Joaquín si budoucnost rozhodne sám, říká trenér Betisu Rubi

15.09.2019, 10:46
Aktuality
I v osmatřiceti letech může mít fotbalista na prvoligový klub velký vliv a důkazem toho je Joaquín Sánchez. Zkušený španělský křídelník dohrává kariéru v Betisu a v týmu není jen do počtu, vyloučeno pak není jeho pokračování...

Někdejší španělský reprezentant má v Seville smlouvu do konce června a ve hře je prodloužení spolupráce, vedení se této možnosti bránit nebude a vše nechá na samotném Joaquínovi.

"Skvělou zprávou je to, že se cítí dobře, což ostatně všichni můžeme vidět. Nejsložitější věcí je udržet si nadšení a motivaci ke každodennímu tréninku. Když je na trávníku, představuje onen rozdíl," chválí svého svěřence kouč Rubi.

"Svou budoucnost si rozhodne sám. Pokud bude chtít zůstat, tak zůstane, o tom nemám pochyb. Není snadné najít hráče jako on," dodává kormidelník.

Joaquín strávil v Betisu drtivou většinu kariéry, vedle toho oblékal rovněž dresy Valencie, Málagy a Fiorentiny a za tyto kluby zvládl celkem 769 soutěžních zápasů. Ve španělské nejvyšší soutěži si na své konto připsal 506 startů a v tomto ohledu mu patří šesté místo historického pořadí.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz davno mel povesit kopacky na hrebik a sedet nekde v mekaci

Reagovat
Seydou Doumbia

Místo toho patří v osmatřiceti mezi základní stavební kameny a nejdůležitější hráče Betisu. no.

Reagovat
Phillipinho

Misto toho je schopnej rozhodovat sevillsky derby no

Reagovat
smazaný uživatel

Co by z toho měl? Starce může hrát ještě dlouho, ale kariéru může počítat jen v letech, jestli vůbec. Správný přístup. Jít pohodlnou cestou ukončením dokáže každý.

Reagovat
Kongo

Poprvé jsem tohoto hráče viděl v zápase na MS 2002 a to Španělsko - Korea. Tenkrát ještě talent. Ve Valencii jsem si ho oblíbil,clen té poslední super valencijské generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si pamatuji jak už asi před 13 lety jsem si říkal, že je to už starší hráč, tenkrát už šel totiž Baroš dolů a jsou stejný rok narození. No nakonec borec hraje La ligu v 38 letech a kde je Baroš víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Baros sel v 25 dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš šel dolů rapidně po sezóně 2005/06. Myslím tím, ale tu opravdu světovou úroveň.

Reagovat
Kongo

A zajímavý je, že Joaquin těžil hlavne z rychlosti a rychlý byl i po 30.

Reagovat
Stannis Baratheon

Legenda PES 6 DEMO.

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt skvělý hráč, mohl jít do velkoklubu, ale zase hraje dlouho v klubu svého srdce a celkově má dlouhou kariéru. Přeji mu.to.

Reagovat
Pesojen

vždycky jeden z prvních nákupů ve FIFě 2005 <3

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele