Jonas plánuje závěr kariéry, rád by pokračoval v Benfice

19.12.2018, 09:45
Aktuality
Benficu rovněž v letošní sezoně svými góly táhne brazilský útočník Jonas, jemuž se hlavou začínají honit myšlenky na závěr aktivní kariéry. Někdejšímu fotbalistovi Valencie bude v dubnu už 35 let a v Lisabonu mu běží kontrakt do června 2020, sám se pak nebrání prodloužení spolupráce...

Jonas přišel do Portugalska v září 2014 po ukončení angažmá ve Valencii a Benfica tehdy udělala velmi dobrý obchod. Jihoameričan do této chvíle nastřílel 104 ligových gólů a opakovaně si vysloužil ocenění pro nejlepšího hráče portugalské ligy měsíce. Zásahy navíc přispěl k zisku celkem tří mistrovských titulů.

V letošní sezoně měl Jonas pomalejší start a vše bylo zapříčiněno zraněním a jednáními o přestupu do Saúdské Arábie. O jeho služby měl velký zájem Al Nassr, jednání ovšem nedotáhl do úspěšného konce a Brazilec nakonec zůstal v Benfice. A v tuto chvíli patří do základní sestavy a má dobrou formu, když se trefil v každém z posledních pěti zápasů.

"Rád bych kariéru zakončil zde, ale ve fotbale nikdy nevíte. Uvědomuji si, že moje kariéra se chýlí ke svému konci," nechal se slyšet 34letý útočník.

"Mám velkou radost z různých individuálních a týmových úspěchů. A fanoušci se ke mně chovají skvěle," pochvaluje si.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má ideální věk na Spartu

Reagovat
SpartaOvenka

Nebo na kterýkoliv jiný tým, který kdy koupil hráče nad 30 let.

Reagovat
Nicely

To spis na Plzen

Reagovat
Benfica

na to je až veľmi dobrý..

Reagovat
FC Porto FC

Kdyby nebyl furt zraněnej mohl by mít víc gólů, nečekám že vydrží zdravej celou sezónu

Reagovat
Messi14

a ve FM je uz tolik sezon uplne marnej, stejne jako Stanciu

Reagovat
Ross Geller

A koho to zajímá...

Reagovat
Messi14

burany ne, ale to nevadi, od rosse se velke veci nikdy necekaly

Reagovat
Benfica

no málo kto hra FM.. takže málo koho to zaujíma..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele