví, jak do podobných soubojů bránkaři chodí. Bránkáři se prostě musí v takových situacích chránit. Představ si, že se do takové situace dostaneš ty. Jsi gólman,letí centr, ty vybíháš a nedáš si koleno a dostaneš hlavou na kule?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už jsem to pochopil.Gentner mu dal vlastně hlavou do kolena...Doufám,že se Casteelsovi aspoň omluví...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vidět, tak jsi to zřejmě nepochopil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele