Jol: Měli jsme dát více branek

20.09.2010, 19:00
Aktuality
Ajax dal včera zapomenout na mizerný výkon ze hřiště Realu Madrid a v utkání šestého kola nizozemské Eredivisie vyhrál na půdě Feyenoordu Rotterdam 2:1. Jeho trenér Martin Jol byl se třemi body spokojený, přesto ho mrzelo, že jeho svěřenci nedokázali o osudu zápasu rozhodnout daleko dříve...

Ajax šel do vedení pět minut před pauzou po trefě Siema de Jonga a tři body mu pak v 56. minutě hodně přiblížil Mounir El Hamdaoui. Hráči amsterdamského klubu si ale vše zkomplikovali, nedokázali přidat definitivní pojistku a v 80. minutě utkání zdramatizoval André Bahia. Více už toho domácí nakonec nestihli a letos poprvé doma nevyhráli.

"Byli jsme odhodláni ukázat naší sílu po špatném výkonu na hřišti Realu Madrid. Myslím si, že jsme uspěli a ukázali, čeho jsme schopní. Hrát na hřišti Feyenoordu je vždycky obtížné a nikdy není snadné získat tady všechny tři body," řekl Jol na pozápasové tiskové konferenci.

"Dostali jsme se do vedení po zmatcích před bránou soupeře, pak jsme měli několik šancí na zvýšení, kterého jsme se i dočkali. Ale měli jsme dát více branek. Tím, že jsme nedokázali proměnit naše šance, jsme drželi šance Feyenoordu při životě a vše rezultovalo v náročnou poslední patnáctiminutovku. Soupeř nám v ní dělal velké problémy, ale i tak jsme si zasloužili vyhrát," hodnotil Jol.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
stas87

no ma naprostu pravdu ajax mohol kludne vyhrat 6:1...skoda ze feyenoord nevyrovnal bolo by to na smiech nedat 6 tutovek a remizovat

Reagovat
AjaxFans

Poslední 15 min bylo napýnavých.Ale zasloužené 3 body.

Reagovat
Ferguson6

Skoda, ze Feye prehral

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim ze si ani Luis nedal gola

Reagovat
smazaný uživatel

v sobotu na Twente by to měl dvěma napravit, aby si moc nezkazil krásnej průměr

Reagovat
afc ajax

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele