Jsem hrdý, že mohu hrát za Olympiakos, řekl Marin

23.08.2016, 19:54
Aktuality
Marko Marin se definitivně rozloučil s Chelsea. Bývalý německý reprezentant se z londýnského klubu přesunul do Olympiakosu Pireus, za který by měl nastupovat minimálně tři roky...

Hbitý ofenzivní záložník je odchovancem Borussie Mönchengladbach, odkud se následně po sérii dobrých výkonů stěhoval do Werderu, kde měl navázat na hvězdné předchůdce.

To se Marinovi sice úplně nepodařilo, přesto si po třech letech vysloužil přesun do Chelsea, kde se však výrazněji neprosadil a místo toho pravidelně odcházel na různá hostování.

Po čtyřech letech se 27letý křídelník ze Stamford Bridge stěhuje definitivně, když za 3 miliony eur přestoupil do Olympiakosu Pireus. "Jsem hrdý, že budu moci hrát za Olympiakos. Chci klubu pomoci vyhrát ligu a dostat se co nejdále v Evropské lize," vyhlásil Marin, jenž by měl dres úřadujícího řeckého šampiona oblékat minimálně nadcházející tři roky.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (466)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele