Jsem ambiciózní, změně dresu se nebráním, říká Payet

20.12.2016, 14:58
Aktuality
Dimitri Payet patří k oporám West Hamu United, tomu se však letos nedaří, načež francouzský reprezentant by mohl z Londýna odejít. Bývalé opoře Marseille se stýská po zápasech Champions League...

Devětadvacetiletý křídelník přišel k Hammers před startem minulé sezóny a okamžitě se zařadil mezi nepostradatelné hráče, když ve 39 soutěžních duelech zaznamenal 12 gólů.

Letos už to však s výkony nevysokého ofenzivního hráče zdaleka tak slavné není, což poznává i samotný West Ham, který se pohybuje pouze pět bodů od sestupové zóny.

Payet tak připouští, pokud se výsledky jeho mužstva nezlepší, že by mohl uvažovat i nad změnou chlebodárce. "Naše situace se mě pochopitelně dotýká, jsem ambiciózní. Stýská se mi po Lize mistrů, takže se nezříkám ničeho," prohlásil Payet. "Momentálně však bojuji za West Ham United a udělám všechno pro to, abych klubu pomohl dostat se z této obtížné situace," vyhlásil odchovanec Nantes, který byl mimo jiné spojován se zájmem konkurenčního Arsenalu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (472)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele