Jovetić je zpět, dostal svolení k maximální zátěži

29.04.2011, 15:02
Aktuality
Konečně, může si říct Stevan Jovetić, mladý černohorský záložník je fit po dlouhodobých problémech a kolenem a od lékařů dostal svolení k návratu do plného tréninku. V tuto chvíli není jisté, zda se 21letý fotbalista fanouškům Fiorentiny představí ještě v letošní sezoně.

"Výsledky testů jsou pozitivní a Jovetić má svolení k návratu do plné zátěže," stojí na internetových stránkách italského klubu.

Jovetić si před začátkem sezony vážně poranil koleno a v srpnu se podrobil operaci. Na začátku října pak musel pod nůž znovu a podle prvních odhadů se měl na hřiště vrátit v dubnu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

JOJO je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stevan

Reagovat
Tsigi

Snad se dostane do plný formy. Loni ukázal čeho všeho může dosáhnout a myslím si, že to rozhodně nebyl jeho strop.

Reagovat
rossoneri89

skvely hrac

Reagovat
Aldeano

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

mám tendenci se rouhat a říct, že ten fialkám chyběl víc než Mutu...

Reagovat
cristiano.K.

to nepochybně

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jejich kádrem by klidně mohli příští rok útočit na titul, co říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Si děláš prdel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevim, to nesleduju Vidím jména jako Jovetič, Gilardino, Mutu, Montolivo, Vargas to je par exelance..

Reagovat
Tsigi

Milány jsou úplně jinde. Já je vidím na souboj o Ligu Mistrů s Juventusem a podobně slabšími mužstvy.

Fiorentina ani v době Batistuuy a Rui Costy se nedostala k titulu. Když se podíváš na týmy mimo trojku, které se dostaly za posledních 15 let k titulu, tak to jsou naprosto výjimečné týmy AS Řím s Cappelem, Lazio s Nedvědem a to rozhodně Fiorentina není .

Reagovat
Kaze

Jak vůbec teď hraje Ljalić?

Reagovat
Jajinek

na titul ne, ale na LM klidně...

Reagovat
Jajinek

pokud tedy něco udělají z obranou...páč nemají druhého schopného stopera ke Gambovi a kraje jsou taky poměrně tragédní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tu obranu posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sem tady někde rozebíral.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sem tady někde rozebíral.

Reagovat
smazaný uživatel

De Silvestri hrál v Laziu celkem dobře, ne? Si pamatuju jak jedno přestupový období byl strašně žádanej..

Reagovat
Jajinek

on je šikovnej, ale letos se zejména na podzim hodně vezl s těmi špatnými výkony Violy a podle námek je to jeden z nejhůř hodnocených beků v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky.. To je škoda, že mu to nevychází Itálie na pravý kraj obrany teď dost strádá.. Cassani, Motta a nic..

Reagovat
Jajinek

Cassani je výborný...Motta naopak absolutní tragéd

Reagovat
Tsigi

Výborný bych netvrdil. Loni měl lepší rok a osobně jsem čekal, že se zlepší a to se podle mě nepotvrdilo. Já ho vzhledem k fantě sleduju prakticky celou sezonu a on má občas dost pochybný momenty. Trošku si myslím, lepší už nebude. Prostě nadprůměrný hráč, ale špička nebude

Reagovat
Jajinek

špiška samozřejmě ne, ale odvádí vysoký standard

Reagovat
smazaný uživatel

já v něm vidím takového Odda..., pro Palermo skvělý, jako Oddo pro tehdejší Lazio, ale kdyby v téhle fázi své kariéry přestoupil někam výš, dopadl by podle mě stejně.

Reagovat
Tsigi

Dost dobrý přirovnání

Naprostý souhlas.

Reagovat
Jajinek

Tak do týmu pro boj o titul asi ne...ale co by za něj třeba v takovém Juve letos dali...

Reagovat
Tsigi

Taky by jim zapadal do koncepce lehce nadprůměrných Italů, kteří se ukázali až ve vyšším věku

Reagovat
Tsigi

Tak oni mají letos celkově problém s tím, že jim toho nezahrálo víc než jen ta obrana. Třeba Montolivo měl jednu z horších sezon. Tady je důležitý položit si otázku, jestli to bude pokračovat nebo to byl prostě jednoroční výkyv

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to chtěl rozebrat, ale došlo mi, že tady fakt stačí napsat - na to nemají kvalitu...

Reagovat
Jajinek

já chci rozbor...

Reagovat
smazaný uživatel

nic šokujícího by v něm nebylo..., těžko se Sinišou, nejistá jednička, slabá obrana, Gambero bez parťáka, přeceňovaný Montolivo, výkyvový lazar D'Agostino, slabé alternativy, letos marný Gila, pro mě osobně zklamání Mutu po návratu..., z toho by nebyl titul ani s božským Dungou.

prostě nedostatečná kvalita..., ale na poháry to samozřejmě je.

Reagovat
Jajinek

jj, na druhou pokud budou mít štěstí, přívedou stopera, který se chytne, krajního beka a klíčový hráči chytnou formu, budou ten kádt mít hodně silný. Jenže ve stoperech už se často spálili a ten prodej Dainelliho je možná mrzí víc, než čekali.

Reagovat
Tomanatura

S Dungou, po nákupu pořádného obránce, bez výraznějších výkonnostních výkyvů a zranění, by z toho klidně souboj o titul být mohl. Když to zvládla loni Roma a letos Napoli, tak proč ne Viola? Ta záloha Behrami, Montolo, Vargas - Jove jedna z nejlepších v lize bude, tady se může rovnat jen strašně málo týmů. Ale iluze mít radši nebudu, jelikož je to dost nepravděpodobné a budu rád, když z toho bude boj o ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to bude znít možná trochu namachrovaně, ale pokud považuješ 9 bodů ztrátu na první místo 4 kola před koncem za souboj o titul, pak ano..., něco takového se při všech těch splněných podmínkách a samozřejmě nějakému tomu štěstí, ruku v ruce s pořádnou fazonou může stát Fiorentině taky..., ale to by to byl musel být Gila - Mutu z před dvou, tří let.

Reagovat
Tomanatura

Tak všeobecně to tak považováno je, odpadli až ke konci. Fiorentina může mít takovou sezonu taky a vy nebo Inter třeba můžete být na konci méně suverénní. Ale jsou to jenom dohady.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že ne. Mutu se vrátil k rozbitému týmu, který se učí nové rozestavení a který není ve formě. A přesto pár zápasů udělal, ve kterých podal fakt výborné výkony. Občas se pěkně svezl s týmem, ale jde vidět, že jeho příchod týmu strašně pomohl. On je mezi hráči braný jako vůdce a on takový taky je. Jove taková persona není, zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

vrátil se na 9.kolo, to byla Viola 15., zranil se v 17. a to byla Viola pořád 15., pak chyběl do 25., to okupovali 11., od té doby hraje pravidelně a jsou 9., s 2 body náskokem před 11.

známku má horší než borci jako Gilardino, Maxi Lopez, nebo Floro Flores..., známky jsou sice zavádějící(Ranocchia), ale taky o něčem vypovídají, kór u Mutua, který byl v téhle disciplíně vždycky oblíbený..., jestli i on dostává slabé známky, opravdu už to něco znamená.

za 16 zápasů má 4 góly a žádnou asistenci...

mě osobně nepříjde, že hraje vyloženě špatně, ale opravdu to letos není on a vážně si myslím, že by to dravej Jove zvednul víc..., on už to po něm přebíral celkem s přehledem loni.

Reagovat
Tomanatura

Ten první návrat hrál opravdu špatně, já myslel až ten druhý. Mně jako rozhodně špatnej nepříjde, vždyť má prsty ve většině akcí, po tom jeho návratu se tým výkonama pěkně zvedl, už dokonce dokážou i přehrát tým. Jasně, není to Mutu z dřívějška, jelikož ten dřívější by zřejmě nedopustil ztráty s Lecce, Cesenou nebo Juventusem (myšleno tak, že nevzal odpovědnost na sebe, když tým hrál dobře a mohl vyhrát, není to rýpnutí do Juve), ale je to taky dáno bohužel slabým Gilou a nejasným trequartistou. Mutuovi se od toho návratu nepovedly 2-3 zápasy (Bari, Doria a ještě někdo), ostatní odehrál dobře a s Catanii a AS byl špička. Navíc nechápu, jak může nemít asistenci, když minimálně v zápase s Catanii nahrával na gól

Reagovat
cristiano.K.

kéž by se vrátil ve své bývalé formě a ukázal,že je mnohem platnější a vyrovnanější než Patstore, Stevan

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Biozdenda

to mi udelalo radost

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, škoda, že ho toto zranění zbrzdilo, těšim se na jeho výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, další zářivá vycházející hvězda Calcia konečně zase zpět

Reagovat
M11

Stevan

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by přišel ten Dunga Každopádně čekám letos v létě větší změny. Zájem je o Vargase, roj se slétal kolem Montoliva, budoucnost Adriana je taky ve hvězdách. Dunga by potřeboval přivést poměrně dost hráčů. Jako sůl potřebujeme krajní beky a stopera. Pak by se hodil defenzivní záložník, nějakej běhavej bořič. Naopak si myslím, že je na čase vystrnadil ze základu takový (pod)průměráky jako je Pasqual (bohužel), Donadel a Natali. Otázkou je, kolik by tohle všechno stálo peněz a kolik bude mít Corvino k dispozici.

Moje přání je Dungovo 4-3-2-1, s Dungou na lavičce, samozřejmě

Ljajič, Jovetič a Mutu jako podhroti, Vargas (pokud neodejde) na beka.

Reagovat
Tomanatura

Tak drahé to nebude. K dispozici byl třeba Agger, který chce ovšem velký plat. Ale ve stopera tak nějak věřím, že se Corvino rozhodne správně, jména zatím ještě nelétají a to ani na levého beka. V záloze to je jednoduché, Behrami se chytil parádně a Montolivo s Vargasem s ním tvoří výbornou trojku, z toho vůbec nemám strach, tady bude potřeba možná tak hráč na lavičku.

Reagovat
mastakillah

Snad teď ukáže co v něm doopravdy je

Reagovat
smazaný uživatel

Můj velký oblíbenec,přeju mu to at se mu daří a jednou at přestoupí do "vetšího" klubu a bude hrát suprově

Reagovat
ACSMan

Dobře pro fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele