Jovovič prodloužil s Jabloncem smlouvu o další sezonu

26.02.2020, 13:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
cetto

Není to špatnej hráč, nicméně se nemůžu zbavit pocitu, že nejlíp hrál v té první sezoně, kdy do ligy vletěl a celkem ji oživil. Tehdá jsem si říkal, že je to materiál pro větší kluby a do dvou/tří let bude někde v bundeslize. Ted kolem něj ten hype trochu upadl, nicméně pro Jablonec je to stále vynikající fotbalista.

Reagovat
mistr129

Vždyť je nejlepší nahravač ligy a dal 4 góly (v té první sezóně 7), což může do konce základní části pořád dohnat

Reagovat
cetto

Však o tom mluvím - pro Jablonec vynikající fotbalista. Ale opticky mi přijde, že v tý první sezoně byl trochu dravější a nebezpečnější, přestože třeba nebyl tak vypiplanej po taktické stránce.

Reagovat
tnt03

Popravdě jsem očekával že po sezóně půjde pryč za lepším, ale na Bundesligu bych ho úplně neviděl On je hodně kvalitní ale hlava je u něj největší problém. Jakmile se mu něco nepovede, je na něj víc faulů nebo prostě zápas se musí otáčet tak je poloviční. Když hraje v pohodě tak je schopnej obehrát dva hráče a napálit z pětadvaceti do rohu branky. Výkonovej výkyv tam ale je pořád a to říkám přesto, že ho mám hodně rád a u nás odvádí hodně dobrou práci. Strop si myslím u něj že je něco jako AZ alkmaar apod

Reagovat
cetto

Tak Alkmaar má ted tu mladou ofensivní trojici možná lepší než třetina bundesligových týmů. Ale chápu, jak jsi to myslel :) Ono třeba i hrát v nějakém lepším týmu druhé bundesligy je pro něj upgrade. Když si vezmu, že reprezentant Hušbauer odešel do posledního týmu druhé bundesligy a i tam ho už posadili na lavičku..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mistr129

Pak do Slavie

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam měl být dávno...místo Zelenýho měl přijít on...

Reagovat
Rothbard

Ty bradavky?!

Reagovat
smazaný uživatel

2?!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Super zpráva Teď už zbývá prodloužit pouze Chramostovi...

Reagovat
tnt03

Doufám že to u nich taky klapne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele