Jović se z Realu Madrid vrací na hostování do Frankfurtu

14.01.2021, 15:52
Aktuality
Eintracht Frankfurt do úspěšného konce dotáhl návrat Luky Joviče. Srbský reprezentant se do hesenského klubu vrací na půlroční hostování bez opce z Realu Madrid, kde se neprosadil...

Jović je odchovancem Crvene Zvezdy Bělehrad, odkud se přes kyperský Apollon Limassol přesunul do Benficy a následně na dvouleté hostování do Frankfurtu.

Zde na sebe Jović upozornil dobrými výkony, proto za něho následně Eintracht zaplatil rekordních 22,3 milionu eur, aby ho obratem prodal do Realu Madrid takřka za trojnásobek.

Třiadvacetiletý útočník se však do sestavy "Bílého baletu" neprosadil, vstřelil pouze dva soutěžní góly, proto se nakonec všechny strany dohodly na půlročním hostování ve Frankfurtu.

"Luka za sebou nemá v Madridu snadné období. Potřebuje se znovu vrátit do formy. Bylo jeho velkým přáním zamířit zpátky do Eintrachtu Frankfurt," řekl sportovní ředitel Fredi Bobic, jehož klub má Realu Madrid přispět na plat Joviče dvěma miliony eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (209)

Přidat komentář
dinss

Jedna povedená sezona...

Reagovat
Bucky

Ne, jedna fantastická sezóna a tři povedené sezóny, ať už v 18 letech za Zvezdu nebo jako velice kvalitní náhradník první sezónu ve Frankfurtu.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Beči

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Bol by lepší než Choupo?

Reagovat
db18

Stoprocentne

Reagovat
Bayern +

Sme ho mali skúsiť vtedy, keď už sme sa dali do formy hostovaciek.

Reagovat
dinss

Dobře takže po třech povedených sezonách v průměrný lize Evropy ho koupíš do Realu? Prostě to bylo hrozně uspěchaný a měl to dokázat ještě jednu sezonu nebo si vybrat lepší klub.

Reagovat
Bucky

Německá liga je průměr? A ano, z jaké lepší ligy, než z Německa by měl jít do Realu? Jak z nějakého subjektivního pohledu, tak řečí čísel (např. koeficienty) je na vrcholu Evropských lig Anglie a Španělsko, přibližně na stejné úrovni. A pak máš Itálii a Německo jako ty další ligy v pořadí.

60 mega za něj bylo hodně, o tom žádná. Ale byla to doba kdy to lítalo, on byl pod smlouvou, bylo mu 21, ale zároveň prověřený jednou z nejlepších evropských soutěží. Nehledě na to, že poslední roky je kvalitních gólových hroťáků v Evropě těžký nedostatek. Spousta týmů bude muset v blízké době nahrazovat své nejlepší útočníky (jako třeba Real s Benzemou, City s Aguerem, Barca pořád potřebuje nahradit Suareze, obzvlášť pokud odejde Messi, Byern Lewu apod) a není kde brát. Všechny týmy se budou rvát o pár nadějných útočníků, takže jejich hodnota pak jde logicky prudce nahoru.

Reagovat
dinss

Myšlena sezona v Srbsku. Nemluvil jsem o Německu. Kdy měl povedenou sezonu a k tomu tu sezonu, kdy naskakoval jako náhradník, jak jsi psal.

Reagovat
Bucky

Tak v Srbsku měl dvě sezóny, v obou také spíš náhradník (ale úspěšný) a bylo 17, resp. 18. I na to se musí brát ohled. To samé jako, že byl ve 20 úspěšný náhradník v Bundeslize a následně ve 21 tahoun silného Frankfurtu, který v lize dotáhl k nejlepšímu umístění od sezóny, ve které se vrátili do Bundesligy a v EL jim vystřílel semifinále, což byl největší úspěch klubu v Evropě od roku 1980, kdy vyhrál pohár UEFA. Dal v ní gól každému týmu, proti kterému nastoupil - Chelsea, Interu, Benfice, Marseille, Shakhtaru, Laziu a Limassolu (obecně měl Frankfurt hodně těžký los). V semifinále dal Chelsea oba dva góly a Chelsea postoupila až na penalty. Řekl bych, že byl v té době určitě v TOP 5 mladých hroťáků světa, takže ta poptávka po něm byla celkem opodstatněná. A třeba by se mu i dařilo, ale bohužel nezapadá do plánů Zidana. Kupoval se ale, když Zidane u týmu nebyl.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Nepochopil jsi komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

cim to bude?

Reagovat
dinss

že jsi píča :)

Reagovat
smazaný uživatel

Znalec

Reagovat
dinss

Díky

Reagovat
Seydou Doumbia

Věřím že se ve Frankfurtu zase chytne. Hold Benzín bude v Realu střílet goly do 40-ti tam tam moc šanci neměl se prosadit po jedný povedený sezoně. Ale asi by možnost odejít do top velkoklubu na jeho místě využil skoro každý takže těžko mu to zazlívat.

Reagovat
Smreky

Keď tam aj šancu dostal neukázal nič... asi mu stúpla slabá do hlavy... uspokojil sa... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Tam je ten častý problém, kdy ten hráč dává nějakou taktickou alternativu, o kterou ale Zidane nemá zájem. Jinak je ale typově úplně jiný, než Benzema. Benzema je na hroťáka technicky neskutečně vybavený, dokáže zakončovat, ale i míč podržet nebo tvořit. Jovič je primárně zakončovatel a nejraději má, když na něj lítá vše vzduchem. Toho se asi v Realu nedočká.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jovic je rád když na něj lítá vše vzduchem? Tohle v Eintrachtu plnil Haller tuhle pozici bijce ve vápně a hlavičkáře. Měl jsem za to že Jovic je podobný typ jako Diaz. Dobrý s míčem na noze a do kombinace. Škoda že se oba posrali v Realu, bo Diaz měl skvělé angažmá v Lyonu a od té doby paběrkuje i když by v takové francii fklidu mohl sázet goly kdekoli mimo PSG a Monacu...

Reagovat
ACSMan

Nikdo neřekne ne Realu Madrid a jestli si kvůli tomu jel přes půlku světa tak jsi cvok.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy kdo ma srdce ;) bohuzel nejen Perez (myslim jeho predchudce) umi prachy s investicnich fondu a kralovske pokladny uzivat tak aby skupoval temer to nejlepsi co svet nabizi

Reagovat
Bucky

Máš asi pravdu. Měl jsem o něm nějakou subjektivní představu z nějakých situací, ve kterých jsem ho viděl, ale co tak koukám na čísla, tak toho nedal hlavou až tolik. 10 z posledních 40 gólů dal hlavou. Není to málo, takový Benzema má v Realu 41 z 237, takže cca 1 ze 6, Lewa taky tak, ale to je asi i stylem hry těch týmů. Třeba takový typický hlavičkář Calvert-Lewin má, ale 1:2,5. Takže Jovic takový střed. A na klíčových přihrávkách je taky takový střed. Vlastně prakticky ve všech číslech je takový střed, prostě ničím nijak extra nevyčnívá, ale zároveň ani v ničem není slabý.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel tohle je na Real prostě málo. Přitom nějaký tým druhého sledu jako Lipsko, BVB, Sevilla, Leicester, Everton by pro něj nemuseli být špatný. Ale za tu raketu by ho nikdo s těchto týmu nevzal. Eintracht na tom krásně vydělal a tu sumu za Jovice by nedalo moc týmu ani v té špičce.

Reagovat
bayern987

Kde si našel tu statistiku?

Reagovat
Bucky

Většinu na Whoscored.com. Musíš si dat History, ať vidíš všechny sezóny a pak se proklikat v sekci Detailed (tam si můžeš vybrat třeba statistiky střel podle vzdálenosti, částí těla, góly stejné plus podle situace (např. standardky, otevřená hra, protiútoky) apod., můžeš si tam přepínat mezi statistikou na zápas, na 90 minut, celkem... :) Dokáže to zabavit na dlouhé zimní večery. Tady třeba odkaz do sekce History přímo toho Joviče. :)

https://www.whoscored.com/Players/315755/History/Luka-Jovic

Reagovat
bayern987

Paráda, díky.

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu lidi, kteří se pouští do diskuzí ačkoliv o tom ví absolutní prd. Ale zároveň klobouk dolů za uznání své,,nepravdy,,

Reagovat
Bucky

Jako úplně mimo jsem nebyl, tíhne oproti těm běžným univerzálním útočníkům víc ke gólům hlavou, jen to není "jen" hlavičkář a má nadstavbu i jinde. Má třeba výrazně větší podíl gólu hlavou, než takový Ibra, který je vyhlášený hlavičkář.

Joviče jsem viděl hlavně v Realu a tam na mě působil dojmem klasického target mana a občas ve Frankfurtu, ale buď v EL nebo jen v kratších sestřizích, kde toho člověk zase tolik nenakouká. Takže, neřekl bych, že o tom vím naprosté prd, ale souhlas, že jsem ho v některých oblastech podcenil.

Reagovat
Ed_Hazard

V Reale to práveže všetko lieta vzduchom. Len tie lopty v drvivej väčšine nenájdu adresáta ale skončia na tribúne.

Reagovat
Bucky

Co tak koukám na statistiky, tak Real je v počtu centrů v rámci ligy až na 8. místě, což s ohledem na to, že celkově v přihrávkách je se slušným náskokem na 2. místě a obecně má těch útočných situací výrazně víc, než většina ostatních týmů (asi s výjimkou Barcy), tak k centrům zas tak moc netíhnou. Samozřejmě centrují pořád výrazně víc, než třeba právě Barca, ale tam je to logické, ty opravdu centrují jen z nouze protože prostě není na koho. Máš ale pravdu, že přesnost centrů není kdovíjaká.

Reagovat
Riviera Kid

Holt

Reagovat
Seydou Doumbia

Tohle je tvrdý ostravský hold

Reagovat
Bucky

Reagovat
icemike

Tam je chyb...

Reagovat
kattos

Co si budem, šancí moc nedostal. Zápasů má na první pohled hodně, ale spousta z nich je pouze na posledních pár minut...

Reagovat
Bucky

Za minulou sezónu se nedostal v průměru ani na 25 minut na zápas. A to tam měl i 5 zápasů v základu, takže většinou střídal fakt jen na pár minut.

Reagovat
fabec1222

Ten je hotovej, ani na tý hostovačce mu to už nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik prodáš tu vesteckou kouli?

Reagovat
Bandita_Harry

Vieš hovno, ako vždy

Reagovat
danny47

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard+Jovič = 160 mega za 5 gólů

Reagovat
inferno08

Inu, byl to hazard.

Reagovat
Rudnevs

Celé to prestupové obdobie bol od Realu eden veľký hazard. Ako by povedali v Španielsku, livin la vida luka. Frankfurtu tieto pRodeje tiež vzali vietor z plAchet a nakúpili Dost posíl, za ktoré by inak nedali ani haller. Našťastie po karAntene už nehrali tak trappne.

Reagovat
Remt

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

vtipe vylez

Reagovat
Rudnevs

Nevylezu, jsem trapnej

Reagovat
Berbatov9

Trappnej

Reagovat
hornito

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Neon

Reagovat
Freedo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak unavený a zaprskly jako Messi, hold má pan kreativitu. Snad v noci nesnis a rukou pod peřinou ať jsi na tom stejně

Reagovat
Rudnevs

PS keby som chcel byť vtipný, tak napíšem, že Baladu o prestupoch Realu naspieval samotný Bon Jović a vo Frankfurte chýba niekto, kto by to vzal ha sebe.

(Sorry, musel som, ešte mi napadli ďalšie dve )

Reagovat
John Obi Mikel

A dost, tlačíš moc na sílu, (z)Uber, nebo tě potrestá bůh humoru Zimmermann, zláme ti všechny Kostič v těle, udělá z tebe Paciencia a pošle tě za trest na (Frank)furt do RUSSka.

Reagovat
Rudnevs

Tak to vždycky dopadá, keď si Obi čajný diskutér pričuchne k vôni biggrinov a myslí si, že je z neho žhavý art(m)ikel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Stan Smith

najs

Reagovat
Neutron

Reagovat
valloire

Reagovat
Neon

Reagovat
Dufan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

na 17 ročného hodne dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
raduinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

a vers na konci

Reagovat
CHONG

Ty naše přestupy taky stojí za to

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rudnevs

Keď sme už pri tých návratoch, do Schalke by sa vraj mohol vrátiť Huntelaar

Reagovat
Seydou Doumbia

to ne...by tam byl jediný sampaták a sestup mu nepřeju

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že už chce do důchodu

Reagovat
Rudnevs

Chce, ale až po konci sezóny, čiže pol roka ešte môže teoreticky hrať.

Reagovat
John Obi Mikel

Včera odehrál dobrý zápas.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Aldeano

Reagovat
j_mrazik

Přemýšlím, jestli je na tom za poslední dobu hůř Barcelona nebo Real, když se podíváme na nákupy za posledních třeba 5 let.

Reagovat
pantondavo

No finančně asi barca, ale výsledkově je to jedno.

Reagovat
off-olda

Barcelona a přijde mi, že docela o dost.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LAM

Tak Griezmannův přestup se nedá považovat za povedený ani náhodou, ale stál 120 míčů a aspoň vypomáhá obraně a dal 22 golů.

Hazard s Jovičem 180 mega a 5 golů. Konečně ten přestup vypadá pozitivně

Reagovat
smazaný uživatel

couts + dembz, vedle nich hazard s jovicem vypadaji jako chudi pribuzni

Reagovat
Kluivert9

Tak Dembele jako jedinej aspoň něco hraje

Reagovat
pantondavo

Když hraje no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
sylarko

tak couts+ dembz stale maju lepsie statistiky jak hazard s jovicem. ked to porovnas 240m vs 180m 60m rozdiel a statistiky tak 3x-4x lepsie. taze cenovo tych 240m je stale lepsich jak tych 180m ci?

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu cenu tak detailne nestudoval ale nebyla ona spis k 300m? ano maji lepsi statistiky, ale jde celkove o vliv na hru, coutz je tragedie od zacatku do konce, neprodejna labilni sklenenka..dembz je stale potencialni delo, ale nedokaze to projevit, pac ma hruzostrasny decision making a pak se zrani ....

Reagovat
sylarko

couts mal prvy polrok paradny. este ked hral iniesta. potom ho valverde utopil na kridle a uz sa to snim viezlo. po hostovacke v bayerne zacal super. potom prislo zranenie a forma pomaly klesala, ale stale to bol nadpriemer a v porovnani s so sezonou pred hostovackou o dost pokrok. ( podla mna tvoje nesympatie k nemu ten obraz na nho dost zvelicuju.) a ta sklenenka je skor dembz nez couts. ako nazves coutsa sklenenkou ktory je v porovnani s dembelem diamant. a cena bola dembele105+couts 140= 245m

Reagovat
smazaný uživatel

antipatie tam jsou, ofc u ty ceny pripocti bonusy..jinak couts zacal u nas "nadprumerne", no vzhledem k tomu co predvadel pak, tak ano byl to nadprumer, ale me to prislo, jako standard co by mel hrac s takovym ocekavanim predvadet, ne zas tak neco vyjimecneho..po hostovacce mel 2-3 zapasy slusny, ale to nestoji za rec.. to me prijde, ze zas ty jsi jak henten uzivatel coutinho10, co ho nekriticky zboznuje

Reagovat
sylarko

ocakavania boli najme kvoli cene a cena bola len vdaka neymarovi. realne by k nam siel tak za 50-70m max. inac by ten hate na nho taky velky nebol. dalej kazdy fan tu mal/ma ruzove okuliare po ere xaviho a iniestu(ktory tu latku dali tak vysoko, ze tazko ju dakto prekona) a ocakavaju od kazdej novej posily rovnake ak nie lepsie vykony. a potom sa niet comu cudovat, ked tu potom na kazdeho noveho hraca sa nadava, ze hra zle. ja mam coutinha rad ano, ale viem uznat, ked nehra dobre a pod. ale nebudem tu na nekoho hladat spinu len preto lebo ho nemam rad. lebo ked ho nemas rad, tak cakas pri kazdom jeho dotyku, kedy zrobi chybu, aby si ho tu potom mohol hejtovat. ked si to porovnavat so zapasmi kedy hral fakt ze dobre, tak tu nebola skoro ziadna pochvala, ale ked to bolo naopak, tak tu bol taky spam. pride mi to proste nefer. ja neviem ci mas alebo si mal niekedy v barcelone hraca, ktoreho si mal rad ale nehral tak dobre ako by si ocakaval, ci aj vtedy si tu na nho takto vypisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no mam rad dinha, yayu, iniestu, xaviho, buse a kdyz byli(jsou) za zenitem, tak jsem samozrejme kritizoval, ale prijde mi takhle zpovzdali, ze meli aspon snahu, vuli, motivaci, pokoru i kdyz uz fotbalove stradali, a to proste u toho coutse nevidim

Reagovat
sylarko

no vsetko su to legendy a hraci na top urovni. keby si kazdu posilu chcel porovnavat k nim, tak by sa tu predaval kazdy novy hrac. treba si uvedomit ze dalsi xavi ci iniesta tu tak skoro nemusi byt ak vobec este dakedy bude. je jasne ze couts nikdy nebude na urovni iniestu ci xaviho, ale to nebude nikto!.to iste bude platit aj o messim. taze tie ocakavania by si si mal dat kus nizsie. couts ma bohuzial problem v hlave. on potrebuje citit doveru od trenera a fanusikov a potom hra dobre. on potrebuje nad sebou pevnu ruku ako mal kloppa v liverpoole. a to by z casti mohol zvladat byt aj koeman. ono ale niet sa mu ani co cudovat, ked ta trener po jednom zlom zapase da na kridlo a tam ta necha po zvysok sezony, kde logicky potom hras hovno a na to ta aj vlastny fans zacnu vypiskovat, tak na to by som sa ti vyjebal aj ja. coutinho to v sebe ma, tie prve zapasy pred zranenim nebola len nahoda. len musi byt v psychickej pohode. ten hate na nho mu ale k tomu urcite nepomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kitas

Také "malé" OT: aký horský bicykel by ste odporučili cca do 26000kc/1000e? Prevažne lesné a poľné cesty, sem-tam aj cyklocesta. Odpružena len predná vidlica

Reagovat
patas92

Určitě ber 29 palcové kola, vidlice ať je vzduch. Vyloučil bych prémiové výrobce jako Cannondale, Specialized. Decathlon má super cena/poměr kola, akorát.jsou málokdy skladem

Reagovat
patas92

* cena/výkon

Reagovat
Greny

Cena psal a výkon záleží na nem

Reagovat
Anacron

Na to bych řekl takovýto "Nejsem tak bohatej, abych si kupoval levné věci.". Decathlon je tak pro lidi co na tom kole jedou pětkrát za rok, nebo pro malé děti.

Reagovat
patas92

Na to bych ti zase já řekl něco takovýto "Nevyjadřuj se k věcem, kterým nerozumíš"

Reagovat
Anacron

Dobře experte

Reagovat
patas92

Tak jakou značku kola bys mu doporučil za 1k euro?

Reagovat
Anacron

Těch značek je samozřejmě hromada, ale třeba u značek jako rock machine, Ghost, Giant, Kellys ale i Kross nebo třeba Lapierre se dají do 30k vybrat slušná kola. A špatné značky to rozhodně nejsou.

Reagovat
patas92

To kolo od Ghost nebo Gigant bych teda rád viděl. Kellys nebo Kross už i jo, ale to je úroveň Decathlonu

Reagovat
valloire

Ghost je právě docela super.

Reagovat
r.mrazik

giant za tisic euro musi byt libovka

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Orbea, Giant, Author, Ghost, Rock Machine, Haibike....

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
valloire

Decathlon ty vole páťo, právě že si musíš koupit kvalitu, ne pochybnou značku

Reagovat
patas92

Za 26000 si u Treku nebo Spešlu koupíš tak maximálně kvalitní nálepku na rámu, no. Tyhle kola má cenu kupovat tak od 35k nahoru

Reagovat
valloire

Jo, bral bych to od těch 30k. Ale kolo z Decathlonu...to snad ne. Mam Trek silničku 10 let za 30k a furt je parádní, žádnej problém. Koupit si to v Decathlonu nějaký Fuji či co, tak už mam další.

Reagovat
patas92

30k před 10 lety a 30k dneska bude rozdíl...A dneska slušné kolo od premioveho výrobce za 30k seženeš horko těžko. Spíš neseženeš.

Reagovat
valloire

Jenže ty ceny šly dolů a vybavení, které stálo před 10 lety 30, tak seženeš o hodně levněji. Takže bych řekl, že za 30k seženeš kvalitnější kolo než před 10 lety...

Reagovat
patas92

To teda dolů nešly, právě naopak. Respektive jsou ceny furt stejné, jenom za ně dostaneš horší výbavu. Navíc letos kvůli covidu bude kol nedostatek

Reagovat
valloire

ty vole právěže lepší

Reagovat
patas92

Ne, no

Reagovat
valloire

ale jo

Reagovat
protiproudu

patas má pravdu, rok od roku je to horší. Kola co měli 105 mají tiagru a co měli tiagru mají soru atd. Viz Specialized a jejich entry gravel je na sora.

Reagovat
valloire

dřív jsi měl alivio, dneska všude deore...

Reagovat
r.mrazik

pri stejnym osazeni je to kolo rok od roku drazsi...

tedy za konstatni cenu sezenes jen horsi a horsi kolo...

vi to vsichni,co se v tom pohybuji

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

vysral bych se na novy kus a koupil neco z bazaru..

https://www.cyklobazar.cz/

novy kola jsou silene drahy a osazeni je o stupen horsi jak pred roky v danych cenovych kategoriich

Reagovat
valloire

nesmysl, nový kolo je nový kolo

Reagovat
hornito

Na starém kole se naučíš nejlépe jezdit.

Reagovat
kitas

Ale kupovať si starý bicykel za 1000 eur? Do toho by som nešiel.

Reagovat
r.mrazik

vsak at si koupi kdo chce co chce...za tisic euro dostanes neco se santour vidlici a osazeny nizsim Shimanem nebo Sramem, ceny sly nahoru,kvalita osazeni dolu za posledni roky

se staci podivat treba na cube,kteri patri k tem levnejsim vyrobcum a kteri obcas osadi nejaky model jako osazuje drazsi vyrobce svuj vyssi...a i tam to neni zadny zazrak

pokud chce za ty prachy nejvyssi kvalitu za cenu,koukl bych se na ten bazar...

pokud chce nove kolo,tak za tisic euro muze koupit meridu,cube nebo co sezene treba doprodej starsich modelu (spis momentalne dost scifi,protoze to bude narocny i s novymi modely),protoze ta kvalita asi bude dost vsude stejna a budou kupovat "oci"

Reagovat
ACSMan

Říkala sousedka?

Reagovat
DrQQ

Jo, ta starší. :-)

Reagovat
r.mrazik

no shit sherlock...a stary je stary...modry je modry a zeleny je zeleny

Reagovat
valloire

kup si ojetý, ale pak nebreč, když se ti po roce rozsype Sherlocku

Reagovat
r.mrazik

rikaji lidi,co kupujou ojety auta a telefony a lyze a nabytek

tahle hlaska se ta dat ke vsemu,princip nakupu z bazaru je dost jasny

Reagovat
Anacron

Auta bych do toho netahal, to je přeci jen trochu jiná kategorie. Ale že si někdo koupí v bazaru telefon, lyže nebo nábytek tak to fakt nechápu

Reagovat
valloire

Reagovat
r.mrazik

vsechno je jina kategorie a kdyz nutne nepotrebujes novy...

treba lyze bych si v bazaru klidne koupil

u kola stejne jako u auta samozrejme zalezi na co natrefis,ale shodit to?

kdybych treba prodaval kolo ja,tak by dotycny mohl mlaskat,protoze jsem na nem nic nenajezdil a cenove by jeho osazeni dal ted dvakrat tolik v novym kusu

proste...zalezi

Reagovat
valloire

Nic ojetýho, použitýho si nekupuju

Reagovat
r.mrazik

vsak si kupuj co chces

Reagovat
valloire

i ty mrážo

Reagovat
valloire

Mam stejnej problém. Žádný se mi nelíbí. Ale starý dosloužilo a potřebuju k silničce horala. Nelíbí se mi přílišnej sloping co je teď v modě a je mi u prdele, že to prej má lepší vlastnosti. Nejsem Kreuziger. Jinak samozřejmě 29 a cca 30000 by ti mělo zaručit pohodový kolo na hodně dlouho.

Reagovat
Spasitel

Určite by som odporučil dáky Trek či Meridu nájdeš kvalitné kusy do tej ceny.

Reagovat
Bayern +

Babetta

Alebo choď pešo, turistika je stejne najlepšia

Reagovat
kitas

Turistika je super. Ale baví to sem-tam striedať s bicyklom. Dlhé roky som mal starý horský ešte po otcovi ale ten som definitívne zničil pred par týždňami, tak mam klasický problém. Nových bicyklov je strašne veľa a jednotlivé komponenty sú spravidla aj ako tak rovnaké ale pod inými značkami. Takže ťažko si vybrať bicykel je toľko znaciek a toľko možností hoci viem ze horský s vidlicou. Nerád by som kupoval za 2 roky nový.

Reagovat
Bayern +

Jasné, ale v tom ti nepomôžem, vôbec sa do nich nevyznám, tak teda šťastný výber prajem.

Reagovat
kitas

Zaujímavé že nikto nespomenul značku Scott. Pritom som o nej čítal zväčša len chválu. Za cenovku do 1000e sa tam dá tiež niečo vybrať. Z bazáru kupujem hocičo, ale dnes už sa mi zdá, že ľudia sú si vedomí toho, že bazáre su ostro sledované a ponúkajú tam bicykel ktorý má najazdené 3000km zo zľavou 10%-20%. To už naozaj radšej nový bicykel so zárukou. Inak co všeobecnosti mi to príde ze sú tie komponenty viacmenej rovnake. Problém je asi len s výberom vidlice (momentálne top asi vzduchové odpruženie) a s počtom prevodov. Aktuálne je trend 1x12.

Reagovat
patas92

Na značce nezáleží, koukej na konkrétní modely a jakou mají výbavu. Zajdi si na bike-forum.cz, tam je vláken o mtb kolech v téhle cenovce hromada, případně se tam i poptej. Jednopřevodník je fajn, ale taky se dívej na převodové poměry (rozsah kazety a počet zubů u převodníku), aby ti pak nechyběly převody na rychlost, případně do kopců

Reagovat
protiproudu

Reagovat
valloire

to souhlas, lepší bude dvojpřevodník

Reagovat
r.mrazik

u scotta se vejde leda tak do nizsi tridy ne?

Reagovat
protiproudu

Za ty peníze nedostaneš nic lepšího než je tohle https://www.decathlon.cz/silnicni-kolo-rc520-gravel-id_8504030.html sada 105 shimano

Rozhodně si nekupuj horské kolo tak jako ho znáš, to už je ultra pasé na ježdění po polňačkách a cyklostezkách. Gravel viz odkaz z decathlonu. Je to kvalitní kolo.

Taky bych sledoval po bazaru https://cyklobazar.cz/cyklokros-gravel-kola dají se tam najít dobrá kola ale v trochu vyšších cenách.

"Horské" s odpruženou vidlicí a podobně ber jen kdyby jsi jezdil sjezdy downhill atd. Tam je to nutnost.

Reagovat
valloire

gravel mi připadá něco jako krosový kolo, s horským toho vyjedeš víc

Reagovat
r.mrazik

na gravel jsem jeden cas koukal taky...

Reagovat
Kyrill

Tak snad se ve Frankfurtu naučí po tom hřišti aspoň běhat, lenochod.

Reagovat
pospech11

Co na to říct, snad jen sbohem. Je to škoda, protože Benzema prostě není dobrý útočník, ale Zidanovo koně se v Realu budou mít dobře pořád.

Reagovat
Aldeano

Není dobrý útočník? Neperspektivní by se dalo napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos. Odborník. Nebýt Benzina tak Real teď není tak nahoře a za dob nejlepšího hráče by Real nedal ani tolik gólů. Nehrsj tolik tu fifu

Reagovat
pospech11

Fifu nehraju 15 let Ale prostě nemám Benzemu rád a poslední 2 sezony už ani Zizua

Reagovat
pantondavo

Tak piš, že ho nemáš rád a ne nesmysly, jako že to není dobrej útočník

Reagovat
pospech11

Ale to se nevylučuje, prostě nechápu jak je možné, že se tak dlouho drží v klubu jako Real Madrid

Reagovat
pospech11

Ale je pravda, že poslední 2 sezony mě překvapuje

Reagovat
pantondavo

Vy jste tam dva?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Robbie

Real má problém střelit gól a stejně nedostal cuchnout, Zidane už táhni konečně, ten fotbal stojí za hovno, absolutně žádný systém za ty roky

Reagovat
valloire

Na to, že to nemá systém, jsou 3 LM v řadě celkem dobrý.

Reagovat
Mikesh

To byla snad největší haluz v historii fotbalu vyhrát tímto způsobem 3 LM v řadě a jediný důvod byly individuální kvality hráčů. Souhlasím s Robbiem, systém žádný.

Reagovat
valloire

jasně hoši, trojnásobná haluz

Reagovat
pantondavo

Hele system byl jednoduchej, takovej fotbalovej, proste dali vic golu nez souper

Reagovat
Csaplárova past

To byl v tom Realu v těch pár zápasech tak marný nebo má jen Karim neotřesitelnou pozici jedničky?

Reagovat
Anacron

Obojí

Reagovat
pospech11

Bohužel obojí

Reagovat
zasranej malíř

Tak hodně štěstí, aspoň si tam zahraje no...

Reagovat
REPLIKATOR

Karma za porušení karantény.

Reagovat
Visca el barca

Hazard je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tieto mega faily je zodpovedny Zidane. Tento Jovic mal v kariere jednu podarenu sezonu v Nemecku, nepresadil sa v Portugalsku a uz 60 mil. Za taku sumu prestupuju pomaly najlepsi hraci.

Hlavne jeho pristup v zapasoch, bez snahy, miesto nabehov sa schovaval za obrancov a ked nehra tak party, Covid to mal radsej zostat tam. Uz na prezentacii vypadal posrane. Bez kde si do prdele prasa srbske prizivnicke

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

ZZ urobil vela toho ale to co robi teraz je des. Totalne odpisuje tych hracov stale si ide so svojimi a jak skonci tak co potom? Na lavicke ma top hracov do buducna ako Martina ci Valverdeho a oni sedia. Hlavne Martin teraz celu dobu sedi ja nechapem co tym ZZ akoze zamysla.

Jovic odpisany lebo Karima neposadi pri ZZ ani Messi. Mame backup za RB ale radsej tam bude behat kridlo ala Lucas. Este stastie ze tu nezostal Achraf lebo ten by si tu len dosral karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to cele ZZ posral. Este v 2017 sme proti betonarom vedeli urvat vyhru ked tam mal hracov ktori to vedeli v poslednych minutach ako CR, Morata, James. Ako dostal volnu ruku pri prestupoch tak prakticky vsetko do....l. A uz ked hra na centre vtedy sme mali aspon vysokych BBC teraz tam kto ma halvickovat? Hazard a Vazquez nato nie su, Benzema je vysoky aj musi do kombinacie. Takze vlastne ani neni na koho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele