Jména možných nástupců Lemerra jsou známa

27.06.2002, 12:03
Aktuality
Za devět dní se dosavadní francouzský trenér Roger Lemerre sejde se zástupci francouzského fotbalového svazu. Mělo by se rozhodnout o další budoucnosti kouče, který Francii na letošním MS dovedl jen k obrovskému zklamání, obhájci titulu vypadli už po základní skupině.

Francouzská fotbalová veřejnost si snad ani nepřipouští, že by se Lemerre rozhodl nerezignovat, a tak se už dlouhou dobu spekuluje o jeho nástupci. Podle deníku L'Equipe zůstávají dva favorité - Alain Giresse, současný trenér marockého klubu FAR Rabat, a Jacques Santini, kouč posledního francouzského mistra, Olympiku Lyon. Volba leží na bedrech tří mužů - předsedy svazu Clauda Simoneta, legendy Michela Platiniho a Aime Jacqueta, muže, který před čtyřmi lety dovedl Francii k historickému triumfu na domácím MS.

Mezi možnými nástupci Rogera Lemerra se v posledních týdnech objevovali také Jean Tigana, současný manažer anglického Fulhamu, Didier Deschamps, trenér Monaka a kapitán týmu, který před čtyřmi lety získal titul, a také dva dosavadní Lemerrovi asistenti, Rene Girard a Guy Stephan.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele