Jóhannsson na odchod z Brém nemyslí, stále doufá v šanci

25.10.2017, 09:51
Aktuality
Werder Brémy stále čeká na první ligovou výhru v nové sezoně a hlavním důvodem je neproduktivní ofenzíva. Po zranění se v těchto dnech teprve vrací Max Kruse a góly nedává ani Aron Jóhannsson, americký útočník nemá místo v sestavě a se svou situací rozhodně není spokojen...

26letý fotbalista přišel na sever Německa v létě 2015 za více než čtyři miliony eur z Alkmaaru a nenaplnil očekávání fanoušků a vedení, pod což se podepsala především zranění. V prvních dvou sezonách nastoupil k patnácti ligovým zápasům a dal tři branky, letos se na trávník zatím podíval jenom jednou.

Werder se v létě snažil Jóhannssona prodat, po skončení přestupního termínu ho pak trenér Alexander Nouri nepovolává k zápasům. Situace brémského klubu je přitom mizerná, v devíti zápasech uhrál jen pět remíz a dal pouhé tři góly.

"Během své kariéry jsem góly dával i připravoval. Vím, že bych mohl pomoci. Ale je to těžké, když mi trenér nevěří," povzdechl si Jóhannsson.

"Častokrát jsem žádal, zda bych nemohl hrát za rezervní tým. Byl bych v lepší formě a mohl si říct o místo v prvním týmu, ale řekli mi, že ne. Řekli mi, že raději budou dávat šance mladým hráčům, jenomže ti nyní nenastupují ani tam," reaguje na fakt, že za rezervu nastoupil 34letý Rafael Kaizor.

"Mnohokrát jsem říkal, že chci dokázat svou cenu tady a hrát za Werder. Doufám, že brzy svou šanci dostanu," dodal fotbalista, jemuž běží kontrakt do června 2019.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
FC Porto FC

Říkal jak chce do USA tak už může mazat

Reagovat
santini

zatial sklamanie - nielen co sa jeho osby tyka ale vseobence celeho SVW... Dufam, ze sa zachrania....

Reagovat
Beči

Vzhledem k nemohoucnosti útoku Werderu se divím, že tu šanci zatím nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem mu věřil. Měl by dostat šanci anebo by mu měli povolit odchod co nejdříve.

Reagovat
Rudnevs

Sievers - Abu Hanna, Vucur, Kessel - Guwara, Moritz, Seufert, Mwene - Spalvis, Schipnoski, Atik; (M. Müller, Modica, Fechner, Osei Kwadwo, Andersson, Borrello, Müsel)

Zieler - Pavard, Badstuber, Baumgartl - Insua, Ascasibar, Burnic, Beck - Asano, Ginczek, Akolo;

(Grahl, Ailton, Brekalo, Mangala, Ofori, Özcan, Terodde)

Lautern v peknej zostave, tým mladíkom treba dať šancu, podobne ako ju v minulosti dostali Heintz, Orban, Koch, Pollersbeck a ďalší, v Oberlige sa im celkom darí. Nasadenie Spalvisa tiež príjemné prekvapenie, mohol by ukázať opäť formu z Dánska. Snáď z toho nebude debakel, postup by bol pozitívne prekvapenie, ktoré by psychicky veľmi pomohlo a finančne taktiež - za 3 kolo je 637 000 €, to už by mali takmer štvrtinu nájmu za Betzenberg.

Reagovat
smazaný uživatel

Poločas naděje!

Reagovat
Rudnevs

Ale áno, ja som spokojný. Toto je presne ten výkon, ktorý hráčov nakopne i napriek prehre. Jeffovi sa podľa mňa vyplatila najmä tá rotácia, niektorým hráčom dal priestor ukázať mu že na to majú, oni ju využili a takto získal viac alternatív aj do ďalších zápasov. V niektorom zo zápasov by som dal podobnú šancu od začiatku aj Borrellovi, on sa mi ako striedajúci hráč páčil a verím že by sa šance tiež chytil. Fanúšikovia vytvorili úžasnú atmosféru, opäť tam bol ten Betze Leidenschaft, aj na die-betze-brennt čítam, že sa im výkon páčil. Škoda, že to tam nepadlo Atikovi alebo Moritzovi, to by bolo na Betzenbergu ešte ku koncu slušné peklo. Ale zasa super, že to tam padlo Spalvisovi, vidno že to ide i bez Anderssona. Ja by som kľudne v nejakom skúsil i tú Doppelspitze, to by mohlo byť tiež zaujímavé.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele