John Gregory skončil jako manažer Aston Villy

24.01.2002, 23:03
Aktuality
John Gregory odstoupil na vlastní žádost z pozice manažera Aston Villy. Šokované vedení klubu ji přijalo velmi neochotně. Gregory své odstoupení odůvodnil tím, že si potřebuje odpočinout od fotbalu, od tlaku, pod kterým manažeři v Premier League jsou. Je ale také pravda, že Aston Villa se v poslední době trápí, ze sedmého místa ztrácí na první Manchester deset bodů. Gregory je také spojován s rolí nástupce Colina Todda, bývalého manažera Derby County. Klub zatím náhradu nehledá, tým dočasně povedou dosavadní asistent John Deehan a trenér Stuart Gray. Oba již mají zkušenosti jako manažeři.
Gregory byl manažerem Aston Villy téměř čtyři roky. Za tu dobu vedl tým do 193 zápasů, z nichž 82 vyhrál, 55 remizoval a 56 prohrál.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele